Sleduje někdo tenis?

5727
3.7.13 16:25

Sleduje někdo tenis?

Ahoj všichni.
Zajímalo by mě, jestli tu někdo sleduje hodně tenis, tak jako já. :) Teď je to zrovna Wimbledon, ale dívám se většinou na všechny turnaje, co v TV běží, samozřejmě jak čas dovolí. ;) :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
784
3.7.13 16:43

Ahoj,

když je čas, tak tenis moc ráda sleduju. Zrovna teď jsem u kojení koukala na třetí set utkání Berdych - Djokovič. No, doufám, že miminku to mlíko moc nezkyslo :lol:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4263
3.7.13 16:45

Tenis ani moc né, já spíše hokej :mrgreen: :pankac: Ale jsem ráda za každé vítěžství čechů, ať je to v čemkoliv :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1180
3.7.13 16:47

Já i chodím, pokud jsou tady zápasy Davis Cupu a Fed Cupu, sice je to drahý, ale je to zážitek :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7661
3.7.13 17:06

Taky sleduju, když čas dovolí. Mám pár oblíbenců, nejen mezi našima, sle snažím se moc nefandit, protože moje fandění má většinou velmi negativní účinky. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4624
3.7.13 17:07

Ahoj, tenis jsem sledovala na základce. Bylo spousta času a tak jsem ho mohla trávit i tím, že jsem koukala jak míček letí z jedné strany na druhou :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5727
3.7.13 17:10

Tenis je můj nejoblíbenější sport v TV. :) Škoda, že zrovna před chvílí Berďa vypadl. Ale ještě máme slušné zastoupení ve čtyřhře. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
colafit
3.7.13 17:28
@Clarkia píše:
Tenis je můj nejoblíbenější sport v TV. :) Škoda, že zrovna před chvílí Berďa vypadl. Ale ještě máme slušné zastoupení ve čtyřhře. :palec:

Bohužel H+H už taky vypadly.

• Citovat
  • Upravit
379
3.7.13 17:29
@Clarkia píše:
Tenis je můj nejoblíbenější sport v TV. :) Škoda, že zrovna před chvílí Berďa vypadl. Ale ještě máme slušné zastoupení ve čtyřhře. :palec:

Já myslela, že H&H taky vypadly? Tak ne? Jinak sleduji tenis, když hrají Češi nějaký důležitější zápas :) Baví mě to dost, ale taky jsem nejvíc na hokej :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5727
3.7.13 17:42

Ještě je tam Strýcová, Peschkeová a Štěpánek? :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3116
3.7.13 17:48

Já sleduju :) Komu fandíš na vítězství v singlech?
Já bych u ženských přála výhru asi Lisicki a z chlapů tipuji Djokovic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7661
3.7.13 18:01
@kknoflicek píše:
Já sleduju :) Komu fandíš na vítězství v singlech?
Já bych u ženských přála výhru asi Lisicki a z chlapů tipuji Djokovic.

:palec:
Lisicki bych to taky přála, kdyby jen za to, jak zametla se Serenou (kterou nesnáším :lol:).
A Džouker je můj oblíbenec už roky. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5727
3.7.13 18:10

Taky to přeju Lisicki. Ale Džokra fakt nemusím, i když si myslím, že vyhraje. Z první desítky vypadli všichni moji oblíbenci - Federer :srdce:, Tsonga, Ferrer, a samozřejmě Berdych. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5727
3.7.13 18:12
@LadyLada píše:
Ahoj, tenis jsem sledovala na základce. Bylo spousta času a tak jsem ho mohla trávit i tím, že jsem koukala jak míček letí z jedné strany na druhou :)

No vidíš, já jsem ho nikdy neměla čas sledovat, a teď na rodičáku jsem si zaplatila dokonce sportovní televizní balíček. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3116
3.7.13 18:35

@Bersaba Můj oblíbenec je Féďoušek :mrgreen: ale ten mi vypadl…alespoň má snad chvilku času na svoje dvojčátka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Jahodová tyčinka

• (4.2) + 56 recenzí

Sirup

• (5) + 1 recenze