Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Koupit nový telefon i simkartu. Veškerá historie lze dohledat.
http://www.odposlechy.com/…iho-telefonu?…. takze to urco jde
@Paulinka1991 píše:
http://www.odposlechy.com/…iho-telefonu?…. takze to urco jde
Ty jo, já myslela, že je to trestné a on se na tom dá postavit vcelku slušný byznys
![]()
Prosim, poradite mi nejakou aplikaci, se kterou mate zkusenost, diky ktere budu moct sledovat, kde se nachazi dcera? A nejskou, kteta k tomu nepotrebuje data, nema internet v telefonu. Dneska mi nastoupila do jineho autobusu
a nevedela, kde je. Potrebuji neco, co je oveteno, ze funguje. Diky
@terinka4444 bez dat neznám. Ale možná by nebylo na škodu naučit dceru zeptat se, kde je. Pokud jela jiným autobusem, tak se může zeptat řidiče, přečíst si označení na zastávce. Pokud má GPS v telefonu, tak ji nauč zjistit, kde je a může ti přečíst aktuální polohu i bez tekefonu. Záleží kolik jí je, ale pokud jezdí sama busem, tak by si měla umět v takové situaci poradit. Je to pro život lepší.protoze když bude mít vybitý mobil, tak ji žádná apka nepomůže.
@lecijasek píše:
@terinka4444 bez dat neznám. Ale možná by nebylo na škodu naučit dceru zeptat se, kde je. Pokud jela jiným autobusem, tak se může zeptat řidiče, přečíst si označení na zastávce. Pokud má GPS v telefonu, tak ji nauč zjistit, kde je a může ti přečíst aktuální polohu i bez tekefonu. Záleží kolik jí je, ale pokud jezdí sama busem, tak by si měla umět v takové situaci poradit. Je to pro život lepší.protoze když bude mít vybitý mobil, tak ji žádná apka nepomůže.
je jí šest, prvňáček, takže tohle všechno trénujeme, ale na chvíli potřebuju vědět, kde ji najdu. Už umí jezdit, a dneska jí vyvedlo z míry, že vždycky jezdí červenobílý autobus s jejím číslem a on přijel zelený a ten červenobílý měl jiné číslo. Tak vlezla do toho jiného. Hrůza,by mě to prostě nenapadlo, takže jsme vysvětlili, že důležité je číslo, zase jí budu mít pár dnů na telefonu, ale spíš bych potřebovala pojistku, kdyby něco. Označení zastávky, to mě nenapadalo, hned zítra jí to ukážu, dík. Ona je v podstatě kousek, my jsme do deseti minut autem asi u všech těch zastávek.
To je naprostá blbost! Základka na pražském sídlišti, mám tam dva kluky 2. a 4. třída, telefon nemá ani jeden (jo, ten starší má tlačítkový, protože jezdí sám odpoledne na kroužk, ale stejně ho věčně zapomíná doma). A rozhodně nejsou za exoty!