Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
jo UPC to dělá často,ale stávalo se mi to jen když jsem valila přes modem(nevím jak to máš ty,asi přes vifi),tak jsem modem vypla,chvíli počkala a zapla,přes vifi se mi to zatím nestalo,a když,tak stačil standartní restart PC,kdyžtak písní co máš za síť/kabel,pošlu ti číslo na infolinku ![]()
My máme tady místního poskytovatele, telefon na ně mám.
Ještě zkusím zítra vyběhnout na půdu úplně vypnout celou anténu atd. a zapnout (teď tam do té kosy už nejdu
), jinak volám=), dělá tam můj býv. spolužák, tak snad budu přednostní ![]()
Me se jednou stalo neco podobneho, mohla jsem jen na nektere stranky a na jine ne, nastesti se manzelovi podarilo zjistit, ze je mam „kdesi“ v pocitaci zakazane…delal to ale jen muj pocitac a to koukam neni tvuj pripad.
Pipet, to budou mít kluci radost ![]()
Mi dneska ale taky nešel net. Zkusila jsem vytáhnou router ze zásuvky a potom to naběhlo. Ani po restartování počítače ti to nejde?
Ale v netu to asi nebude, protože mi jde všechno. Takže možná něco někde v nastavení :/
Me se stalo to same, opravil to muz, u nas to byl virus. Emimino shodou okolnosti tenkrat take zrovna slo. A vetsinou sly spise ceske stranky.
Jj, UPC jsou kurwy, oni to normálně filtrují
Kdysi jsem si stěžovala, tak se snažili na mě hodit, že z mýho PC se odesílají jakési zprávy
tak že mě částečně odřízli.
No už u nich nejsme
ale tady se mi taky zdá, že bude problém na starně poskytovatele.
Ha, tak jsem povytahovala všechno ze zásuvek a znova zapnula a už to jde, juhu.
Jdu vygůglit, co mi to žere ředkvičky ![]()
Prosím, nevite, co se děje? Normálně to šlapalo a za pár hodin už ne. Mobil a tablet normálně pripojim.
Dekuji
@Aries6 a resetovat modem jsi zkousela? Vsechny kabely vypojit a zase zapojit??
@vertunka Zkousela, ale asi to udělám ještě jednou. Ale ostatni zařízení jdou. Nebude problem spíš někde v počítači?
@Aries6 Nevypla sis omylem v pc wifi? Taky se mi to jednou povedlo a hodně jsem se divila proč mi to nejde ![]()
@arinecka natolik se v tom význam, aby mě to napadlo
ale i tak díky. Zkoušela jsem se i opakovaně přihlaset a odhlaset.
@arinecka nic moc. Taky píšou u tom modemu. Mě tam zaráží to o té IP adrese. Když vypadne net jako takový, tak si myslim, že to piše neco jinýho. Asi bude muset k panu doktorovi.