IPod nebo iPad

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
17630
6.3.12 21:06

tak jedenáctileté bych to teda nekoupila :nevim: A kam to chodí do školy, prosím tě? Naše teda s tím ještě nepřišla, že by byla poslední kdo to nemá.
Jako mně se to taky líbí, sama bych si ho ráda koupila. Ale fakt jako hračku. když racionálně zvážím, že na tom budu hlavně psát, tak je pro mě pohodlnější notebook a určitě i pro to dítě, které si bude chatovat na facebooku. Prostě je to dle mého názoru dost dobrá hračka, ale dítěti, když už, bych koupila noťas

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1114
6.3.12 21:06

O nástrahách internetu ví a moc dobře(v tomto směru i přeháním :pankac: )není to žádná sranda..mobil má ale už je starý a za pár dní budem slavit narozeniny tak jsem myslela že iPod by jí udělal radost ale když tam není ta možnost ho vzít třeba do auta :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Scarlett2011
6.3.12 21:09
mila2113 píše:
O nástrahách internetu ví a moc dobře(v tomto směru i přeháním :pankac: )není to žádná sranda..mobil má ale už je starý a za pár dní budem slavit narozeniny tak jsem myslela že iPod by jí udělal radost ale když tam není ta možnost ho vzít třeba do auta :think:

Ja si pak ten tvuj prispevek o kontrolovani precetla. :kytka:
Jsem jen dnes nejaka pomalejsi. :mrgreen:
To bych ji ho asi taky koupila, pokud by ho mohla pouzivat jen doma.
Ale vazne me prekvapilo, ze uz maji Ipad jedenactilete deti. 8o

• Citovat
  • Upravit
1114
6.3.12 21:10
Vera111 píše:
tak jedenáctileté bych to teda nekoupila :nevim: A kam to chodí do školy, prosím tě? Naše teda s tím ještě nepřišla, že by byla poslední kdo to nemá.
Jako mně se to taky líbí, sama bych si ho ráda koupila. Ale fakt jako hračku. když racionálně zvážím, že na tom budu hlavně psát, tak je pro mě pohodlnější notebook a určitě i pro to dítě, které si bude chatovat na facebooku. Prostě je to dle mého názoru dost dobrá hračka, ale dítěti, když už, bych koupila noťas

noťas byl v plánu ale tam není dotyková obrazovka..znáš děti nenechají si to vymluvit..jak jsem už psala i mě se zdá cena přehnaná a svolila bych ten iPod takový kompromis..jinak chodí do základní školy a né že by to měl každý to né ale ona to chce :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zichisek
6.3.12 21:12
mila2113 píše:
O nástrahách internetu ví a moc dobře(v tomto směru i přeháním :pankac: )není to žádná sranda..mobil má ale už je starý a za pár dní budem slavit narozeniny tak jsem myslela že iPod by jí udělal radost ale když tam není ta možnost ho vzít třeba do auta :think:

Já bych jí koupila „chytrý telefon“-s operačním systémem.Ty nevyjdou tak draho, může si ho brát i s sebou do auta nebo kamkoli.Umí to co tablet.Pokud má k pc přístup doma, tak by telefon využila podle mě víc.

• Citovat
  • Upravit
Scarlett2011
6.3.12 21:12
mila2113 píše:
Vera111 píše:
Jako mně se to taky líbí, sama bych si ho ráda koupila. Ale fakt jako hračku. když racionálně zvážím, že na tom budu hlavně psát, tak je pro mě pohodlnější notebook a určitě i pro to dítě, které si bude chatovat na facebooku. Prostě je to dle mého názoru dost dobrá hračka, ale dítěti, když už, bych koupila noťas
noťas byl v plánu ale tam není dotyková obrazovka..znáš děti nenechají si to vymluvit..jak jsem už psala i mě se zdá cena přehnaná a svolila bych ten iPod takový kompromis..jinak chodí do základní školy a né že by to měl každý to né ale ona to chce :roll:

Nevim, jak se lisi cena, ale prijde mi lepsi ten Iphone. Pokud pises, ze ma stary mobil, tak Iphone je telefon a zaroven si tam muze prehravat i hudbu a byt na internetu. Ipad je uz takova trosku zbytecna hracka pro tak male dite. :)

• Citovat
  • Upravit
1268
6.3.12 21:30

Ak sa mozem pripojit s nazorom-je to len moj nazor-nevravim ze to maju vnimat tak aj ostatni.
My mame vsetci v rodine(ja,manzel,moja mamina,sestra) Iphone,teraz uz tie nove-vylepsene.
Tie povodne sme nechali detom-dcerke a sestra svojej dcerke. Je to uzasne ako ich bavi na tom nielen hrat hry,ale je spusta naucnych aplikacii-su zadarmo a rozne-a deti (6 a 10 rocne) sa dokonca koli niekorym hram naucili aj zopar slov anglicky aby im lepsie porozumeli. Su tam aplikacie aj na gramatiku,rozne testy pozornosti,dokonca aj nieco ako hrava fyzika.
Kupili sme aj iPad,mame obidva modely. Ten iPad2 je nielen rychlejsi,ale aj tensi a lepsie sa ovlada-ale v podstate sluzia skvele oba.
Neter,10rocna-do skoly potrebuje pocitac-a naozaj uz im aj davaju domace ulohy suvisiace s internetom,ovladanim pocitaca atd.
Takze iPad nahradza notebook-na jeho neustalu udrzbu uz som nemala nervy ani peniaze. Do iPadu sa virusy nedostanu,da sa na nom robit vsetko potrebne a navyse to bavi aj deti aj dospelych.
S mojou maminou-61r-si veselo piseme maily,posielame fotky,mamina je na Facebooku a super sa naucila orientovat na webe. Cita si casopisy,diskusie atd.
Moj 85 rocny stary otec sa tiez hra napr.šach,cita si noviny atd…
Pisem to preto tak podrobne aby bolo jasne ze v nasej rodine maju tieto tablety a telefony svoje miesto a nemyslim si ze su to len drahe hracky. Manzel vdaka iPadu ziskal slobodu-pracuje a pritom nemusi byt v inej miestnosti…
V dnesnej dobe su podobne veci uz skor nutnostou. Znacka alebo typ samozrejme zalezo od moznosti rodiny,ale myslim ze poziadavka zakl.dcerky nie je az tak neopravnena…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
394
27.12.13 21:02

Ahoj holky, potřebuji radu. Chci si koupit nový Ipad2, ale absolutně se v tom nevyznám. Poraďte a sdělte své zkušenosti, prosím. A vůbec nechápu jaký je rozdíl mezi wifi a wifi 3G. Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
61
29.12.13 01:04
@ellen.mody píše:
Ahoj holky, potřebuji radu. Chci si koupit nový Ipad2, ale absolutně se v tom nevyznám. Poraďte a sdělte své zkušenosti, prosím. A vůbec nechápu jaký je rozdíl mezi wifi a wifi 3G. Děkuji

Wifi znamená, že se můžeš připojit doma/v práci/v kavárně k bezdrátovému internetu. 3G znamená, že si musíš koupit od operátora (O2, Vodafone, T-Mobile) SIM kartu (jako je v mobilu) a měsíčně platit poplatek s tím, že budeš mít bezdrátový internet naprosto všude, kde má operátor signál.

Já si teď pořizovala iPad mini, jen s Wifi, protože nepočítám, že bych potřebovala internet všude a nechce se mi platit další měsíční poplatky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák