Směna po PN
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Andrea.malkova90 píše:
@sagina přesně takto bych to udělala, kdyby mi na práci záleželo, ale jelikož chci jít pryč a nějak nemám potřebu řešit jestli tuhle konkrétní práci budu mít. Takže bych spíš chtěla vědět jestli mu mohu napsat, že už mám objednaného doktora a že mohu až v úterý. Štve mě, že oni mi dělají ve všem zletak jsem jim chtěla taky trošku udělat
![]()
Jakože kvůli zubaři nepůjdeš do práce vůbec? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@sagina píše:
tak obecně se k lékaři má chodit mimo pracovní dobu. pokud zaměstnanec směnuje, tak se prostě má objednávat na dobu, kdy nemá směnu
To ja vim, ale v teoreticke situaci, kdy by zakladatelku rozbolel o vikendu zub, v pondeli rano zavolala do prace, ze jde akutne k lekari a donesla pak propustku, tezko muze zamestnavatel neco namitat. Ale tady to spis vypada, ze chce zakladatelka zamestnavateli udelat trochu naschval, nez ze by k lekari nutne potrebovala zrovna v pondeli.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Sofie2013 píše:
To ja vim, ale v teoreticke situaci, kdy by zakladatelku rozbolel o vikendu zub, v pondeli rano zavolala do prace, ze jde akutne k lekari a donesla pak propustku, tezko muze zamestnavatel neco namitat.
no, tak podle mne by mohl lehce namítat, že pokud s tím zubem nešla na pohotovost, tak to akutní nebylo a když to počkalo přes víkend, počkalo by to i na volno mezi směnami
a i tak by těžko ošetření u zubaře obhajovala na celou směnu
ono obecně vzato, bez souvislosti s tímto případem, mně přijde, že v těhle otázkách má vždycky „pravdu“ zaměstnavatel. protože jediná obrana zaměstnance je se o neproplacené hodiny u lékaře soudit a to si zase myslím, že tenhle krok si naprostá většina kvůli pár hodinám rozmyslí ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@sagina píše:
no, tak podle mne by mohl lehce namítat, že pokud s tím zubem nešla na pohotovost, tak to akutní nebylo a když to počkalo přes víkend, počkalo by to i na volno mezi směnamia i tak by těžko ošetření u zubaře obhajovala na celou směnu
ono obecně vzato, bez souvislosti s tímto případem, mně přijde, že v těhle otázkách má vždycky „pravdu“ zaměstnavatel. protože jediná obrana zaměstnance je se o neproplacené hodiny u lékaře soudit a to si zase myslím, že tenhle krok si naprostá většina kvůli pár hodinám rozmyslí
Tak pokud tě začne bolet zub v neděli odpoledne, tak jdeš k zubaři v pondělí, ne? To mi zas tak neobvyklé nepřijde
Nicméně tady má zakladatelka očividně jinej problém a do tý práce hlavně už nechce chodit, což jí propustka na pár hodin k lékaři stejně nevyřeší ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit