Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Ahoj všichni.
Zajímalo by mě, jestli tu někdo sleduje hodně tenis, tak jako já.
Teď je to zrovna Wimbledon, ale dívám se většinou na všechny turnaje, co v TV běží, samozřejmě jak čas dovolí.
![]()
Ahoj,
když je čas, tak tenis moc ráda sleduju. Zrovna teď jsem u kojení koukala na třetí set utkání Berdych - Djokovič. No, doufám, že miminku to mlíko moc nezkyslo
.
Tenis ani moc né, já spíše hokej
Ale jsem ráda za každé vítěžství čechů, ať je to v čemkoliv ![]()
Já i chodím, pokud jsou tady zápasy Davis Cupu a Fed Cupu, sice je to drahý, ale je to zážitek ![]()
Taky sleduju, když čas dovolí. Mám pár oblíbenců, nejen mezi našima, sle snažím se moc nefandit, protože moje fandění má většinou velmi negativní účinky. ![]()
Ahoj, tenis jsem sledovala na základce. Bylo spousta času a tak jsem ho mohla trávit i tím, že jsem koukala jak míček letí z jedné strany na druhou ![]()
Tenis je můj nejoblíbenější sport v TV.
Škoda, že zrovna před chvílí Berďa vypadl. Ale ještě máme slušné zastoupení ve čtyřhře. ![]()
@Clarkia píše:
Tenis je můj nejoblíbenější sport v TV.Škoda, že zrovna před chvílí Berďa vypadl. Ale ještě máme slušné zastoupení ve čtyřhře.
Bohužel H+H už taky vypadly.
@Clarkia píše:
Tenis je můj nejoblíbenější sport v TV.Škoda, že zrovna před chvílí Berďa vypadl. Ale ještě máme slušné zastoupení ve čtyřhře.
Já myslela, že H&H taky vypadly? Tak ne? Jinak sleduji tenis, když hrají Češi nějaký důležitější zápas
Baví mě to dost, ale taky jsem nejvíc na hokej ![]()
Já sleduju
Komu fandíš na vítězství v singlech?
Já bych u ženských přála výhru asi Lisicki a z chlapů tipuji Djokovic.
@kknoflicek píše:
Já sledujuKomu fandíš na vítězství v singlech?
Já bych u ženských přála výhru asi Lisicki a z chlapů tipuji Djokovic.
![]()
Lisicki bych to taky přála, kdyby jen za to, jak zametla se Serenou (kterou nesnáším
).
A Džouker je můj oblíbenec už roky. ![]()
Taky to přeju Lisicki. Ale Džokra fakt nemusím, i když si myslím, že vyhraje. Z první desítky vypadli všichni moji oblíbenci - Federer
, Tsonga, Ferrer, a samozřejmě Berdych. ![]()
@LadyLada píše:
Ahoj, tenis jsem sledovala na základce. Bylo spousta času a tak jsem ho mohla trávit i tím, že jsem koukala jak míček letí z jedné strany na druhou
No vidíš, já jsem ho nikdy neměla čas sledovat, a teď na rodičáku jsem si zaplatila dokonce sportovní televizní balíček. ![]()
@Bersaba Můj oblíbenec je Féďoušek
ale ten mi vypadl…alespoň má snad chvilku času na svoje dvojčátka