Chytré telefony - jaký vybrat?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
lucenka
23.4.12 16:56

Ahoj určitě neber Nokii se symbianem - je to už téměř mrtvý systém na který už nové programy budou přibývat velmi pomalu.
Windows když vezmu jak je „stabilní“ na počítači, tak pro mobil mu nevěřím už vůbec. Ale v ruce jsem ho neměla. Ale moje averze k windowsům.
Mám téměř rok Samsung Galaxy Gio a jsem s ním naprosto spokojená a neměnila bych. Je celkem rychlý, zvládá hodně aplikací a skvělý poměr cena/výkon. Alespoň před tím rokem :) Baterka, když jsem hodně na wifi (už nepouštím doma většinou noťas) vydrží den. Když na něm nic moc nedělám tak zvládne 3 dny.
Ještě ale než si pořídíš chytrý telefon, tak si ho někde vyzkoušej. Ne každýmu sedne, tak abys pak nebyla zklamaná.

• Citovat
  • Upravit
607
23.4.12 17:02

Ahoj-já bych vybrala HTC-opravdu jsou nejkvalitnější-a zašla bych do spešl prodejny a vyzkoušela,který model této značky mi sedne.U nás na nich jedem celá rodina,každý máme jiný model a všichni jsme spokojený.Řekla bych,že u této značky se prostě nemůžeš seknout :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5077
23.4.12 18:56

EmaN, myslím že je nižší a širší, ten desire, a ten wildfire byl vyšší a užší. Chce to kouknout na ty rozměry, ale fakt je nejlepší si zajít do prodejny a ty vytipované si vyzkoušet do ruky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ema N.
23.4.12 19:04
@Laaja píše:
EmaN, myslím že je nižší a širší, ten desire, a ten wildfire byl vyšší a užší. Chce to kouknout na ty rozměry, ale fakt je nejlepší si zajít do prodejny a ty vytipované si vyzkoušet do ruky.

Aha, ja si prave ten Desire moc nepamatuji, ale vim, ze mi vic vyhovoval ten Wildfire, takze jsem ho vzala hned… ;) A je naprosto uuuuuuuuuuuuzasny… :palec: :palec: :palec:

• Citovat
  • Upravit
muffinka89
23.4.12 19:05

@Ema N. a neni moc malej?Taky se dívám po telefonu a nějak se nemohu rozhodnout

• Citovat
  • Upravit
Ema N.
23.4.12 19:37
@muffinka89 píše:
@Ema N. a neni moc malej?Taky se dívám po telefonu a nějak se nemohu rozhodnout

jestli myslis treba na internet nebo tak, tak to rozhodne ne. Podle me je dost velky, navic internet a takove aplikace se daji zvetsit, takze tam bych problem nevidela… ;)

A me je do ruky akorat. Ale clovek si musi zvyknout. Mela jsem klasickou nokii predtim a oproti te je vetsi, ale neskonale lepsi… :palec: :palec: :palec:

• Citovat
  • Upravit
121
23.4.12 20:19

Tak baterky všeobecně u chytrých telefonu moc nevydrží :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13770
23.4.12 20:44
@hana135 píše:
Tak baterky všeobecně u chytrých telefonu moc nevydrží :(

Ja mam xperii Ray, a baterka je super. Kdyz bych si telefonu moc nevsimala, vidrzi az 5 dni:-)
A taky je pekny, elegantni, tenky, vykonny!:-)
Na sony ericssony se snad v tehle diskuzi uplne zapomelo:-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7182
4.7.12 15:37

Holky, poradíte opět s chytrým telefonem? Manžel chce, abych si ho koupila kvůli Skype. CHci si vzít od O2 k prodloužení paušálu, vybírám z těch nejlevnějších, tedy Samsung Galaxy Y, S. G. pocket, nebo ZTE Racer II. Budu jen volat, psát sms, posílat mms, volat přes ten skype a občas něco málo vyfotím. Co byste vybraly?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
841
4.7.12 15:51

Iphone! Iphone! Iphone!
Jednoduchej, přehlednej, sms mezi iphonama zadax!
Slintám (vizuálně) po Galaxy S III, chybí mi zkoušet nové, ale ajfoun stejně nevyměním :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1480
4.7.12 15:58

Já mám Samsung Galaxy S2, manžel má taky Samsung a mega spokojenost. Koupil ho jako dárek i našemu Iťákovi, který si ho přál. Na netu je milion aplikací zdarma, ten telefon umí už snad úplně všechno, není možná designově tak hezký jako Iphone, ale mnohem levnější a má všechny aplikace stejné (uměli ho dobře nakopčit). Takže já bych šla do něj. Co se týče skype, tak ten je tu v pohodě, má kameru která se dá natočit buď na vás nebo obráceně. Takže muž volal s mojí mamkou, chodil po bytě a ukazoval, co máme už pro malou nachystané. Je fakt dobrej. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
841
4.7.12 16:37

Nicméně doporučuju www.mobilmania.cz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2351
4.7.12 17:34

Já mám Samsung Galaxy S II a lepší telefon absolutně nemůžu doporučit.. I Phone bych nechtěla ani zadarmo.. Ať se Pupyk nezlobí, ale mě to přijde spíš jen jako módní záležitost..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
146
4.7.12 17:46

Já mám Iphone 4S a můžu jedině doporučit ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
841
4.7.12 17:59
@Gabčulinda píše:
Já mám Samsung Galaxy S II a lepší telefon absolutně nemůžu doporučit.. I Phone bych nechtěla ani zadarmo.. Ať se Pupyk nezlobí, ale mě to přijde spíš jen jako módní záležitost..

Nezlobím, kromě funkcí telefonu to módní záležitost je :lol:
A proč nemít 2 v 1, že :lol:
Místo korálků na krk ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák