IPod nebo iPad

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1114
6.3.12 19:47

iPod nebo iPad

ahoj mám na vás otázku..jaký je rozdíl mezi iPodem a iPadem..Dcera by ho moc chtěla a co jsem tak koukala na internet mezi cenamy je velký rozdíl..Včem je tedy ten rozdíl?
a ještě jedna otázka jak se do těchto přístroju pak dá dostat interenet a Wifi :oops: chtěla by s tím i cestovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
13794
6.3.12 19:51

Ahoj:)
Pokud se nemýlim, tak iPod je na přehrávání písniček, je to něco jako mp3 (teda v době kdy jsem ho měla cca 7.let zpátky to tak bylo :mrgreen: )možná i film a foto se do iPodu dalo stáhnout…
iPad je jako přenosnej počítač, ale dotykovej a malej… Můžeš na net, všechno jako na počítači… ;)

Snad jsem to napsala dobře :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18223
6.3.12 19:52

Ipod je na hudbu- jako mp3 a ipad je tablet - malý dotykový počítač :palec:

wifi do ipadu buď bezdrátovým připojením k domácí síti, nebo přes simku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1815
6.3.12 19:52

Jaký je rozdíl mezi iPad a iPod?
iPod je multimediální přehrávač (hudba, videa, fotografie) velikosti mobilního telefonu s klasickým ovládacím kolečkem,
iPod touch má dotykovou obrazovku
iPad je multimediální počítač typu tablet, tedy větší velikost
iPhone má navíc funkci telefonu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
585
6.3.12 19:55

Hezký večer,

iPod je pouze mp4 přehrávač, do kterého se dají nahrát filmy a nebo písničky. iPad je tablet, je to v podstatě takový mini počítač, je velký asi jako A5 - o trošku větší možná, a existují dva druhy iPad a nebo iPad 2, klasický iPad má v sobě zabudovanou wi-fi, takže tam kde je připojení, se dá připojit k internetu. A pak je iPad 2, který má jak wifi, tak se do něj dá dokoupit i micro SIM karta, u nějakého mobilního operátora. Předplatíte si internet a můžete surfovat i tam kde není připojení wifi. Já osobně mám iPad 2 a jsem velice spokojená, využití na internet úplně super, můžete si do něj nahrát filmy, hudbu, obrázky, také má různé aplikace, jako kalendář, poznámky atd atd.. A pokud někdo z přátel vaší dcery vlastní iPhone nebo iPad, mohou si zdarma posílat zprávy, přes aplikaci která je též v iPadu :) .. Snad jsem trochu pomohla, a není to napsané jako od blba :D klidně se ptejte, co vás zajímá :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1425
6.3.12 19:55

Ahoj, přesně tak, iPod je na hudbu a iPad je malý přenosný počítač (právě z něj píšu :lol: ).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
585
6.3.12 19:58
Janik123 píše:
Ahoj, přesně tak, iPod je na hudbu a iPad je malý přenosný počítač (právě z něj píšu :lol: ).

Taky tak :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1114
6.3.12 20:02

Tak dcera by právě po vzoru dětí(spolužáků) chtěla ten počítač takže iPad co sem tak pochopila :lol: říkala něco o velikosti velkého sešitu..ráda by na facebook,hry,stahování hudby a filmů

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1114
6.3.12 20:04

můžete ještě doporučit nějakou značku nebo to je prostě pod iPad a iPad 2

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13794
6.3.12 20:06

Určitě bych koupila ten iPad 2 :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
585
6.3.12 20:07
mila2113 píše:
můžete ještě doporučit nějakou značku nebo to je prostě pod iPad a iPad píše: Více

Ano, je to Apple iPad nebo iPad 2 :) Ten 2 je určitě lepší v tom, že se do něj dá vložit micro SIM a také ma navíc foťák abych nezapomněla :) .. Ale také je dražší :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1815
6.3.12 20:10

http://tech.ihned.cz/…2-s-cizi-dna

jsou s androidem ( samsung galaxy, většina aplikací bez placení ) a bez androidu např.apple ( placené aplikace ) viz.výše článek, kde je vše pěkně napsané.
Cena přes 10 000 - 15 000kč i více

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Scarlett2011
6.3.12 20:16

Zakladatelko,
omlouvam se za OT, ale muzu se zeptat, kolik je dceri?
Jen pro informaci, jak stare deti chteji dneska takove veci…
Dekuju. :kytka:

• Citovat
  • Upravit
1227
6.3.12 20:18

Není pravda, že IPod je jen přehrávač hudby, zrovna z něho píšu tento příspěvek. Ipod muže i na Facebook, internet, stahovat hudbu, filmy, aplikace, ale jen přes WiFi, jinak tam internet nedostaneš. Je velký jak telefon, ale neumí volat. iPad je dražší, ale lepší protože do nej můžeš koupit kartu a mít tak internet všude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1815
6.3.12 20:23
Scarlett2011 píše:
Zakladatelko,
omlouvam se za OT, ale muzu se zeptat, kolik je dceri?
Jen pro informaci, jak stare deti chteji dneska takove veci…
Dekuju. :kytka:

Např.pro děti se spec.potřeby je to super věcička, bohužel drahá…viz.odkaz
 http://www.i-sen.cz/p/faq.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák