Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
ahoj,mam email na centrumu a dnes mi celý den nejde přihlásit se.Jste na to někdo podobně? nebo jen ten můj stávkuje? ![]()
Na email mám vlastní doménu i hosting ( pro soukromí ) ale v práci přihlašování na centru funguje normálně ( pro pracovní věci ).
mě se jakoby otevírá…jak tam je ta bílá lišta,že se nahrává aplikace,která je postupně celá oranžová, tak ta se mi zasekne zhruba ve 3/4 a hotovo…nejde mi to od rána:(…a to mam dva maily a nejde mi ani jeden ![]()
padzinka píše:
nevíte čím to může být??
Jakého máš poskytovatele ?
myslíš netu…to Ti nic neřekne…místní net…žádný O2, upc nebo podobně…
Chci se zeptat. Už dlouho na emailu přemýšlím nad složkou Hromadné. Automaticky se to po 90 dnech maže, ale to je málo.. Mám tam již 1200 ptákovin ve složce Hromadné a sama to mazat mě nebaví. Hledala jsem i v nastavení, jestli tam třeba není možnost automatického mazání po 30 dnech, ale nenašla jsem. Jste na tom podobně?
@chipsa píše:Chci se zeptat. Už dlouho na emailu přemýšlím nad složkou Hromadné. Automaticky se to po 90 dnech maže, ale to je málo.. Mám tam již 1200 ptákovin ve složce Hromadné a sama to mazat mě nebaví. Hledala jsem i v nastavení, jestli tam třeba není možnost automatického mazání po 30 dnech, ale nenašla jsem. Jste na tom podobně?
ty máš na centrum.cz složku hromadné? A to se ti tam udělala sama, nebo sis ji nastavila? Mě to všechno chodí do doručené a nebo do spamu.