Slyším letadla

Napsat příspěvek
Velikost písma:
27913
5.3.22 07:30
@debra.morgan píše:
T vado, u nás taky pořád něco lítá…jo, počkat, ja mam za zahradou letiště :P

A to letisko ti tam vyrástlo iba teraz alebo ti to až teraz došlo? :think: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3881
5.3.22 07:33
@Anonymní píše:
Ahoj, mám stejně jako plno dalších lidí úzkost z toho co se děje. snažím se usnout a už druhý večer slyším, jak nad náma lítají letadla. nejsem paranoidní, teď normálně ležím, usínám, myslím na normální věci a v tom slyším nějaké tryskáče. nevidím nic. co to lítá? nějaká cvičení nebo co to může být?

Nám to tady litá taky hlavně v noci to tady hučí pořád, přes den min
Tak mám strach

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
208
5.3.22 07:34

Jsme 20 km od Tuřan, taky pozoruji zvýšenou aktivitu, zrovna proletěl vrtulník. Trochu mě to znervózňuje, ale co se dá dělat :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
160
5.3.22 07:53

Tady (Chrudimsko) nám to tu taky lítá trochu víc. Hlavně teda vrtulníky. Známý je u vojáků a říkal, že jednak mají častější cvičení a taky že navaží a přesouvají materiál.

Naopak mě klidní, že kdyby něco, tak budou připravení. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15332
5.3.22 07:55
@debra.morgan píše:
T vado, u nás taky pořád něco lítá…jo, počkat, ja mam za zahradou letiště :P

Od nas z letiste lítali akorat emigranti do Německa. :lol: Nebo tom i jeden slavny díl Majora Zemana.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14106
5.3.22 07:56

No tak lítají no. Tady zas pořád léta vrtulník.

Po dvou letech kovidu je mně jasné, že já nic neovlivním. Nesháním kryt. S dětmi jsem si teď užila prázdniny.
Jestli mám umřít, chci si ty dny teď užít, dokud to jde a ne se mučit strachem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.3.22 07:57

Tak pokid trénují nebo hlídají, je to ta lepší varianta. ale je to nepříjemný pocit, když člověk usíná a slyší stíhačky… natož výbuchy. ach jo

• Citovat
  • Upravit
13931
5.3.22 08:00

@Majinka7 u nás municni sklad :D tedy prý, já o tom donedávna neměla ponětí :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2499
5.3.22 08:05
@Lily-of-the-valley píše:
@Majinka7 u nás municni sklad :D tedy prý, já o tom donedávna neměla ponětí :D

Jj, mě to vůbec nedošlo, že ho tu vlastně máme, až tuhle jsem si to pořádně uvědomila a to kolem něj občas jedem. A moje sestra má za barákem vojensky radar, taky dobrý. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
5.3.22 08:08
@Anonymní píše:
Ahoj, mám stejně jako plno dalších lidí úzkost z toho co se děje. snažím se usnout a už druhý večer slyším, jak nad náma lítají letadla. nejsem paranoidní, teď normálně ležím, usínám, myslím na normální věci a v tom slyším nějaké tryskáče. nevidím nic. co to lítá? nějaká cvičení nebo co to může být?

U nás denně samopaly a dela.. letadla naštěstí nee.. máme za zadkem vojenský prostor a jsou teď aktivnější, no..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
5.3.22 08:10

@Kelsey Vyškov jede na plné obrátky cvičení pozemních. Denně samopal a dělo :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
5.3.22 08:20
@martina.se píše:
@Kelsey Vyškov jede na plné obrátky cvičení pozemních. Denně samopal a dělo :think:

To je mi jasné. Od nás je to dál. Takže max. zaslechnu, že něco přeletí. Můj muž slyší velké houby. Ten to nevnímá vůbec. Ještě mi řekne, že to byl určitě vlak 🙈 😁.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24992
5.3.22 08:23
@ekira5 píše:
A to letisko ti tam vyrástlo iba teraz alebo ti to až teraz došlo? :think: :mrgreen:

To je tady takový místní folklór. Že na letišti lítají letadla. Ale já jsem na to tak zvykla, že to neslyším.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2916
5.3.22 10:58

Kolegyně má za barákem, myslím nějakou vojenskou základnu a říkala, že každý den cvičí, je slyšet střelba atd. Budme zatím v klidu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.3.22 17:47

Tak unás lítalo letadlo nad městěm pořád dokola, několik hodiny. Bylo to nějaké snímkování pro město, měli termokamery nebo něco takového. A nebylo to poprvé.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová