Slyším letadla

Anonymní
4.3.22 21:36

slysim letadla

Ahoj, mám stejně jako plno dalších lidí úzkost z toho co se děje. snažím se usnout a už druhý večer slyším, jak nad náma lítají letadla. nejsem paranoidní, teď normálně ležím, usínám, myslím na normální věci a v tom slyším nějaké tryskáče. nevidím nic. co to lítá? nějaká cvičení nebo co to může být?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5657
4.3.22 21:40

Podívej se na Flightradar - https://www.flightradar24.com/. Já dneska volala s mamkou a taky říkala, že nad naší vesnicí lítají gripeny. Bydlí cca 20 km od hranic s Polskem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2499
4.3.22 21:46
@Anonymní píše:
Ahoj, mám stejně jako plno dalších lidí úzkost z toho co se děje. snažím se usnout a už druhý večer slyším, jak nad náma lítají letadla. nejsem paranoidní, teď normálně ležím, usínám, myslím na normální věci a v tom slyším nějaké tryskáče. nevidím nic. co to lítá? nějaká cvičení nebo co to může být?

Hele u nás začali létat min. týden před válkou a létají do teď, dnes odpoledne a zrovna teď taky. Nejdriv mě to znervoznovalo, ale teď si říkám, jen ať kluci trénují, je lepší být připraven než obráceně :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Capelucia

Nad námi létají taky a taky jsme z toho na nervy :(. Zvláště, že bydlíme „na konci světa“ a vždy tady bylo jenom ticho a ptáčci. Netuším, co tady dělají. Někdy na flightradar jsou, jindy ne…

Příspěvek upraven 04.03.22 v 22:06

• Citovat
  • Upravit
42097

Tady taky lítají - podle mě prostě hlídaj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27897
4.3.22 21:50

Sme v NATO, strážia :nevim: buď rada že lietajú, horšie by bolo keby ich bolo treba a neboli by tu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4140
4.3.22 22:04
@Cullenova píše:
Podívej se na Flightradar - https://www.flightradar24.com/. Já dneska volala s mamkou a taky říkala, že nad naší vesnicí lítají gripeny. Bydlí cca 20 km od hranic s Polskem.

Na Flightradaru obvykle stíhačky pro běžného smrtelníka vidět nejsou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
445
4.3.22 22:07

https://globe.adsbexchange.com/

Když dáte nahoře U tak jsou tam vojenský letadla - v pravo I je trasa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
445
4.3.22 22:10

Ale i tady jsou předpokládám jen letadla, které chtějí zveřejňovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2336
4.3.22 22:11

Já taky!! Viděla jsem jednu stíhačku v životě a za poslední 2 dny je slyším snad co hodinu. 8o Dnes v noci se mi o tom normálně zdálo, že slyším stíhačky a sirény (ty stíhačky jsem dost pravděpodobně fakt slyšela). A to se považuji za poměrně odolného člověka. Ale tohle mě teda dost deptá. Jak se asi musí cítit v tom Kyjevě. :,( Co to je, nějaké vojenské zásobování? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
4.3.22 22:13

Tento týden jsem slyšela večer letět stíhačku. Můj muž říká, že to je jen vlak. Druhý den jsem došla odpoledne po práci a znovu, silněji jsem to slyšela. Ale s tím jsem počítala, že budou častěji a různě lítat. Že budou mít třeba častěji cvičení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1735
4.3.22 22:21

Nad námi proletěl normálně stíhačka (nebo co to je) tak jednou za den, jsme 25 km od letiště… Teď nadává každý den, za hodinu a půl, co mi kluci přes den spí mi je stíhačka vzbudí aspoň 5×… A to nepočítám ten zbytek za den.. Asi mají častá cvičení.
Jinak vlak ani nic jiného, co by mohlo dělat podobný zvuk nemáme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24992
4.3.22 22:23

T vado, u nás taky pořád něco lítá…jo, počkat, ja mam za zahradou letiště :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
4.3.22 22:25

Jen dodám my jsme 60 km od letiště v Brně. Vyškov je dál. Takže letiště ani nějaké vojenské blízko nemáme. A taky jsem to zaznamenala. Prostě teď mají víc cvičení a možná i hlídají vzdušný prostor. Což je dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24683
4.3.22 22:25

Hlídají. NATO se několikrát vyjádřilo v tom smyslu, že posílí zabezpečení východního křídla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová