Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Holky díky..mě jen překvapilo to rodné číslo - ale nenapadly mě recepty, na kterých je taky, takže v pohodě ![]()
Já mám DM, Tetu, Maxe, Benu…mám spousty kartiček. Jen Rosmanna nemám, ten tu kolem mě nikde není.
@saani Rossmann má kartu pro děti - Rossmánka - běží to teprve chvilku
@SarkaLo aha, tak to jo
já si právě říkala jestli mi náhodou něco neuniklo ![]()
to je diskuze pro mě, kvůli kartičkám jsem si koupila větší peněženku
mám Tetu, Tesco, Ibod, Dr. Max a jiné lékárny, koberce, Ikea, trafika.. No.. Je toho dost
![]()
Zapomněla jsem DM ![]()
Ahoj jsem tu nová takže nevím zda sem můžu dát odkaz nebo ne, nicméně se chci zeptat jestli někdo nenakupoval už na Slevomagnet Mají tam nadbytečné zboží za pár Kč. Tak jestli má někdo nějakou zkušenost a podělí se budu jedině ráda. ![]()
Tady může přispívat kdokoli.
Slevomagnet neznám, co je tam za zboží?
Zdravím fanoušky a fanynky slev,
na eMiminu najdete aktuální letáky - najdete je v menu eMimino, a to v sekci SLEVY. Vždycky se tam stahují akční nabídky z obchodů, případně se dá vyhledávat podle kategorií zboží (výživa, drogérie atd) ![]()
Monika
Ahoj damy, obnovuji diskuzi. Zajimaly by me slevove programy,ktere by financne ulevily na nakupech plenek,mimi kosmetiky,detske vyzivy,popr. i kojeneckych mlek.
Celou dobu jsem se tesila na slevovy program v DM,a ted jsem zjistila,ze ho s prechodem na nove karty zrusili!!!
V Rossmannu to take nevypada nikterak zajimave a lakave (slevy na nejake kurzy opravdu nepotrebuji)… Poradite neco prosim? Drogerky,lekarny,supermarkety,… cokoliv,co se vyplati. Dekuji vsem za rady! ![]()
@Noe-mi No, asi to není odpověď, kterou čekáš, ale při nákupu plen nejvíc finančně uleví používání látkových a mimi kosmetika je krom speciálních případů (nemocné dítě) zcela zbytečná položka.