Šli byste s tímhle na neurologii?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
43037
24.8.25 18:42
@Lollitka píše: Více

tipuji to spis na loket, pater to byt muze, na odliseni je nejlepsi EMG. Nespi s pokrcenou rukou v lokti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9256
24.8.25 18:52
@Pudloslava píše: Více

Ale proč by to byly najednou oba lokty? Ta necitlivost prstů na rukou se mi právě střídá na pravé i levé. A záda mě strašně bolí a mám je podle mě celá zablokovaná, proto se právě bojím, že je to spíš od nich.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43037
24.8.25 21:38
@Lollitka píše: Více

plotenka ale taky netlaciva na obe strany naraz, uz vubec ne stridave. To je zkusenost.
Ale rehabku patere pozrebujes tak jako tak, hura do ni.

Příspěvek upraven 25.08.25 v 06:51

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31222
24.8.25 21:52

@Lollitka Ja mela loni velky vyhrez, utlak dvou nervu hned u patere. Necitlivost cele jedne ruky vcetne komplet kuze (i okolo napr. ramene), vsech prstu, necitila jsem ani horko, chlad celou rukou. Neprijemna situace. Obtize jednostranne. Hybnost celkem OK, ale slabost ruky (nejake manevry mi testovali, ze nemackam dost silne, nedokazu odtlacit ruku testujiciho… Ale krome leku na bolest (Tramadol) mi stejne nedali nic. Ted jsem v kontrole neurologu, protoze krom velkeho vyhrezu (ktery se ale uz vstrebal) mam jeste kostni vyrustek smerem do paterniho kanalu, podezreni na utlak michy. Rehabilitace me problemy spis zhosovaly. Ale stejne bych je asi ve Tvem pripade volila jako prvni moznost :think:, pokud to bude horsi, tak rozumny terapeut to nejak prizpusobi. Ja ted jdu na kontrolni MR a doufam, ze nebudu muset na operaci :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.8.25 00:29

Mám výhřez na C6/C7. Teď již jen občas necitlvý ukazováček na pravé ruce. Když to začalo byla ohromná bolest celé pravé ruky. Levá strana nic.

• Citovat
  • Upravit
9256
26.8.25 11:56

Všem moc díky za odpovědi. Nakonec jsem se rozhodla, že s neurologií počkám a uvidím, co za necelý měsíc řekne rhb lékař. Konečně jsem v noci spala, protože jsem si vzala Neurol a ani jsem se moc kvůli těm rukám nebudila, tak snad to nic dramatického nebude. Každopádně cvičit budu muset, byla jsem v březnu a InBody a pak před 14ti dny a strašně mi ubyla svalová hmota, tak jsem 3 měsíce na psychiatrii jen ležela. A odepsala mi i praktická Dr., že si myslí, že mám spasmy paravertebrálních svalů a že určitě za rehabka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9256
5.9.25 18:57
@krecik.dzungarsky píše: Více

Ahoj, tak přeci jen jsem nejdřív vyhledala neuroložku, soukromou, kromě toho, že jsem měla necitlivé prsty, mi před pár dny začala vypovídat službu celá pravá ruka. Dr. byla moc milá, pečlivá, byla jsem tam hodinu. Poslala mě i na RTG krční páteře a jinak pracovní závěr cervikobrachiální syndrom. Takže rehabky ano, zatím ještě doporučila Magnosolv, Gaujacuran a vitamíny B. Kdyby bylo něco na RTG, tak pak doplnit MRI. Nevím, jestli má zkušenosti s lidmi s PTSD, ale to, že já mám několik psychiatrických diagnóz a beru hodně léků, vzala úplně v pohodě a byla opravdu moc příjemná. Taky nevím, s čím se léčíš a co potřebuješ řešit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí