Šmírování dalekohledem

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1452
24.8.12 12:33

Nepomůžu sice, ale moje tchyně si na vánoce sama nadělila dalekohled, aby mohla šmírovat okolí´, je to fakt nechutné :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.8.12 12:33

Lilia81

jenže on není nemohoucí, on je pohyblivý až dost a navíc má ženu.

Mně nejvíc vadí že on se ještě každýmu vysmívá, každého si dělá srandičky, na každého má nějakou přezdívku, sám si asi myslí, že je asi pan dokanalý.

Nějak se mi ten člověk začal protivit.

z.

• Citovat
  • Upravit
2675
24.8.12 12:34

Nebo na něj vystrčit holej zadek a zamávat mu :mrgreen: S dědou to sekne a je klid.

Moje rodiče takhle šmíroval na chatě pán přes řeku, mamina mu zamávala a on tak rychle schovával dalekohled pod stůl, že si ho o něj rozbil…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4697
24.8.12 12:36
@Nelisa píše:
No tak udělat si nahrávky pár dní po sobě, kamera zaznamená datum a pak teprve umístit svůj dalekohled. Nebo vyvěsit do okna velkými písmeny nějaký text, třeba „víme o tobě“. :lol:
:lol: :lol: :lol: to je dobrý :potlesk: :potlesk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
becky87
24.8.12 12:41
@Tali1 píše:
Nevím to úplně jistě, ale myslím si, že je to trestné. :think: Nás už také nějaká bába z protějšího domu šmírovala dalekohledem. Trvalo to asi měsíc. Každý večer. Přítel pořád reptal, abych zatáhla závěsy, až se jednoho dne nasral a zakřičel z okna " Co pořád čumíš bábo zasran, jdi si čumět dalekohledem na někoho jinýho, Krvo!! " a od tý doby je klid. :mrgreen:

Jen OT, ty mas ve dvanacti letech pritele? :think:

• Citovat
  • Upravit
pokymar
24.8.12 12:41

No tak teď jsem se dost zděsila, bydlíme taky v paneláku na sídlišti, mám na balkone dalekohled a koukame na mesic, když je pěknej, snad to na někoho nepusobi tak, ze mu cucime do oken…smarja to by me nenapadlo :roll:

• Citovat
  • Upravit
274
24.8.12 12:43
@pokymar píše:
No tak teď jsem se dost zděsila, bydlíme taky v paneláku na sídlišti, mám na balkone dalekohled a koukame na mesic, když je pěknej, snad to na někoho nepusobi tak, ze mu cucime do oken…smarja to by me nenapadlo :roll:

no tak bacha ať u vás někdo nezaťuká :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
becky87
24.8.12 12:44

Ja bych si dala masku z toho hororu, jejda ted si zase nezvpomenu, joo Vriskot a ukazala mu ten zaber s nozem :lol:

• Citovat
  • Upravit
4742
24.8.12 12:47
@Tali1 píše:
Nevím to úplně jistě, ale myslím si, že je to trestné. :think: Nás už také nějaká bába z protějšího domu šmírovala dalekohledem. Trvalo to asi měsíc. Každý večer. Přítel pořád reptal, abych zatáhla závěsy, až se jednoho dne nasral a zakřičel z okna " Co pořád čumíš bábo zasran, jdi si čumět dalekohledem na někoho jinýho, Krvo!! " a od tý doby je klid. :mrgreen:
:mrgreen: :lol: :mrgreen: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4742
24.8.12 12:47
@Nelisa píše:
Zkušenost nemám, ale napadlo mě vyzkoušet jako protiopatření postavit viditelně velký dalekohled na stojanu směrem k jeho oknu, aby měl pocit, že ho velký bratr vidí. :mrgreen: Třeba se zalekne a přesune svou pozornost jinam.
Pokud ne, tak bych ho upozornila, že je to trestné.
Když nezabere ani to, natočila bych si to na kameru, abych měla důkaz a informovala se na policii, co dál.
:mrgreen: :lol: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
pokymar
24.8.12 12:48
@Karolima píše:
no tak bacha ať u vás někdo nezaťuká :-)

hele, ale já fakt nevím co v těch oknech může být vidět, mám po operaci očí při které jsem se zbavila dioptrií na dálku a vidím teď skoro jako dalekohledem :D a fakt nechápu co v těch oknech může být vidět zajímavého?? Ohdaduji že padesát procent lidí si zatahuje, 45procent kouká večer akorát na telku a těch pět procent má zhasnuto a dělají kdo ví co potmě ;) tak fakt nevím co bych tam viděla i kdybych tam chtěla něco vidět 8)

• Citovat
  • Upravit
4742
24.8.12 12:50
@Anonymní píše:
Lilia81

jenže on není nemohoucí, on je pohyblivý až dost a navíc má ženu.

Mně nejvíc vadí že on se ještě každýmu vysmívá, každého si dělá srandičky, na každého má nějakou přezdívku, sám si asi myslí, že je asi pan dokanalý.

Nějak se mi ten člověk začal protivit.

z.

Tak by to chtělo na něj uhodit zhurta, viz. první příspěk, snad to dědu vyleká.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
pokymar
24.8.12 12:52

Na sídlišti to teda nechápu, ale je teda fakt, že na chatě jsme v údolí a je na nás krásný vyhled z chat na protější straně svahu. Prdím na ně, ať se podívají, v mém případě jim spíš praskne čočka :D kdybych vyběhla v nedbalkách :D

Příspěvek upraven 24.08.12 v 12:52

• Citovat
  • Upravit
2331
24.8.12 12:52

:lol: :lol: v první chvíli jsem si říkala, jestli zakladatelka nemyslela mého syna :lol: věčně v okně a kouká po kolí, ale je fakt, že sousedy máme jen z jedné strany a on pozoruje vše kolem nejen sousedy :lol: ale je mu 5 tak to snad nevadí :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
274
24.8.12 13:01

Pokymar: Myslím si, že se prostě šmírák zaměří na určitý okna, co se týče paneláku a třeba mu je jedno co uvidí, jen doufá že se mu podaří vidět něco zajímavýho intimního. Ale jak jsi psala, dost lidí kouká na tv a mají zatežený okna. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová