IPod nebo iPad

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
zichisek
6.3.12 20:25

Tak já mám iPad2 a pro holku na facebook a podobně mi to přijde jako drahá hračka.Šla bych třeba do Wookyho, ten je cenově přijatelný a na to, na co ho potřebuje by stačil.Cena kolem 4000,–
Pěkný tablet teĎ prodává Vodafone.Ten je fakt super, s Androidem a stojí kolem 7000,–
A Samsung Galaxy Tab - od 7000,–
A z levnějších ještě androidí Prestigio, ten taky kolem 4-5tisíc.

• Citovat
  • Upravit
1815
6.3.12 20:28
zichisek píše:
Tak já mám iPad2 a pro holku na facebook a podobně mi to přijde jako drahá hračka.Šla bych třeba do Wookyho, ten je cenově přijatelný a na to, na co ho potřebuje by stačil.Cena kolem 4000,–
Pěkný tablet teĎ prodává Vodafone.Ten je fakt super, s Androidem a stojí kolem 7000,–

Bych se bála, že ji to ve škole někdo šlohne :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zichisek
6.3.12 20:30
Eliezer píše:
zichisek píše:
Bych se bála, že ji to ve škole někdo šlohne :nevim:

Nevím kolik je holčině.Já na střední pak nosila noťas a plno věcí jsem dělala na něm :nevim: Ale je fakt, že v dnešní době se ten iPad bojím pomalu brát s sebou i já.Na základku bych to dítěti vzít do školy nedovolila.

• Citovat
  • Upravit
catie
6.3.12 20:31
Anet11 píše:
Není pravda, že IPod je jen přehrávač hudby, zrovna z něho píšu tento příspěvek. Ipod muže i na Facebook, internet, stahovat hudbu, filmy, aplikace, ale jen přes WiFi, jinak tam internet nedostaneš. Je velký jak telefon, ale neumí volat. iPad je dražší, ale lepší protože do nej můžeš koupit kartu a mít tak internet všude.

tak to mas ale asi ipod touch, ne?

• Citovat
  • Upravit
zichisek
6.3.12 20:33
catie píše:
Anet11 píše:
Není pravda, že IPod je jen přehrávač hudby, zrovna z něho píšu tento příspěvek. Ipod muže i na Facebook, internet, stahovat hudbu, filmy, aplikace, ale jen přes WiFi, jinak tam internet nedostaneš. Je velký jak telefon, ale neumí volat. iPad je dražší, ale lepší protože do nej můžeš koupit kartu a mít tak internet všude.

To už možná raději nějaký z chytrých telefonů?A měsíčně koupit data.Tam se holka dostane na fb, maily,hudbu i filmy si stáhne i hry.Jen to má docela malý dispej, prostě jako mobil,no…

• Citovat
  • Upravit
2494
6.3.12 20:39

pro upresneni
iPad 2 je novejsi verze iPadu. oba dva existuju ve dvou variantach, bud WIFI nebo 3G+WIFI. Do toho 3G jde dat micro SIM karta. Urcite bych sla do iPadu 2, ma daleko vic funkci, jak uz to tak u novych vzoru byva ;-)
(a taky pisu z iPadu a „bohuzel“ jen z jednicky. ale mam ho uz skoro dva roky a jsem bez nej jak bez ruky. uz se tesim, az budu kupovat novej :pankac: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Scarlett2011
6.3.12 20:40
Eliezer píše:
Scarlett2011 píše:
Zakladatelko,
omlouvam se za OT, ale muzu se zeptat, kolik je dceri?
Jen pro informaci, jak stare deti chteji dneska takove veci…
Dekuju. :kytka:
Např.pro děti se spec.potřeby je to super věcička, bohužel drahá…viz.odkaz
http://www.i-sen.cz/p/faq.html

Mne ale spis zajima, jak stare deti ipad v dnesni dobe chteji.. :nevim:
Ipad znam. :)
A nezajima me to ani tak z hlediska vyuzitelnosti, jako spis z hlediska bezpecnosti.
Jak pak takove dite kontrolujete, co vyvadi na internetu, kdyz ma vlastni tablet nebo notebook apod. :think:

