Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@Menzy píše:
Já mému chlapovi vysvětlovala my a mi. A vysvětlila jsem mu to následovně: když jsme spolu, tak s tvrdým a když jsi sám, tak s měkkým.
No a pak se mě zeptal: A když jsem s kámošem?
Já: Tak ho máš tvrdého nebo měkkého?
On: Měkkého… a bylo vysvětleno a pochopil to![]()
![]()
![]()
úžasné
![]()
Kamosce jednou kluk napsal jsi heska a lybys jse mi:-D, rezem se tomu dobrych 15 let:-D
Holky, nejlepší ale bylo, že jsem to „TAK“ ze začátku ani nemyslela, vyznělo to tak samo ![]()
Líbilo se mi, jak si naše malá odvodila oslovení, když se učila zdrobňovat. Nejdřív jela klasiku - mama, tata, baba. Pak jsme vysvětlovali, že baba ne, že babička je lepší - a dobře dva měsíce jsme pak byli mamička a tatíčka. ![]()
Dcera prohlásila, že lvi mají levátka a ryby plavky (místo ploutve) ![]()
Brácha tak ve třetí třídě napsal vyšně - a připomínám mu to dodnes. ![]()
Bratránek se s i/y potýkal hodně. Až jednou teta vypěnila a cvičné diktáty diktoval strýc (otec). A diktoval stylem - parní lokomotiva - bratránek ale stejně napsal lokomotyva - se slovy: „Kdepak, tati, mne neošálíš.“ ![]()
Jinak mě teda dost pobavil samotný titulek - slimák s tvrdým
![]()
@laducha píše:
Dcera prohlásila, že lvi mají levátka a ryby plavky (místo ploutve)
To je boží!! ![]()
@laducha výborný! ryby s plavkama
už se těšim až začne brebentit náš špunt ![]()
@laducha píše:
Dcera prohlásila, že lvi mají levátka a ryby plavky (místo ploutve)
Tchyně měla taky kdysi starost, když jsme s mužem jeli k moři. Prej aby nás tam nekousla nějaká pyrenej. ![]()
@Bersaba píše:![]()
![]()
Tchyně měla taky kdysi starost, když jsme s mužem jeli k moři. Prej aby nás tam nekousla nějaká pyrenej.
Manžel mi jednou nechal vzkaz na lednici, at nezapomenu dojít na ten hřbytov, když jsem mu pak volala, a upozornila ho na chybu, odvětil, že hřbitov se logicky píše s y, protože je to příbytek pro mrtvoly.
![]()