Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ahoj-já bych vybrala HTC-opravdu jsou nejkvalitnější-a zašla bych do spešl prodejny a vyzkoušela,který model této značky mi sedne.U nás na nich jedem celá rodina,každý máme jiný model a všichni jsme spokojený.Řekla bych,že u této značky se prostě nemůžeš seknout ![]()
EmaN, myslím že je nižší a širší, ten desire, a ten wildfire byl vyšší a užší. Chce to kouknout na ty rozměry, ale fakt je nejlepší si zajít do prodejny a ty vytipované si vyzkoušet do ruky.
@Laaja píše:
EmaN, myslím že je nižší a širší, ten desire, a ten wildfire byl vyšší a užší. Chce to kouknout na ty rozměry, ale fakt je nejlepší si zajít do prodejny a ty vytipované si vyzkoušet do ruky.
Aha, ja si prave ten Desire moc nepamatuji, ale vim, ze mi vic vyhovoval ten Wildfire, takze jsem ho vzala hned…
A je naprosto uuuuuuuuuuuuzasny…
![]()
@Ema N. a neni moc malej?Taky se dívám po telefonu a nějak se nemohu rozhodnout
@muffinka89 píše:
@Ema N. a neni moc malej?Taky se dívám po telefonu a nějak se nemohu rozhodnout
jestli myslis treba na internet nebo tak, tak to rozhodne ne. Podle me je dost velky, navic internet a takove aplikace se daji zvetsit, takze tam bych problem nevidela… ![]()
A me je do ruky akorat. Ale clovek si musi zvyknout. Mela jsem klasickou nokii predtim a oproti te je vetsi, ale neskonale lepsi…
![]()
@hana135 píše:
Tak baterky všeobecně u chytrých telefonu moc nevydrží
Ja mam xperii Ray, a baterka je super. Kdyz bych si telefonu moc nevsimala, vidrzi az 5 dni:-)
A taky je pekny, elegantni, tenky, vykonny!:-)
Na sony ericssony se snad v tehle diskuzi uplne zapomelo:-D
Holky, poradíte opět s chytrým telefonem? Manžel chce, abych si ho koupila kvůli Skype. CHci si vzít od O2 k prodloužení paušálu, vybírám z těch nejlevnějších, tedy Samsung Galaxy Y, S. G. pocket, nebo ZTE Racer II. Budu jen volat, psát sms, posílat mms, volat přes ten skype a občas něco málo vyfotím. Co byste vybraly?
Iphone! Iphone! Iphone!
Jednoduchej, přehlednej, sms mezi iphonama zadax!
Slintám (vizuálně) po Galaxy S III, chybí mi zkoušet nové, ale ajfoun stejně nevyměním ![]()
Já mám Samsung Galaxy S2, manžel má taky Samsung a mega spokojenost. Koupil ho jako dárek i našemu Iťákovi, který si ho přál. Na netu je milion aplikací zdarma, ten telefon umí už snad úplně všechno, není možná designově tak hezký jako Iphone, ale mnohem levnější a má všechny aplikace stejné (uměli ho dobře nakopčit). Takže já bych šla do něj. Co se týče skype, tak ten je tu v pohodě, má kameru která se dá natočit buď na vás nebo obráceně. Takže muž volal s mojí mamkou, chodil po bytě a ukazoval, co máme už pro malou nachystané. Je fakt dobrej. ![]()
Já mám Samsung Galaxy S II a lepší telefon absolutně nemůžu doporučit.. I Phone bych nechtěla ani zadarmo.. Ať se Pupyk nezlobí, ale mě to přijde spíš jen jako módní záležitost..
@Gabčulinda píše:
Já mám Samsung Galaxy S II a lepší telefon absolutně nemůžu doporučit.. I Phone bych nechtěla ani zadarmo.. Ať se Pupyk nezlobí, ale mě to přijde spíš jen jako módní záležitost..
Nezlobím, kromě funkcí telefonu to módní záležitost je ![]()
A proč nemít 2 v 1, že ![]()
Místo korálků na krk ![]()
Ahoj určitě neber Nokii se symbianem - je to už téměř mrtvý systém na který už nové programy budou přibývat velmi pomalu.
Baterka, když jsem hodně na wifi (už nepouštím doma většinou noťas) vydrží den. Když na něm nic moc nedělám tak zvládne 3 dny.
Windows když vezmu jak je „stabilní“ na počítači, tak pro mobil mu nevěřím už vůbec. Ale v ruce jsem ho neměla. Ale moje averze k windowsům.
Mám téměř rok Samsung Galaxy Gio a jsem s ním naprosto spokojená a neměnila bych. Je celkem rychlý, zvládá hodně aplikací a skvělý poměr cena/výkon. Alespoň před tím rokem
Ještě ale než si pořídíš chytrý telefon, tak si ho někde vyzkoušej. Ne každýmu sedne, tak abys pak nebyla zklamaná.