Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Podívej se na Flightradar - https://www.flightradar24.com/. Já dneska volala s mamkou a taky říkala, že nad naší vesnicí lítají gripeny. Bydlí cca 20 km od hranic s Polskem.
@Anonymní píše:
Ahoj, mám stejně jako plno dalších lidí úzkost z toho co se děje. snažím se usnout a už druhý večer slyším, jak nad náma lítají letadla. nejsem paranoidní, teď normálně ležím, usínám, myslím na normální věci a v tom slyším nějaké tryskáče. nevidím nic. co to lítá? nějaká cvičení nebo co to může být?
Hele u nás začali létat min. týden před válkou a létají do teď, dnes odpoledne a zrovna teď taky. Nejdriv mě to znervoznovalo, ale teď si říkám, jen ať kluci trénují, je lepší být připraven než obráceně ![]()
Nad námi létají taky a taky jsme z toho na nervy
. Zvláště, že bydlíme „na konci světa“ a vždy tady bylo jenom ticho a ptáčci. Netuším, co tady dělají. Někdy na flightradar jsou, jindy ne…
Příspěvek upraven 04.03.22 v 22:06
Sme v NATO, strážia
buď rada že lietajú, horšie by bolo keby ich bolo treba a neboli by tu ![]()
@Cullenova píše:
Podívej se na Flightradar - https://www.flightradar24.com/. Já dneska volala s mamkou a taky říkala, že nad naší vesnicí lítají gripeny. Bydlí cca 20 km od hranic s Polskem.
Na Flightradaru obvykle stíhačky pro běžného smrtelníka vidět nejsou.
https://globe.adsbexchange.com/
Když dáte nahoře U tak jsou tam vojenský letadla - v pravo I je trasa
Ale i tady jsou předpokládám jen letadla, které chtějí zveřejňovat
Já taky!! Viděla jsem jednu stíhačku v životě a za poslední 2 dny je slyším snad co hodinu.
Dnes v noci se mi o tom normálně zdálo, že slyším stíhačky a sirény (ty stíhačky jsem dost pravděpodobně fakt slyšela). A to se považuji za poměrně odolného člověka. Ale tohle mě teda dost deptá. Jak se asi musí cítit v tom Kyjevě.
Co to je, nějaké vojenské zásobování? ![]()
Tento týden jsem slyšela večer letět stíhačku. Můj muž říká, že to je jen vlak. Druhý den jsem došla odpoledne po práci a znovu, silněji jsem to slyšela. Ale s tím jsem počítala, že budou častěji a různě lítat. Že budou mít třeba častěji cvičení.
Nad námi proletěl normálně stíhačka (nebo co to je) tak jednou za den, jsme 25 km od letiště… Teď nadává každý den, za hodinu a půl, co mi kluci přes den spí mi je stíhačka vzbudí aspoň 5×… A to nepočítám ten zbytek za den.. Asi mají častá cvičení.
Jinak vlak ani nic jiného, co by mohlo dělat podobný zvuk nemáme
T vado, u nás taky pořád něco lítá…jo, počkat, ja mam za zahradou letiště ![]()
Jen dodám my jsme 60 km od letiště v Brně. Vyškov je dál. Takže letiště ani nějaké vojenské blízko nemáme. A taky jsem to zaznamenala. Prostě teď mají víc cvičení a možná i hlídají vzdušný prostor. Což je dobře.
Hlídají. NATO se několikrát vyjádřilo v tom smyslu, že posílí zabezpečení východního křídla.
Ahoj, mám stejně jako plno dalších lidí úzkost z toho co se děje. snažím se usnout a už druhý večer slyším, jak nad náma lítají letadla. nejsem paranoidní, teď normálně ležím, usínám, myslím na normální věci a v tom slyším nějaké tryskáče. nevidím nic. co to lítá? nějaká cvičení nebo co to může být?