Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@debra.morgan píše:
T vado, u nás taky pořád něco lítá…jo, počkat, ja mam za zahradou letiště
A to letisko ti tam vyrástlo iba teraz alebo ti to až teraz došlo?
![]()
@Anonymní píše:
Ahoj, mám stejně jako plno dalších lidí úzkost z toho co se děje. snažím se usnout a už druhý večer slyším, jak nad náma lítají letadla. nejsem paranoidní, teď normálně ležím, usínám, myslím na normální věci a v tom slyším nějaké tryskáče. nevidím nic. co to lítá? nějaká cvičení nebo co to může být?
Nám to tady litá taky hlavně v noci to tady hučí pořád, přes den min
Tak mám strach
Jsme 20 km od Tuřan, taky pozoruji zvýšenou aktivitu, zrovna proletěl vrtulník. Trochu mě to znervózňuje, ale co se dá dělat
…
Tady (Chrudimsko) nám to tu taky lítá trochu víc. Hlavně teda vrtulníky. Známý je u vojáků a říkal, že jednak mají častější cvičení a taky že navaží a přesouvají materiál.
Naopak mě klidní, že kdyby něco, tak budou připravení. ![]()
@debra.morgan píše:
T vado, u nás taky pořád něco lítá…jo, počkat, ja mam za zahradou letiště
Od nas z letiste lítali akorat emigranti do Německa.
Nebo tom i jeden slavny díl Majora Zemana.
No tak lítají no. Tady zas pořád léta vrtulník.
Po dvou letech kovidu je mně jasné, že já nic neovlivním. Nesháním kryt. S dětmi jsem si teď užila prázdniny.
Jestli mám umřít, chci si ty dny teď užít, dokud to jde a ne se mučit strachem.
Tak pokid trénují nebo hlídají, je to ta lepší varianta. ale je to nepříjemný pocit, když člověk usíná a slyší stíhačky… natož výbuchy. ach jo
@Majinka7 u nás municni sklad
tedy prý, já o tom donedávna neměla ponětí ![]()
@Lily-of-the-valley píše:
@Majinka7 u nás municni skladtedy prý, já o tom donedávna neměla ponětí
Jj, mě to vůbec nedošlo, že ho tu vlastně máme, až tuhle jsem si to pořádně uvědomila a to kolem něj občas jedem. A moje sestra má za barákem vojensky radar, taky dobrý. ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj, mám stejně jako plno dalších lidí úzkost z toho co se děje. snažím se usnout a už druhý večer slyším, jak nad náma lítají letadla. nejsem paranoidní, teď normálně ležím, usínám, myslím na normální věci a v tom slyším nějaké tryskáče. nevidím nic. co to lítá? nějaká cvičení nebo co to může být?
U nás denně samopaly a dela.. letadla naštěstí nee.. máme za zadkem vojenský prostor a jsou teď aktivnější, no..
@Kelsey Vyškov jede na plné obrátky cvičení pozemních. Denně samopal a dělo ![]()
@martina.se píše:
@Kelsey Vyškov jede na plné obrátky cvičení pozemních. Denně samopal a dělo
To je mi jasné. Od nás je to dál. Takže max. zaslechnu, že něco přeletí. Můj muž slyší velké houby. Ten to nevnímá vůbec. Ještě mi řekne, že to byl určitě vlak 🙈 😁.
@ekira5 píše:
A to letisko ti tam vyrástlo iba teraz alebo ti to až teraz došlo?![]()
To je tady takový místní folklór. Že na letišti lítají letadla. Ale já jsem na to tak zvykla, že to neslyším.
Kolegyně má za barákem, myslím nějakou vojenskou základnu a říkala, že každý den cvičí, je slyšet střelba atd. Budme zatím v klidu.
Tak unás lítalo letadlo nad městěm pořád dokola, několik hodiny. Bylo to nějaké snímkování pro město, měli termokamery nebo něco takového. A nebylo to poprvé.