Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Pomoc, nevím, co s tím=)!
Nejde mi net - pár stránek načtu - emimino, mimibazar, facebook třeba spustím, ale zatím nic jiného se mi nedaří ![]()
qip - ICQ se mi nechce připojit…
Tak chápu, když nejde net, ale že pár stránek se mi načte a zbytek nic?
Dělají to všechny prohlížeče, zkoušela jsem restartovat, vymazat cookies…
Nevííííím! ![]()
Vrrr… jsme byli přes víkend pryč, tak dočítám emimino
ale jako mě to prudí, chtěla jsem kouknout na seriál ještě ![]()
Asi budu muset kontaktovat našeho správce sítě
který mě pošle do kšá, že si to mám spravit sama, nejsem přece blbá… ![]()
Podle jakého kódu si ten noťas určuje, které stránky můžu a které ne
?
tak hlavně že ti jde emimino, to by bylo jinak fakt na provaz
Teda pro mě určitě ![]()
Ale zase jen blbá připomínka a žádná rada. Já bych nebyla schopná ani vymazat ty sušenky či co ![]()
Taky neporadím, ale názv diskuze mě pobavil..že ti nejde net a píšeš o tom na miminu:D teď už to chápu! Ale připomnělo mi to, když mi nešel net a volala jsem to manželovi do práce a ten mi řekl, že UPC má na stránkách info o výpadku v naší oblasti..jsem říkala, že je to bezva info pro lidi, kterým nejde net, že ![]()
Je možný, že tyhle stránky ti fungujou v offline režimu. Mě se to aspoň takhle stává. Neotevřu třeba na seznamu zprávy, ale seznam se mi načte. Zkus zkontrolovat připojení k netu. Ona se při nenačtení jiných stránek s hlášením „stránku nezle načíst“ nechá spustit ta diagnostika.
Jinak nevim a dyštak zavolej na helplinku poskytovatele netu. Spravujou to na dálku. ![]()
@Pipet píše:
Bych si třeba vygůglila, co s tím, ale![]()
Jooo, gůůůůgl to je věc!
![]()
Jsem si říkala jestli nejsi blondýna a nečekáš že ti internet napíše funguju když píšeš s internetu ![]()
Hale to duležitý ti jde a jinak se beztak nikde nic neděje. ![]()
@MuffinkaM píše:
Je možný, že tyhle stránky ti fungujou v offline režimu. Mě se to aspoň takhle stává. Neotevřu třeba na seznamu zprávy, ale seznam se mi načte. Zkus zkontrolovat připojení k netu. Ona se při nenačtení jiných stránek s hlášením „stránku nezle načíst“ nechá spustit ta diagnostika.Jinak nevim a dyštak zavolej na helplinku poskytovatele netu. Spravujou to na dálku.
v offline režimu by se jí ale nenačítaly nové příspěvky, ne? ![]()
@Vera111 píše:
v offline režimu by se jí ale nenačítaly nové příspěvky, ne?
Ha, na druhém počítači to taky dělá…
což vylučuje možnost, že za to může noťas. Nemůže za to ni wifi, tady mám kabel. S tím offline režimem to asi taky nebude ono, na tomhle PC je většinou chlap a nevím, proč by si ukládal emimino někam, navíc tuším, že tady z toho počítače jsem na emimi poprvé.
Chm. No nic, nechám to do zítra a uvidím…
To jsou věci toto ![]()
@pipeta nepřihlášená píše:
Ha, na druhém počítači to taky dělá…
což vylučuje možnost, že za to může noťas. Nemůže za to ni wifi, tady mám kabel. S tím offline režimem to asi taky nebude ono, na tomhle PC je většinou chlap a nevím, proč by si ukládal emimino někam, navíc tuším, že tady z toho počítače jsem na emimi poprvé.
Chm. No nic, nechám to do zítra a uvidím…
To jsou věci toto
V tom případě za to můžou permoníci!
![]()
Mě tohle samé dělá připojení přes UPC..často..většinou u stránek .com
jo UPC to dělá často,ale stávalo se mi to jen když jsem valila přes modem(nevím jak to máš ty,asi přes vifi),tak jsem modem vypla,chvíli počkala a zapla,přes vifi se mi to zatím nestalo,a když,tak stačil standartní restart PC,kdyžtak písní co máš za síť/kabel,pošlu ti číslo na infolinku ![]()