• Citovat
  • Upravit
17630
6.3.12 20:49
Scarlett2011 píše:
Eliezer píše:
Scarlett2011 píše:
Zakladatelko,
A nezajima me to ani tak z hlediska vyuzitelnosti, jako spis z hlediska bezpecnosti.
Jak pak takove dite kontrolujete, co vyvadi na internetu, kdyz ma vlastni tablet nebo notebook apod. :think:

scarlett, chápu a souhlasím. My třeba máme 11letou dceru a té bych to teda nekoupila. Jednak ztrácí mobily a klíče od baráku a za druhé by se mi určitě nelíbilo, aby byla zalezlá někde v pokoji s internetem. Nechtěla jsem ani aby měla facebook, ale budiž, bez toho to asi dneska nejde. Ale na internet chodí na manželově notebooku a sedí s tím u nás v obýváku, kde máme alespoň přehled na co kouká.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1114
6.3.12 20:51
Scarlett2011 píše:
Zakladatelko,

11 let tedy pátá třída ale většina dětí má ipfon,tablet ipod ipad atd.se v tom nevyznám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1815
6.3.12 20:54
Scarlett2011 píše:
Eliezer píše:
Scarlett2011 píše:
Zakladatelko,
Jak pak takove dite kontrolujete, co vyvadi na internetu, kdyz ma vlastni tablet nebo notebook apod. :think:

Já mám malé dítě a také do budoucna nevím jak to bude. Vím, že děti mají už dnes své vlastní notebooky např.v první třídě. A zas mám kamarádku, která má holčinu na střední a nekontroluje vůbec. Jen stále dokola upozorňují na nstrahy internetu a soc.sítí. Já ji mám v přátelích na FB ( nejen ji ) a ty fotky vyzývavý a adresy, telefony. Psala jsem ji ať si to smaže, ať jim nevykradou dům. Rodičům nežaluji píšu mládeži přímo já a tak mají důvěru.Rodiče, též upozorňují,pouštějí filmy o nebezpečnosti naivity. Zvlášť u holek je to o strach. Kontrolovat je v 16 už nemůžeš pokud mají v pokoji ten svůj přístroj. A když ne doma, tak u spolužáků/ček…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2494
6.3.12 20:55
mila2113 píše:
Scarlett2011 píše:
Zakladatelko,
11 let tedy pátá třída ale většina dětí má ipfon,tablet ipod ipad atd.se v tom nevyznám

kupovat 11ti lete tablet za 15litru????????????? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zichisek
6.3.12 20:55

Tak my jsme hooodně technologicky vyspělá domácnost, jelikož manžel i můj otec jsou IT, programátoři a grafici, takže postižena celá rodina :) Dcera v 18.měsících si umí iPad zapnout a pustit si zvířátka, kdy prstem píchá do obrázků zvířat a ony vydávají zvuky, na pc umí přes skype zavolat babičce :zed:
Ale myslím si, že takové věci nejsou hračky pro děti a stojí spoustu peněz, takže bych je nekoupila dítěti na ZŠ.Na střední už asi jo.A nedovolila bych nosit je do školy, aby o ně nepřišly.Ohledně internetu si myslím, že je důležité s dětma o tom mluvit, vysvětlit jim nástrahy, které tam na ně číhají a nějaká pravidla.
Já měla internet od základky, sice byla trošku jiná doba, ale pokud se s dětmi o těchto věcech otevřeně mluví, myslím si, že není problém.

• Citovat
  • Upravit
1114
6.3.12 20:57

tak do školy bych ji ho nedovolila(bych měla strach)musela by ho používat předemnou :D :D Právě že je to dost drahá hračka ten iPad a myslela jsem že by ji to nahradil ten iPod touch nebo jak se to píše.poloviční cena(vlastně stejná jako mobil..no nevím nevím jinak díky za informace už se trochu orientuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1227
6.3.12 20:57
Jo sorry, to jsem nenapsala, iPod touch :)
citace] catie píše:
Anet11 píše:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Scarlett2011
6.3.12 21:01
mila2113 píše:
Scarlett2011 píše:
Zakladatelko,

Pokud se v tom nevyznas, tak bych se mozna s nekym poradila o zabezpeceni. :think:
A s dcerou bych o nastrahach internetu mluvila porad dokola.
Je to vazne hodne nebezpecne a porad je spousta lidi, kteri si to neuvedomuji. :(

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák