Nejde mi internet

24798
9.4.12 20:44

Nejde mi internet

Pomoc, nevím, co s tím=)!
Nejde mi net - pár stránek načtu - emimino, mimibazar, facebook třeba spustím, ale zatím nic jiného se mi nedaří 8o
qip - ICQ se mi nechce připojit…

Tak chápu, když nejde net, ale že pár stránek se mi načte a zbytek nic?

Dělají to všechny prohlížeče, zkoušela jsem restartovat, vymazat cookies…
Nevííííím! :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
24798
9.4.12 20:55

Vrrr… jsme byli přes víkend pryč, tak dočítám emimino :mrgreen: ale jako mě to prudí, chtěla jsem kouknout na seriál ještě :think:
Asi budu muset kontaktovat našeho správce sítě :twisted: který mě pošle do kšá, že si to mám spravit sama, nejsem přece blbá… :pocitac:

Podle jakého kódu si ten noťas určuje, které stránky můžu a které ne :roll: ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17630
9.4.12 20:55

tak hlavně že ti jde emimino, to by bylo jinak fakt na provaz ;) Teda pro mě určitě :mrgreen:
Ale zase jen blbá připomínka a žádná rada. Já bych nebyla schopná ani vymazat ty sušenky či co :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
9.4.12 20:56

Bych si třeba vygůglila, co s tím, ale :zed:
:mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5009
9.4.12 20:57

Taky neporadím, ale názv diskuze mě pobavil..že ti nejde net a píšeš o tom na miminu:D teď už to chápu! Ale připomnělo mi to, když mi nešel net a volala jsem to manželovi do práce a ten mi řekl, že UPC má na stránkách info o výpadku v naší oblasti..jsem říkala, že je to bezva info pro lidi, kterým nejde net, že :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7512
9.4.12 20:57

Je možný, že tyhle stránky ti fungujou v offline režimu. Mě se to aspoň takhle stává. Neotevřu třeba na seznamu zprávy, ale seznam se mi načte. Zkus zkontrolovat připojení k netu. Ona se při nenačtení jiných stránek s hlášením „stránku nezle načíst“ nechá spustit ta diagnostika. :think: Jinak nevim a dyštak zavolej na helplinku poskytovatele netu. Spravujou to na dálku. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7512
9.4.12 20:59
@Pipet píše:
Bych si třeba vygůglila, co s tím, ale :zed: :mrgreen:

:potlesk: :potlesk: Jooo, gůůůůgl to je věc! :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
9.4.12 21:03

Hele a nemáš UPC? To dělá často.. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
9.4.12 21:05

Jsem si říkala jestli nejsi blondýna a nečekáš že ti internet napíše funguju když píšeš s internetu :lol:
Hale to duležitý ti jde a jinak se beztak nikde nic neděje. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17630
9.4.12 21:05
@MuffinkaM píše:
Je možný, že tyhle stránky ti fungujou v offline režimu. Mě se to aspoň takhle stává. Neotevřu třeba na seznamu zprávy, ale seznam se mi načte. Zkus zkontrolovat připojení k netu. Ona se při nenačtení jiných stránek s hlášením „stránku nezle načíst“ nechá spustit ta diagnostika. :think: Jinak nevim a dyštak zavolej na helplinku poskytovatele netu. Spravujou to na dálku. :palec:

v offline režimu by se jí ale nenačítaly nové příspěvky, ne? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7512
9.4.12 21:08
@Vera111 píše:
v offline režimu by se jí ale nenačítaly nové příspěvky, ne? :think:
:idea: jo, to máš pravdu! Ale je to divný, že něco jde a něco ne…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
pipeta nepřihlášená
9.4.12 21:08

Ha, na druhém počítači to taky dělá…
což vylučuje možnost, že za to může noťas. Nemůže za to ni wifi, tady mám kabel. S tím offline režimem to asi taky nebude ono, na tomhle PC je většinou chlap a nevím, proč by si ukládal emimino někam, navíc tuším, že tady z toho počítače jsem na emimi poprvé.
Chm. No nic, nechám to do zítra a uvidím…
To jsou věci toto :roll:

• Citovat
  • Upravit
7512
9.4.12 21:09
@pipeta nepřihlášená píše:
Ha, na druhém počítači to taky dělá…
což vylučuje možnost, že za to může noťas. Nemůže za to ni wifi, tady mám kabel. S tím offline režimem to asi taky nebude ono, na tomhle PC je většinou chlap a nevím, proč by si ukládal emimino někam, navíc tuším, že tady z toho počítače jsem na emimi poprvé.
Chm. No nic, nechám to do zítra a uvidím…
To jsou věci toto :roll:

V tom případě za to můžou permoníci! :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
9.4.12 21:10

Mě tohle samé dělá připojení přes UPC..často..většinou u stránek .com

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
700
9.4.12 21:11

jo UPC to dělá často,ale stávalo se mi to jen když jsem valila přes modem(nevím jak to máš ty,asi přes vifi),tak jsem modem vypla,chvíli počkala a zapla,přes vifi se mi to zatím nestalo,a když,tak stačil standartní restart PC,kdyžtak písní co máš za síť/kabel,pošlu ti číslo na infolinku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák