Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Jéje, my také slintáme jako diví.
Peru ob den a někdy nechávám trička uschnout na topení, jinak by za chvíli neměl malej co na sebe. Utírat pusu přímo nesnáší a bryndáček si rve takovou silou že by si uškrtil
. Už i doktorka se mu smála že je pěknej slinta. Zuby zatím žádné, ale v puse má pořád něco, tak čekáme kdy se něco vyklube ![]()
Holky, třeba se mi některá ozvete. Co ti vaši slintálci. Kdy nakonec přestali slintat? Dcera, rok a půl stará, pořád opravdu hooodně slintá. Převlíkáme, vyměňujeme bryndáky a já každý den tajně doufám, že tričko zůstane suché.
Zuby to nebudou… Slintá nonstop pořád, zuby nezuby.
Malému je skoro 16m a slintá taky pořád už skoro od narození. koupila jsem teď nedavno takové bryndáčky, které vypadají jako šáteček, takže mu to i s bryndáčkem sluší. proslintá denně tak 15bryndáčků. naštěstí mám celkem zásobu. ![]()
Kapesník složený do trojúhelníku nebo malý dětský bavlněný šáteček, taktéž složený do trojúhelníku zavázaný vzadu na krčku. Cíp je pod krčkem.
To jediné mu nevadí. Ovšem denně se to mění snad stokrát, pořád je durch. ![]()
Doporučuji koupit slintaček jsem snim moc spokojena a Jaji moc sluši. ![]()
Co je to slintáček?
Jako matka „Slintaly I.“ znám pouze kapesníky pod krk, bryndáky, převlíkat,,, ale slintáček neznám.
Co to je?
![]()
Já jsem strašně spokojená s tady těma slintáčkama http://www.mimibazar.cz/foto.php?…
máme jich přes 20 a super!
Adell, paráda, to se mi líbí.
Pouze mě zaráží, že je to číslované -velikost 80.
Podle velikosti jako čeho se to bere?
My máme rok a půl a nevím, jestli ta vel. 80???
![]()
No ona ta paní to tam má dané ve více velikostech.ale všechny jsou stejně velké. já jsem objednávala z různých albíček a všechny mi přišli úplně stejně velké. malému je 16m, váží 13,5kg a jsou mu dobře. je to na cvoček. už jsem přemýšlela, že až budou škrtit nacvakám nové cvočky a bude to. prohlídni si všechny ty albíčka, má tam různé barvy a vzory.
Už jsem objednala 3 ks na zkoušku.
Děkuji za radu a info Adell ![]()
@daniela4 píše:
Už jsem objednala 3 ks na zkoušku.
Děkuji za radu a info Adell
nemáš za co, taky jsem šátečky objevila až v diskusi tady na emiminu. do té doby prcek nosil jen bryndáky, které vypadají hrozně
oproti šátečku
Taky vyzkouším „slintáčky“. Rozhodně to bude hezčí, než bryndáky. Mám šikovnou tchýni švadlenu, tak ji poprosím, ať mi jich našije do zásoby.
Ale i tak doufám, že už je malá nebude moc dloho potřebovat.
Je to hrůza s mokrým dítětem pořád…