Nejde mi internet

Napsat příspěvek
Velikost písma:
700
9.4.12 21:11

jo UPC to dělá často,ale stávalo se mi to jen když jsem valila přes modem(nevím jak to máš ty,asi přes vifi),tak jsem modem vypla,chvíli počkala a zapla,přes vifi se mi to zatím nestalo,a když,tak stačil standartní restart PC,kdyžtak písní co máš za síť/kabel,pošlu ti číslo na infolinku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
9.4.12 21:16

My máme tady místního poskytovatele, telefon na ně mám.
Ještě zkusím zítra vyběhnout na půdu úplně vypnout celou anténu atd. a zapnout (teď tam do té kosy už nejdu :P ), jinak volám=), dělá tam můj býv. spolužák, tak snad budu přednostní :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14856
9.4.12 21:17

Me se jednou stalo neco podobneho, mohla jsem jen na nektere stranky a na jine ne, nastesti se manzelovi podarilo zjistit, ze je mam „kdesi“ v pocitaci zakazane…delal to ale jen muj pocitac a to koukam neni tvuj pripad.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16492
9.4.12 21:18

Pipet, to budou mít kluci radost :-)
Mi dneska ale taky nešel net. Zkusila jsem vytáhnou router ze zásuvky a potom to naběhlo. Ani po restartování počítače ti to nejde?
Ale v netu to asi nebude, protože mi jde všechno. Takže možná něco někde v nastavení :/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6263
9.4.12 21:32

Me se stalo to same, opravil to muz, u nas to byl virus. Emimino shodou okolnosti tenkrat take zrovna slo. A vetsinou sly spise ceske stranky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
9.4.12 21:57

Jj, UPC jsou kurwy, oni to normálně filtrují :cert: Kdysi jsem si stěžovala, tak se snažili na mě hodit, že z mýho PC se odesílají jakési zprávy 8o :nevim: tak že mě částečně odřízli. :pocitac: No už u nich nejsme :jazyk: ale tady se mi taky zdá, že bude problém na starně poskytovatele.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
10.4.12 12:30

Ha, tak jsem povytahovala všechno ze zásuvek a znova zapnula a už to jde, juhu.
Jdu vygůglit, co mi to žere ředkvičky :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25133
26.4.18 08:58

Prosím, nevite, co se děje? Normálně to šlapalo a za pár hodin už ne. Mobil a tablet normálně pripojim.
 Dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5283
26.4.18 09:00

@Aries6 a resetovat modem jsi zkousela? Vsechny kabely vypojit a zase zapojit??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25133
26.4.18 09:18

@vertunka Zkousela, ale asi to udělám ještě jednou. Ale ostatni zařízení jdou. Nebude problem spíš někde v počítači?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33480
26.4.18 09:48

@Aries6 Nevypla sis omylem v pc wifi? Taky se mi to jednou povedlo a hodně jsem se divila proč mi to nejde :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25133
26.4.18 10:02

@arinecka natolik se v tom význam, aby mě to napadlo :mrgreen: ale i tak díky. Zkoušela jsem se i opakovaně přihlaset a odhlaset.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33480
26.4.18 10:47

@Aries6 Dobře no :mrgreen: diagnostika nic neukázala?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25133
26.4.18 13:52

@arinecka nic moc. Taky píšou u tom modemu. Mě tam zaráží to o té IP adrese. Když vypadne net jako takový, tak si myslim, že to piše neco jinýho. Asi bude muset k panu doktorovi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25133
8.5.18 15:47

@arinecka @vertunka holky, tak chyba byla na síti :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie