Jaké boty na jumping

2439
2.7.13 16:01

Jaké boty na jumping

Ahoj chtěla bych poradit, jaké si koupit boty na jumping - cvičení na trampolínkách. Už tam nějakou dobu chodím a mám takové klasické tenisky s vyšší podrážkou spíš na běh a dost mě z nich bolý nohy. Všude doporučují na jumping tenisky na fitnes, tak jsem si objednala tyto
http://www.sportisimo.cz/…-star/35700/
adidas s rovnou podrážkou, že budou na tu trampolínu příjemnější. Jenže, když přišly, tak byly příšerně úzké. Nepomohlo ani vééélké povolení tkaniček, no prostě hrůza, takže putovaly zpět. Pak jsem si zkoušela ještě jedny fitnes v obchodě a ten samý problém - úzké. Opravdu si nemyslím, že bych měla širokou nohu a nikdy jsem s tím u žádných bot problém neměla. Nebo to se ty fitnes, takto dělají schválně a jsou takové všechny :think:
Budu vděčná za rady a zkušenosti, případně přímo za odkazy a konkrétní botky díky ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21848
2.7.13 16:25

OT: Ale jak se na trampolíně cvičí a za jak dlouho (pokud to děláš skrz hubnutí) jsou vidět výsledky..? :think:

Jinak boty na fitko bývají užší, toho jsem si všimla už taky, akorát já je teda nekupovala sobě, ale vybírala s kámoškou… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2889
2.7.13 16:42

@IvaX Já teda trampolíny zkusila jen jednou, ale mám i boty na běh i na fitness a přijdou mi stejně široké, možná fitness i širší. Ty na běh mají fakt trochu podpatek a ten by asi vadil. Na fitness mám Puma (už se asi neprodávají, nenašla jsem).
Asi to chce jako vždycky zkusit tak 10 párů, aspoň já to tak mám :nevim:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2889
2.7.13 16:46

@Seizdra Skrz hubnutí to nebude hádám nic moc, je to moc intenzivní. Leda, že máš fakt kondici, pak by to asi šlo.
Jo a bacha na pánevní dno, musí být stopro dobrý, což já po porodu neměla, proto jsem to vzdala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1716
2.7.13 21:16

@IvaX ja mam na jumping indoorove fitness s hladkou podrazkou. Je v tom dost rozdil od bezeckych bot hlavne v nizsi podrazce a nizsim kotniku, ty fitness jsou u kotniku vic vykrojene, takze je noha jakoby min pevna v bote.
Mozna na pohled jsou ty fitness uzsi, ale kdyz si je obujes, mely by ti byt normalne pohodlne.
@Seizdra jumping je spis na fyzicku, hubnout se tim moc neda. Jak pise @Pipi 00, je to dost masakr na panevni dni, takze ja jsem se odvazila az rok po porodu a v kombinaci s pilates a i tak mam pocit, ze mi ta deloha obcas vylitne ven :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2439
2.7.13 22:51
@Seizdra píše:
OT: Ale jak se na trampolíně cvičí a za jak dlouho (pokud to děláš skrz hubnutí) jsou vidět výsledky..? :think:Jinak boty na fitko bývají užší, toho jsem si všimla už taky, akorát já je teda nekupovala sobě, ale vybírala s kámoškou… :nevim:

Když si zadáš do vyhledavače jumping vyjede ti spousta videí, tak mrkni. Makačka to je, ale dá se to, taky asi hodně záleží na instruktorce. Jinak tam chodím chvíli, takže výsledky nemůžu zhodnotit, ale každopádně, je to lepší než nic. Ale určitě mám lepší fyzičku. A když bys jsi to dělala pravidelně, tak si myslím, že určitě něco zhubneš. Hlavně si neničíš kouby, jak třeba u aerobiku (ten mě vůbec nebavil) a zapojuješ celé tělo narozdíl, třeba od kola (na tom jezdím ráda, ale u toho jsem teda nehubnula snad vůbec). Jinak nejsem žádný hubeňour vážím 75 kg / 175 cm a dá se ten jumping dát a chodí tam i ještě silnější ženský a dávají to.

Příspěvek upraven 02.07.13 v 22:57

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2439
2.7.13 22:53
@Pipi 00 píše:
@Seizdra Skrz hubnutí to nebude hádám nic moc, je to moc intenzivní. Leda, že máš fakt kondici, pak by to asi šlo.
Jo a bacha na pánevní dno, musí být stopro dobrý, což já po porodu neměla, proto jsem to vzdala.

No já právě měla císaře, takže spodek, je zatím ok a nedělá mi to problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2439
2.7.13 23:03
@petulatko píše:
@IvaX ja mam na jumping indoorove fitness s hladkou podrazkou. Je v tom dost rozdil od bezeckych bot hlavne v nizsi podrazce a nizsim kotniku, ty fitness jsou u kotniku vic vykrojene, takze je noha jakoby min pevna v bote.
Mozna na pohled jsou ty fitness uzsi, ale kdyz si je obujes, mely by ti byt normalne pohodlne.
@Seizdra jumping je spis na fyzicku, hubnout se tim moc neda. Jak pise @Pipi 00, je to dost masakr na panevni dni, takze ja jsem se odvazila az rok po porodu a v kombinaci s pilates a i tak mam pocit, ze mi ta deloha obcas vylitne ven :oops:

No to já jsem právě chtěla nějakou nižší podrážku, protože cítím, že ta velká je tak nějak spíš na překážku. Což ty adidas byly, ale prostě ten střih byl hrozně úzký a fakt mě vyloženě tlačily :,( Ale chtěla bych asi fakt nějaký takový, kdyby jsi měla nějaký odkaz budu ráda :mavam:

Jinak teď přemýšlím, nad těmito,
http://www.sportisimo.cz/…musio/34263/

ale už mám trochu obavu. Navíc nikam do většího obchodu se nedostanu, takže zase riskovat přes net a vracet a platit poštovné :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1716
3.7.13 07:56

@IvaX No ja mam neco podobneho, ale adidasky. A normalni boty mas taky problem sehnat, nebo jen u tech fitness? Ja mam u vetsiny sportovnicb bot zase problem vpredu, tlaci me u vsech palec a vetsi mi jsou velke:)
Nicmene myslim, ze budes muset stejne bud zajet koupit a vyzkouset, nebo to zas risknout po netu.
Jako moje zkusenost - normalni boty jsem schopna koupit na prvni, druhe vyzkouseni. Sportovni bioty zkousim treba desatery, nez mi sednou. Zrovna ted jsem si kupovala bezecke a zkousela jsem asi pet ruznych typu a od kazdeho minimalne tri velikosti, pricemz treba nike mi sedely 37cky a nakonec jsem koupila salomonky 38,5ky. Proste ty sportovmi boty jsou strasne ruzne tvarem a fakt ti nemusi sedet vetsina.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
93
27.3.17 22:29

Já chodim bez bot ajeto nejlepsi, krasne cítím doskoky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie