Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
ahoj mám na vás otázku..jaký je rozdíl mezi iPodem a iPadem..Dcera by ho moc chtěla a co jsem tak koukala na internet mezi cenamy je velký rozdíl..Včem je tedy ten rozdíl?
a ještě jedna otázka jak se do těchto přístroju pak dá dostat interenet a Wifi
chtěla by s tím i cestovat
Ahoj:)
Pokud se nemýlim, tak iPod je na přehrávání písniček, je to něco jako mp3 (teda v době kdy jsem ho měla cca 7.let zpátky to tak bylo
)možná i film a foto se do iPodu dalo stáhnout…
iPad je jako přenosnej počítač, ale dotykovej a malej… Můžeš na net, všechno jako na počítači… ![]()
Snad jsem to napsala dobře ![]()
Ipod je na hudbu- jako mp3 a ipad je tablet - malý dotykový počítač ![]()
wifi do ipadu buď bezdrátovým připojením k domácí síti, nebo přes simku
Jaký je rozdíl mezi iPad a iPod?
iPod je multimediální přehrávač (hudba, videa, fotografie) velikosti mobilního telefonu s klasickým ovládacím kolečkem,
iPod touch má dotykovou obrazovku
iPad je multimediální počítač typu tablet, tedy větší velikost
iPhone má navíc funkci telefonu.
Hezký večer,
iPod je pouze mp4 přehrávač, do kterého se dají nahrát filmy a nebo písničky. iPad je tablet, je to v podstatě takový mini počítač, je velký asi jako A5 - o trošku větší možná, a existují dva druhy iPad a nebo iPad 2, klasický iPad má v sobě zabudovanou wi-fi, takže tam kde je připojení, se dá připojit k internetu. A pak je iPad 2, který má jak wifi, tak se do něj dá dokoupit i micro SIM karta, u nějakého mobilního operátora. Předplatíte si internet a můžete surfovat i tam kde není připojení wifi. Já osobně mám iPad 2 a jsem velice spokojená, využití na internet úplně super, můžete si do něj nahrát filmy, hudbu, obrázky, také má různé aplikace, jako kalendář, poznámky atd atd.. A pokud někdo z přátel vaší dcery vlastní iPhone nebo iPad, mohou si zdarma posílat zprávy, přes aplikaci která je též v iPadu
.. Snad jsem trochu pomohla, a není to napsané jako od blba
klidně se ptejte, co vás zajímá ![]()
Ahoj, přesně tak, iPod je na hudbu a iPad je malý přenosný počítač (právě z něj píšu
).
Janik123 píše:
Ahoj, přesně tak, iPod je na hudbu a iPad je malý přenosný počítač (právě z něj píšu).
Taky tak ![]()
Tak dcera by právě po vzoru dětí(spolužáků) chtěla ten počítač takže iPad co sem tak pochopila
říkala něco o velikosti velkého sešitu..ráda by na facebook,hry,stahování hudby a filmů
můžete ještě doporučit nějakou značku nebo to je prostě pod iPad a iPad 2
mila2113 píše:
můžete ještě doporučit nějakou značku nebo to je prostě pod iPad a iPad píše: Více
Ano, je to Apple iPad nebo iPad 2
Ten 2 je určitě lepší v tom, že se do něj dá vložit micro SIM a také ma navíc foťák abych nezapomněla
.. Ale také je dražší ![]()
http://tech.ihned.cz/…2-s-cizi-dna
jsou s androidem ( samsung galaxy, většina aplikací bez placení ) a bez androidu např.apple ( placené aplikace ) viz.výše článek, kde je vše pěkně napsané.
Cena přes 10 000 - 15 000kč i více
Zakladatelko,
omlouvam se za OT, ale muzu se zeptat, kolik je dceri?
Jen pro informaci, jak stare deti chteji dneska takove veci…
Dekuju. ![]()
Není pravda, že IPod je jen přehrávač hudby, zrovna z něho píšu tento příspěvek. Ipod muže i na Facebook, internet, stahovat hudbu, filmy, aplikace, ale jen přes WiFi, jinak tam internet nedostaneš. Je velký jak telefon, ale neumí volat. iPad je dražší, ale lepší protože do nej můžeš koupit kartu a mít tak internet všude.
Scarlett2011 píše:
Zakladatelko,
omlouvam se za OT, ale muzu se zeptat, kolik je dceri?
Jen pro informaci, jak stare deti chteji dneska takove veci…
Dekuju.
Např.pro děti se spec.potřeby je to super věcička, bohužel drahá…viz.odkaz
http://www.i-sen.cz/p/faq.html