Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
No něco takového je, ale mě spíš zajímá, proč to potřebuješ? To chceš sledovat ostatní členy rodiny? Mě to přijde jako špehování.
Jj existuje to, ale jak to s tim je to nevim. My to meli v praci, stacilo aby se sef napojil na muj PC a vedel co mam otevreny, co delam a co jsem hledala napr.na netu. Ale ja to na svym PC poznala kdyz se dival byla tam takova ikonka ktery vzdy pri jeho pripojeni zcernala ![]()
Že to existuje to vím… mě spíš právě zajímaly ty věci okolo hlavně jak se to jmenuje a jak to funguje ![]()
@ArankaC. nechápu proč tě to zajímá, já to prostě chtěla vědět a jestli k tomu nevíš nic tak tě to zajímat nemusí ![]()
o programu nevím ale já mám prohlížeč google a tam je všchno po minutě v historii co kdo dělá a kde kouká ale asi jen na netu ![]()
@koralina11 to je právě to proč se zajímám o jiný program… historie se dá smazat jelikož o ní ví každej ![]()
Takových programů je spoustu, nicméně jestli píšeš že jsi na PC celkem levá, tak se do toho nepouštěj, protože si PC leda tak poděláš
Tyhle prográmky se velmi často nesnášej s jakýmkoliv antivirem, bude ti to řvát trojského koně apod, protože jím vlastně tak trochu jsou
Navíc u freewarovejch variant (neplacenejch) je téměř jistota, že si veškeré údaje (tzn i hesla apod) nechá posílat třetí strana.
Jo a je prý pak taky problém se jich z toho PC zbavit.
Předpokládám že do placenýho softwaru jít nechceš, těm bych i důvěřovala…
http://www.slunecnice.cz/vyhledavani/?…
Myslíš něco takového, co nabízí zdarma ke stažení zde?
@Zuzka1973 píše:
http://www.slunecnice.cz/vyhledavani/?…Myslíš něco takového, co nabízí zdarma ke stažení zde?
Koukala jsem na to a má to i trefný název
![]()
@Zuzka1973 to je ono
![]()
@ppetra ale tys mě teda celkem rozhodila
nějak by se mi nechtělo aby to něco provedlo s pc ![]()
No já jsem ty programy schodou okolností před pár týdny zkoumala, taky jsem ho chtěla doma nasadit
Počítačům rozumím řekla bych nadstandartně + jsem do toho zatáhla i pár svých kamarádů, kteří se softwarem vyloženě živí a nedoporučovali mi používat nic z těch neplacenejch. Nakonec se u nás udály věci tak, že jsem ten software nepotřebovala. Zkus najít jiný způsob, toto by fakt mohlo nadělat víc škody jak užitku…
@koralina11 píše:
o programu nevím ale já mám prohlížeč google a tam je všchno po minutě v historii co kdo dělá a kde kouká ale asi jen na netu
A já právě přemýšlím, jak zařídit, aby ta historie zmizla, kolikrát mám špatný pocit, že si to někdo z rodiny tady prošmejdí a bude vyzvídat , kam všude nechodím ![]()
Holky jen dotaz. Na liště v nástrojích je spustit anonymní vyhledávání (tj, se žádná historie nikde neukládá),takže i když člověk surfuje přez toto tak to ten program najde????
Ahoj holky, omlouvám se že anonymně, ale chodí sem dost mých známých tak prosím pochopte
Moc děkuji za rady 
Vím, že existuje program do pc, který se schová někde do složky a ukládá každé kliknutí a vlastně úplně vše co se dělá na pc…
Máte s ním někdo zkušenost? Jak se program jmenuje? jak se dá pořídit?
Je manipulace s ním náročná? jsem trochu levá na to co se týká pc