Je facka trestný čin?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
30419
4.3.22 19:50
@Anonymní píše:
@hanka.br. Já se neptal jestli to udělat mám nebo ne, ale jestli by z toho něco bylo. Asi jste nepochopila otázku

Jasně jsem ti napsala, co by z toho bylo. Jen bys ze sebe udělala totální blbku. To je všechno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19984
4.3.22 19:51
@Anonymní píše:
@ZvědaváTerr a vy byste dělala co? Nechala si líbit facku a výhrůžky?

Ja bych tu facku na místě vrátila a dotyčnou navedla do patřičných mezí, ale na PČR bych fakt nešla. Věci si řeším sama

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27264
4.3.22 19:52
@ZvědaváTerr píše:
Jako že by na policii neměli na práci nic jiného než řešit že jste se se švagrovou pohádaly a ona ti dala facku? :D kolik vám je proboha?

Já zavolala policajty, když mě napadl soused. Tehdy jsem byla 3 měsíce po porodu, kojila jsem a kdybych díky tomu přišla o mlíko, tak bych ho klidně i žalovala. Přijeli, sepsali a byla přestupková komise. Dostal pokutu a já byla spokojená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77376
4.3.22 19:52
@Anonymní píše:
@hanka.br. Já se neptal jestli to udělat mám nebo ne, ale jestli by z toho něco bylo. Asi jste nepochopila otázku

facka je přestupek a řeší se to na městském - obecním úřadě, švagrová dostane 1000 kč pokutu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.3.22 19:53

@lachtanice86 Neměla jsem jak, byla jsem s malou dcerou

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
4.3.22 19:54

@hanka.br. Tak píšou mi zde i jiné názory, tak o tom zase tolik vědět asi nebudete.

• Citovat
  • Upravit
350
4.3.22 19:55
@Anonymní píše:
@ZvědaváTerr a vy byste dělala co? Nechala si líbit facku a výhrůžky?

Já bych se s ní prostě přestala stýkat a na sociálních sítích ji zablokovala.
Ale vážně, řešit to přes policii? ( aby si to někdo nepletl, pokud by se jednalo opravdu o násilí tak je policie na místě, ale jít tak kvůli facce?)
Myslím že jít tohle nahlásit na policii je nejenom trapné (je to jak bonzováni ve školce), ale co se tím vyřeší? Akorát se ten konflikt zhorší..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30419
4.3.22 19:56
@Anonymní píše:
@hanka.br. Tak píšou mi zde i jiné názory, tak o tom zase tolik vědět asi nebudete.

Máš na to svědky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.3.22 19:57

@lleennttiillkkaa můžu se zeptat jak vás napadl?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
4.3.22 19:58

@hanka.br. Svědky ne, ale konverzace ve kterých jsou jasné výhrůžky :wink:

• Citovat
  • Upravit
5185
4.3.22 19:58
@Anonymní píše:

Ne, nic z toho nebude. Akorát se 2 slepice ztrapní na policii. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30419
4.3.22 20:00
@Anonymní píše:
@hanka.br. Svědky ne, ale konverzace ve kterých jsou jasné výhrůžky :wink:

Tvrzení proti tvrzení. Konverzace je ti k prdu. Nemáš nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5185
4.3.22 20:00
@stinga píše:
facka je přestupek a řeší se to na městském - obecním úřadě, švagrová dostane 1000 kč pokutu

Pokud u toho byli svědci, kteří by to byli ochotni dosvědčit. Jinak je to tvrzení proti tvrzení.
V případě, že bych se v takové situaci svědka ocitla já, řekla bych oběma, ať mě do takové trapné aféry nezatahují.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27264
4.3.22 20:01
@Anonymní píše:
@lleennttiillkkaa můžu se zeptat jak vás napadl?

Natlačil mě na zeď a držel pod krkem, ne tedy přímo za krk, ale vyloženě v oblasti klíčních kostí. Nic se mi nestalo, ale od té doby mě uctivě zdraví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77376
4.3.22 20:03
@berusa.m píše:
Ne, nic z toho nebude. Akorát se 2 slepice ztrapní na policii. :roll:

no ani neztrapní, policajti jsou na to zvyklí,
zakladatelko, jestli chceš, na Policii to nahlaš, sepíšou zápis a předají to, jak už jsem psala výše na obecní-městský úřad - co u Vás máte, tam si vás zavolají, a švagrová dostane Kč 1000,–- pokuty, nic víc -nic míň, pro policajty i úředníky je to běžná rutinní práce, takových facek řeší každý den

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová