Sledovací program v PC?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
4.5.12 11:20

Sledovací program v pc?

Ahoj holky, omlouvám se že anonymně, ale chodí sem dost mých známých tak prosím pochopte ;)
Vím, že existuje program do pc, který se schová někde do složky a ukládá každé kliknutí a vlastně úplně vše co se dělá na pc…
Máte s ním někdo zkušenost? Jak se program jmenuje? jak se dá pořídit?
Je manipulace s ním náročná? jsem trochu levá na to co se týká pc :roll: Moc děkuji za rady :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
ArankaC.
4.5.12 11:28

No něco takového je, ale mě spíš zajímá, proč to potřebuješ? To chceš sledovat ostatní členy rodiny? Mě to přijde jako špehování.

• Citovat
  • Upravit
alli_li
4.5.12 11:31

Jj existuje to, ale jak to s tim je to nevim. My to meli v praci, stacilo aby se sef napojil na muj PC a vedel co mam otevreny, co delam a co jsem hledala napr.na netu. Ale ja to na svym PC poznala kdyz se dival byla tam takova ikonka ktery vzdy pri jeho pripojeni zcernala ;-)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
4.5.12 11:36

Že to existuje to vím… mě spíš právě zajímaly ty věci okolo hlavně jak se to jmenuje a jak to funguje ;)

@ArankaC. nechápu proč tě to zajímá, já to prostě chtěla vědět a jestli k tomu nevíš nic tak tě to zajímat nemusí ;)

• Citovat
  • Upravit
16783
4.5.12 11:39

o programu nevím ale já mám prohlížeč google a tam je všchno po minutě v historii co kdo dělá a kde kouká ale asi jen na netu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.5.12 11:44

@koralina11 to je právě to proč se zajímám o jiný program… historie se dá smazat jelikož o ní ví každej ;)

• Citovat
  • Upravit
4854
4.5.12 11:57

Neni to program keylogger?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4854
4.5.12 12:00

Ted jsem koukala,ze i program SPY MANAGER.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8043
4.5.12 12:01

Takových programů je spoustu, nicméně jestli píšeš že jsi na PC celkem levá, tak se do toho nepouštěj, protože si PC leda tak poděláš :zed: Tyhle prográmky se velmi často nesnášej s jakýmkoliv antivirem, bude ti to řvát trojského koně apod, protože jím vlastně tak trochu jsou :nevim: Navíc u freewarovejch variant (neplacenejch) je téměř jistota, že si veškeré údaje (tzn i hesla apod) nechá posílat třetí strana.

Jo a je prý pak taky problém se jich z toho PC zbavit.

Předpokládám že do placenýho softwaru jít nechceš, těm bych i důvěřovala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
864
4.5.12 12:04

http://www.slunecnice.cz/vyhledavani/?…

Myslíš něco takového, co nabízí zdarma ke stažení zde?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
864
4.5.12 12:05
@Zuzka1973 píše:
http://www.slunecnice.cz/vyhledavani/?…Myslíš něco takového, co nabízí zdarma ke stažení zde?

Koukala jsem na to a má to i trefný název :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.5.12 12:30

@Zuzka1973 to je ono :potlesk: :potlesk:

@ppetra ale tys mě teda celkem rozhodila :think: nějak by se mi nechtělo aby to něco provedlo s pc :think:

• Citovat
  • Upravit
8043
4.5.12 12:50

No já jsem ty programy schodou okolností před pár týdny zkoumala, taky jsem ho chtěla doma nasadit :oops: Počítačům rozumím řekla bych nadstandartně + jsem do toho zatáhla i pár svých kamarádů, kteří se softwarem vyloženě živí a nedoporučovali mi používat nic z těch neplacenejch. Nakonec se u nás udály věci tak, že jsem ten software nepotřebovala. Zkus najít jiný způsob, toto by fakt mohlo nadělat víc škody jak užitku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3278
4.5.12 12:53
@koralina11 píše:
o programu nevím ale já mám prohlížeč google a tam je všchno po minutě v historii co kdo dělá a kde kouká ale asi jen na netu :nevim:

A já právě přemýšlím, jak zařídit, aby ta historie zmizla, kolikrát mám špatný pocit, že si to někdo z rodiny tady prošmejdí a bude vyzvídat , kam všude nechodím :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Uju
6750
4.5.12 13:02

Holky jen dotaz. Na liště v nástrojích je spustit anonymní vyhledávání (tj, se žádná historie nikde neukládá),takže i když člověk surfuje přez toto tak to ten program najde????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák