Je facka trestný čin?

Anonymní
4.3.22 19:21

Je facka trestný čin?

Zdravím všechny, chci se zeptat jestli je facka nebo vyhrožování na sociálních sítích trestný čin. Se švagrovou nemáme úplně nejlepší vztah a proto to dospělo až tady, a chtěla bych to nějak řešit. Děkuji

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35791
4.3.22 19:23

Ty jsi dala facku nebo ona? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.3.22 19:25

@pikola ona. Předtím mi i vyhrožovala. Bránit jsem se neměla jak, nechtěla jsem to řešit před malou dcerou

• Citovat
  • Upravit
81480
4.3.22 19:26
@pikola píše:
Ty jsi dala facku nebo ona? :think:

A jaký je v tom s ohledem na dotaz rozdíl?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27263
4.3.22 19:30

Tak minimálně to může být přestupek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.3.22 19:32

@lleennttiillkkaa takže myslíte že když s tím dojdu na polici, bude se to nějak řešit?

• Citovat
  • Upravit
350
4.3.22 19:38
@Anonymní píše:
@lleennttiillkkaa takže myslíte že když s tím dojdu na polici, bude se to nějak řešit?

Jako že by na policii neměli na práci nic jiného než řešit že jste se se švagrovou pohádaly a ona ti dala facku? :D kolik vám je proboha?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.3.22 19:41

@ZvědaváTerr taky nevím kolik by mi mělo být abych si to nechala líbit. Jestli mi neumíte odpovědět tak jste tady celkem zbytečně.

• Citovat
  • Upravit
30408
4.3.22 19:42
@Anonymní píše:
@lleennttiillkkaa takže myslíte že když s tím dojdu na polici, bude se to nějak řešit?

No to rozhodně udělej, pokud ze sebe chceš udělat totální blbku. Určitě teď nemají nic lepšího na práci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
350
4.3.22 19:44
@Anonymní píše:
@ZvědaváTerr taky nevím kolik by mi mělo být abych si to nechala líbit. Jestli mi neumíte odpovědět tak jste tady celkem zbytečně.

Tak rozumný, dospělý člověk by se asi neptal zda má jít na polici nahlásit že dostal facku ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24818
4.3.22 19:45

Spíš přestupek.. záleží na okolnostech, zda to např. bylo na veřejnosti (výtržnictví), újma na zdraví ti zřejmě nevznikla.. spíš si zaarchivovat to vyhrožování na fcb, pokud je to vážné vyhrožování, tak existuje tr. čin Nebezpečné vyhrožování (podívej se na § 353 trestního zákoníku, tam je popsáno co to musí splňovat)…
obecně ale tyhle rozpory a „šarvátky“ padají na přestupky..

spíš byste se měly ale obě opravdu uklidnit, zablokovat se a dát si pohov.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.3.22 19:45

@ZvědaváTerr a vy byste dělala co? Nechala si líbit facku a výhrůžky?

• Citovat
  • Upravit
383
4.3.22 19:46

Ahoj, a není lepší přestat se s ní stýkat? Na policii můžeš jít dá se říct s čímkoliv, ale přijde mi to zbytečné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.3.22 19:47

@Lucy75 děkuju mockrát

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
4.3.22 19:48

@hanka.br. Já se neptal jestli to udělat mám nebo ne, ale jestli by z toho něco bylo. Asi jste nepochopila otázku

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová