Slyším letadla

Napsat příspěvek
Velikost písma:
607
4.3.22 22:29

A k*rva,, tak vy mate posilnenu bezpecnost? A co my na slovensku? Tu nic nelieta, preco? :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
4.3.22 22:32
@Gita17 píše:
A k*rva,, tak vy mate posilnenu bezpecnost? A co my na slovensku? Tu nic nelieta, preco? :cert:

Určitě máte. Spíš si myslím, že jsi to nezaznamenala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
4.3.22 22:55

Slyším je každej večer, když uspávám holky. Divnej pocit, a to jsem na ně zvyklá, bydlíme pod jejich oblíbenou trasou….. Držím si palce, ať zůstane jen u hlídkování…

• Citovat
  • Upravit
Janli
4.3.22 22:57
@Gita17 píše:
A k*rva,, tak vy mate posilnenu bezpecnost? A co my na slovensku? Tu nic nelieta, preco? :cert:

Asi máte ty moderní, co nedělaj takovej kravál….. To víš, my máme gripeny. Půl rachotu obstará motor, druhou odpadávající plechy….. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
1210
4.3.22 23:59
@Anonymní píše:
Ahoj, mám stejně jako plno dalších lidí úzkost z toho co se děje. snažím se usnout a už druhý večer slyším, jak nad náma lítají letadla. nejsem paranoidní, teď normálně ležím, usínám, myslím na normální věci a v tom slyším nějaké tryskáče. nevidím nic. co to lítá? nějaká cvičení nebo co to může být?

A není možné, že si teď jen toho více všímáte?? :nevim:.. Taky se na to soustředím ale nezaznamenala jsem nic? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
93
5.3.22 00:17

Hlídají strategické objekty. My tu máme vojenské letiště a včetně vrtulníků lítají bez ustání, takže nám tu vrčí nonstop. Trochu nepříjemné je to v noci, ale my jsme na to zvyklí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13755
5.3.22 00:21
@Gita17 píše:

Neboj se, já jsem v Praze a neslyším nic a to pracuju kousek od vojenského letiště ;-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6870
5.3.22 06:15
@Gita17 píše:

severní morava, kousek od letiště - neslyším nic ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13931
5.3.22 06:53

Nad nami létají pravidelně (a tak jednou, dvakrát ročně překročí nadzvukovou rychlost a ty rány jsou hrozny). Ale taky teď létají denodenne a ve větším množství, dokonce i večer. Pohraničí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80083
5.3.22 06:59

@Kelsey šedesát km nic není. Než udělá otočku, uletí víc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2499
5.3.22 07:06
@Lily-of-the-valley píše:
Nad nami létají pravidelně (a tak jednou, dvakrát ročně překročí nadzvukovou rychlost a ty rány jsou hrozny). Ale taky teď létají denodenne a ve větším množství, dokonce i večer. Pohraničí.

To je jak u nás, jeden čas to tu bouchali každou chvíli, pak si některá města stěžovala tak se to uklidnilo. U nás je - byl :think: vojensky raketový sklad ( nevím jestli tam ještě rakety jsou) tak muzou i více hlídat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27913
5.3.22 07:11
@Gita17 píše:

Bude teplejšie, budú lietať muchy :palec: myslím že to bude tým že Čechy majú lietadlá my nie :mrgreen: momentálne cez nás lieta iba humanitárna pomoc, chrániť sa nemáme čím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80083
5.3.22 07:15

@ekira5 klid. Upřímně kdyby bylo třeba se chránit, tak už je pozdě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1247
5.3.22 07:20

Bydlím nedaleko vojenského letiště a větší aktivitu jsem teda nezaznamenala :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27913
5.3.22 07:22

@inkakřivák ja som kľudná, keby sa Rusi priblížili k hraniciam, už tu máme ( asi F16) z Nemecka, Poľska a predpokladám že i od vás. Asi by ste neboli na vetvy mať za susedov Rusko :think: my sme taká vstupná brána rovno do stredu Európy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová