Smazané zprávy na Facebooku

Anibas55
13.5.12 19:22

Smazané zprávy na fb

Nevíte někdo jak si přečíst již smazané úplně smazané zprávy z Fb Moc by mi to pomohlo

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14090
13.5.12 19:26

Pokud jsou úplně smazané tak se těžko dají přečíst :mrgreen:
Jinak mě někdy jde že když si kliknu na někoho a dám napsat zprávu objeví se mi historie všeho co jsme napsali jelikož se mi to nesmazalo, ale jen archivovalo, mě to vlastně ani smazat nejde, ale příteli na mobilu ano ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anibas55
13.5.12 19:32

Potřebovala bych se dostat k přítelovým zprávám které si určitě maže, nebo nějak udělat aby je mazat nemohl

• Citovat
  • Upravit
14090
13.5.12 19:35
@Anibas55 píše:
Potřebovala bych se dostat k přítelovým zprávám které si určitě maže, nebo nějak udělat aby je mazat nemohl

No tak to tě zklamu, ale bohužel to nepůjde :nevim: pokud je maže a ne jen archivuje tak to asi nepůjde…
Ale tuším že pokud chodí na fb z pc a ne z mobilu tak to smazat nejde úplně alespoň mě to nikdy nešlo :nevim: a dané zprávy najde hned jakmile půjdu k dané osobě na profil kliknu odeslat zprávu a hned mi vyjede co jsme si před tím psali…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8566
13.5.12 19:37
@werunkaw123 píše:
No tak to tě zklamu, ale bohužel to nepůjde :nevim: pokud je maže a ne jen archivuje tak to asi nepůjde…
Ale tuším že pokud chodí na fb z pc a ne z mobilu tak to smazat nejde úplně alespoň mě to nikdy nešlo :nevim: a dané zprávy najde hned jakmile půjdu k dané osobě na profil kliknu odeslat zprávu a hned mi vyjede co jsme si před tím psali…

Smazat normálne jdou i na pc..-najedes na zpravy -pak akce-pak odstranit zprávy-a pak si jen označíš, ktreé chceš smazat a dáš odstranit..

Příspěvek upraven 13.05.12 v 19:38

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anibas55
13.5.12 19:37

jde to i na počítači, ve zprávách akce a odstranit zpravy

• Citovat
  • Upravit
14090
13.5.12 19:38

No vidíte a jsem zas o něco chytřejší a já tam mám zprávy ještě z roku raz dva :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Tak to máš asi peška zakladatelko :roll: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3627
13.5.12 19:39

mě teda mazat v PC jde :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mrkvetka
13.5.12 19:48
@Anibas55 píše:
Nevíte někdo jak si přečíst již smazané úplně smazané zprávy z Fb Moc by mi to pomohlo

A stojí Ti to za to Anibas? :nevim:

• Citovat
  • Upravit
muffinka89
13.5.12 19:51

Jde to,ale musela by si vědět s kým si píše a nebo vyskoušet všechny přátelé.Pokud napíšeš SZ tak se ti tam ukážou všechny zprávy

• Citovat
  • Upravit
8566
13.5.12 20:12
@muffinka89 píše:
Jde to,ale musela by si vědět s kým si píše a nebo vyskoušet všechny přátelé.Pokud napíšeš SZ tak se ti tam ukážou všechny zprávy

Když jsou smazané tak neukážou..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anibas55
13.5.12 20:13

No kdyby jste meli zkusenosti s mým přítelem, tak docela i jo, chci mit jen jistotu.

• Citovat
  • Upravit
8566
@Mrkvetka píše:
A stojí Ti to za to Anibas? :nevim:

Též jsem se chtěla zeptat.. proč bych to ale dělala, když se tu dříve nebo později objeví někdo jiný, kdo to vyřídí za mě :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anibas55
@muffinka89 píše:
Jde to,ale musela by si vědět s kým si píše a nebo vyskoušet všechny přátelé.Pokud napíšeš SZ tak se ti tam ukážou všechny zprávy

Ják vyzkouším klidně všechny, myslíš po chatu v oknech to sedá taky mazat

• Citovat
  • Upravit
8566
13.5.12 20:18
@Anibas55 píše:
No kdyby jste meli zkusenosti s mým přítelem, tak docela i jo, chci mit jen jistotu.

Jistotu v čem ? Že si s někým píše? A co pak ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák