Slyší moje holčička?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
55
24.5.14 10:13
@kovka3 píše:
Je krásná:-)) Určitě bude vše OK

děkuju snad ano :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
24.5.14 10:13

@exik21 Objektivní vyšetření u takto malých dětí se prostě provádějí špatně. Pokud by byli pochybnosti, podstoupila by malá vyšetření v lehké sedaci (to musel podstupovat můj bratr, protože se bál a „nespolupracoval“). Na té foniatrii ji do ouška dají takovou sondičku (něco jako sluchátko-pecka na poslouchání muziky) a ono jí to změří naprosto bezbolestně. Mému synovi jedno ucho nenaměřili opakovaně, nakonec tedy závěr je, že má zřejmě atypicky tvarovaný sluchovod..proto jim to přístroj nebere :lol:, takže ani negativní výsledek ještě neznamená, že neslyší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4542
24.5.14 10:17

Jen hlásím, že jsem pochybnosti o sluchu měla snad do 5. měsíce, takové to tlesknutí u ucha nebo jiný hlasitý zvuk syna moc nevzrušovaly, rozhodně se za tím nijak neotáčel, to je pořád v tomhle věku normální… tak zatím neboj, neboj. A i pokud by malá problém měla, tak se na to určitě přijde brzo, kdy nic nezanedbáte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55
24.5.14 10:18
@Kakika píše:
@exik21 Je krásná :srdce: Nepanikař, počkej na výsledek vyšetření, na paniku je čas vždycky :hug: :hug: Milovala by jsi jí snad o něco míň? Určitě ne ;)

To je jasný že ne, je to naše největší láska a budu jí milovat i když bude hůř slyšet, ale snad to bude dobré

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
24.5.14 10:22
@exik21 píše:
To je jasný že ne, je to naše největší láska a budu jí milovat i když bude hůř slyšet, ale snad to bude dobré

Však já vím. Se synem jsem si prošla několika vyšetřeními s různým podezřením na všechno možné. Člověk je miluje pořád stejně, možná víc, jen nechce, aby to oni měli v životě těžší. Díky neslyšícímu bratrovi ale vím, že pro neslyšící nebo nedoslýchavé je spousta pomůcek. Navíc, pokud se na to přijde opravdu brzy, tak se s tím dají dělat kolikrát zázraky :hug: Ale to nebude váš případ :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55
24.5.14 10:30
@Kakika píše:
Však já vím. Se synem jsem si prošla několika vyšetřeními s různým podezřením na všechno možné. Člověk je miluje pořád stejně, možná víc, jen nechce, aby to oni měli v životě těžší. Díky neslyšícímu bratrovi ale vím, že pro neslyšící nebo nedoslýchavé je spousta pomůcek. Navíc, pokud se na to přijde opravdu brzy, tak se s tím dají dělat kolikrát zázraky :hug: Ale to nebude váš případ :kytka:

Děkuju, hned jsem trošku klidnější :) Je mi jí strašně líto, protože od malička si už chudinka protrpěla - včetně té týdenní hospitalizace v nemocnici. Moc děkuji za názory, malá zdraví hodné tety z emimina :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí