Chytré telefony - jaký vybrat?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
3011
23.4.12 14:01

Chytré telefony - jaký vybrat?

Poradíte mi holky, už jsem z toho pomalu blázen, vyznat se v těch modelech chytrých telefonů, a hlavně, který vybrat :think: :?:

• Jaký je rozdíl mezi oper.systéme, Windows, Android a Symbian?
  • Poradíte, který vybrat, vybírám mezi Nokia Lumia 800, HTC Desire, Samsung Galaxy

Budu ráda, když mi to někdo zkusí vysvětlit, nač se při výběru zaměřit, a poradit, jaký vybrat, případně i jiný z výše uvedených.

Díky moc :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
12803
23.4.12 14:10

Tak vybírala bych podle toho, co všechno od telefonu chceš. Do Symbianu bych už asi nešla, protože Nokie má být hlavním vydavatelem telefonu s Windows Mobile 7, ale bůh ví jak to bude, když jim teď tak klesají zisky. Ve tvém okolí se určitě najde někdo kdo má jak Windows Mobile, tak Android. Tak si ty telefony zkus na chvilku půjčit a vyzkoušet. Jinak já bych spíš brala Android než VM7, když se podíváš na statistiky, tak těchto telefonů se prodává asi nejvíc a je to podle mě tím, že je na to víc aplikací než na WM7.
Taky záleží kolik do toho telefonu, chceš dát, ale vprvé řadě bych si zodpověděla na co vše ho chci a podle toho volila systém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13770
23.4.12 14:18

http://mobilni-telefony.heureka.cz/…-xperia-ray/ A tenhle by se Ti nelíbil? Mám ho sama a nemůžu si ho vynachválit! Jinak do Nokie bych nešla, mám s nimi špatnou zkušenost. A zase na Samsungu se mě nelíbí jeho prostředí, a vzhled…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8940
23.4.12 14:25

Osobně mi všechny chytré telefony přijdou dost podobné, měla jsem Samsung - spokojená jsem nebyla, chyběla tam spousta možností uživatelského nastavení, teď mám HTS Desire a jsem spokojená na maximum :palec: ALE - šla bych do obchodu a vyzkoušela si je, pak bych se teprve rozhodla, v praxi uvidíš, který Ti sedne :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5761
23.4.12 14:26

Rozdílům systémů nerozumím, ale co se týče volby který telefon vybrat, tak bych rozhodně nesáhla po Nokia Lumia. Slyšela a četla jsem o ní spoustu negativního, že tam skoro nic nefunguje tak jak má apod. :roll: :nevim: :roll: Já mám Nokii 5230 se Symbianem a jsem naprosto spokejená…ono jen hlavně záleží, co od daného telefonu očekáváš ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
muffinka89
23.4.12 14:39

Ahoj podívej se na heureka.cz tam uživatelé hodnotí telefony

• Citovat
  • Upravit
5077
23.4.12 15:15

Ahoj,
před měsícem sjem kupovala nový telefon a vybíral a vybírala. Takže operační systémy, symbian mají nokie a je na hovno. Většina telefonů funguje na androidu a jsou pro ně dělané všechny programy, co si do telefonu stahuješ. Takže určitě ne symbian a už vůbec ne windows. Nokie se dost sekají a padají, vypínají se. Takže tu jsem vyřadila jako první. Rozhodovala jsem se mezi Samsungem galaxy ace a HTC desire. Zvítězil HTC, je menší a levnější a má všechno, co samsung. A jsem s ním moc spokojená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12803
23.4.12 15:30

Laaja, to že Nokie padají a jsou na hovno, tak s tím teda nesouhlasím. Já měla celkem 3 Nokie a naprostá spokojenost, ani jedna mi nikdy nespadla, ale všechny měly Symbian. Ale to za chvilku už Nokie podporovat nebude, a podle mě to že se upsali Microsoftu a teď budou dělat hlavně telefony s WM byl krok do hrobu a je možný, že s tím to padá. Windows Mobile jsem měla na jiném telefonu taky. Sice verzi 6.5, ale ta byla stabilní a ani jednou za 2 roky používání mi nespadli. Teď je verze 7, ale když jsem ji jen viděla a chvilku je zkoušela, tak teda nevím děs a hrůza a je možné, že to s tímto OS fakt padá, ale dřívější Nokie se Symbianem byly stabilní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ema N.
23.4.12 15:32

Ahoj, za me mohu jenom doporucit HTC Wildfire. Jsem s nim velmi spokojena a pokud bych se rozhodovala znova, tak bych znova sla do HTC. Jsem do teto znacky a do tohoto prostredi zamilovana uz asi 6 let, ale teprve vloni se naskytla prilezitost… ;)

Takze za me Android a ten v HTC (jakemkoliv), ale za me Wildfire… ;)

• Citovat
  • Upravit
5077
23.4.12 15:57

Jane29, asi jsi měla štěstí. Já se bavila s několika lidmi a ani jeden moc s nokii spokojený nebyl a všichni mi říkali, že nokii už nee a ať ji rozhodně nekupuji. Fandím Samsungu, jenže jejich nabídka mě v téhle chvíli moc nenadchla, takže jsem zkusila ten HTC a fakt spokojenost. Jak tu někdo psal, koukala jsem i na ten Wildfire, nakonec jsem usoudila, že je pro mě zbytečně drahý a koupila ten Desire.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ema N.
23.4.12 16:02
@Laaja píše:
Jane29, asi jsi měla štěstí. Já se bavila s několika lidmi a ani jeden moc s nokii spokojený nebyl a všichni mi říkali, že nokii už nee a ať ji rozhodně nekupuji. Fandím Samsungu, jenže jejich nabídka mě v téhle chvíli moc nenadchla, takže jsem zkusila ten HTC a fakt spokojenost. Jak tu někdo psal, koukala jsem i na ten Wildfire, nakonec jsem usoudila, že je pro mě zbytečně drahý a koupila ten Desire.

drazsi je, ale ja ho mam uz rok, porad perfektne funguje (jako kdyz jsem ho koupila) a hlavne, je mensi nez Desire (jestli si to dobre pamatuji)… ;) A ja se do nej proste zamilovala… :oops: :oops: :oops:

• Citovat
  • Upravit
12803
23.4.12 16:11
@Laaja píše:

Nevím, my teda v rodině měli všichni Nokie, pak jsem chtěla zkusit něco jinýho a koupila si mobil s WM a litovala, s Nokiema naprostá spokojenost. No hodně záleží na co to používáš. Já jsem teď zvědavá jak to s Nokiema půjde dál od doby, co se prodává Nokie s WM tak hodně ztratila a s WM bych Nokii taky nebrala snad ani za darmo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12803
23.4.12 16:14

No podle mě při výběru telefonu je nejdřív nutné vědět na co to opravdu využiju. Jako budu si synchronizovat pracovní maily, kontakty, potřebuji jít občas s ním na net a tak a podle toho se rozhodnout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
121
23.4.12 16:16

Ahojky, mobil jsem si vybírala před třemi měsíci a přesně jak píší holky Symbian nemá moc programů a Windows se mi vůbec nelíbí. Já mám teda nakonec HTC Desire S a taky naprostá spokojenost. Takže bych taky šla určitě znovu do HTC :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
muffinka89
23.4.12 16:42

Já měla HTC evo a super až na tu baterku :roll:.Máte někdo zkušenosti z oprečním systémem bada?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák