Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
No je to email, který začíná n qq a je na centrumu. Zřejmě si ho uvedla jako kontaktní, když si email zakládali, dost možná sis prostě tehdy nějaký vymyslela.
@Anonymní píše: … rozumi tomu nekdo? ja nechapu na jakej email kdyz takovej muj neni a ani takovej jinej neznam
Anonyme, jde o druhý „záchranný“ email pro případ jako je tento - zapomněla jsi své heslo do emailové schránky. V tom případě Ti bude zaslán odkaz pro obnovu hesla na jiný email, který sis určila když jsi zakládala emailový účet na cetrum.cz. My netušíme jaký „záchraný“ email sis nastavila. To musíš vědět Ty.
Možná je to jiný Tvůj email, nebo email někoho z rodiny?
No jo, když sis to zakládala, tak sis řekla, že přeci žádný záložní blbosti nepotřebuješ a něco jsi tam naťukala, aby ti to dalo pokoj.
Takže ti buď nezbývá, než zkoušet dokola různé varianty hesel, co jsi kdy používala (myslím si, že centrum na to nemá nějaké omezení, snad), nebo se smířit s tím, že máš smůlu. ![]()
Prosím pěkně, mám rychlou anketní otázku - poslední cca hodinu mi nejde se vůbec přihlásit do e-mailu na centrum. Je chyba na mém přijímači, nebo to máte někdo podobně, kdo taky využíváte centrum?
(Hlásí to nejdřív „upstream request timeout“ a když stránku obnovím, tak „upstream connect error or disconnect/reset before headers. reset reason: connection failure“)
@klamonožka píše:
Prosím pěkně, mám rychlou anketní otázku - poslední cca hodinu mi nejde se vůbec přihlásit do e-mailu na centrum. Je chyba na mém přijímači, nebo to máte někdo podobně, kdo taky využíváte centrum?(Hlásí to nejdřív „upstream request timeout“ a když stránku obnovím, tak „upstream connect error or disconnect/reset before headers. reset reason: connection failure“)
Ahoj, taky mám e-mail na centru a nejde mi teď se přihlásit.
@Ou píše:
Nefunguje a zlobí aktualně
Díky. Je zajímavý, že domovská stránka centrum.cz se zprávami a podobně mi funguje v pohodě. ![]()
@klamonožka jo, ale už se nedostaneš k článkům po rozkliku, což je divný ale Vót éto těchnika ![]()
Já se normálně přihlásím… kolem třetí jsem tam byla taky a v pohodě