Šmírování dalekohledem

Napsat příspěvek
Velikost písma:
274
24.8.12 13:03
@LN13 píše: :lol: :lol: v první chvíli jsem si říkala, jestli zakladatelka nemyslela mého syna :lol: věčně v okně a kouká po kolí, ale je fakt, že sousedy máme jen z jedné strany a on pozoruje vše kolem nejen sousedy :lol: ale je mu 5 tak to snad nevadí :lol:

to by bylo zajímavý podat trestní oznámení na 5 letýho :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2331
24.8.12 13:04

@Karolima :lol: snad to někoho nenapadne..hraje si na agenta no :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.8.12 13:05

Já třeba chápu, že je to úsměvné, ale mě už fakt do smíchu není…

Bydlíme v RD, vylezu na zahradu a už prostě cítím, že zas někde čumí, už mě nebaví se otáčet a při nalezení odkud, na něj mávat, protože to prostě nezabírá. Okna k nim máme kuchyni, která je propojená s obývákem a pak koupelnu, taže tyto okna jsou fakt pořád zahalena :mrgreen:

Řeč s ním nebude, asi se budu muset smířit s tím, že nás šmíruje, i když fakt nechápu, co z toho má :zed: :nevim:

• Citovat
  • Upravit
2331
24.8.12 13:06

Tak jedině na něj uhodit i s manželem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
274
24.8.12 13:10

Taky bych tam zašla s partnerem.Ale aby pak nezačal dělat naschvály. :-( na vesnici, je to jiné jak ve městě na sídlišti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2331
24.8.12 13:12

@Karolima tak pokud by byly naschvály, tak bych šla na PČR a bylo by :nevim: narušuje soukromí..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
24.8.12 13:15
@LN13 píše:
@Karolima tak pokud by byly naschvály, tak bych šla na PČR a bylo by :nevim: narušuje soukromí..

Přesně, přece nebudete hrát podle jeho „pravidel“ a smiřovat se s tím, že nemáte soukromí, to není pohodové bydlení. Navíc pokud v tom nejste sami a leze to na nervy i sousedce, tak jste v přesile. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
274
24.8.12 13:19
@Nelisa píše:
Přesně, přece nebudete hrát podle jeho „pravidel“ a smiřovat se s tím, že nemáte soukromí, to není pohodové bydlení. Navíc pokud v tom nejste sami a leze to na nervy i sousedce, tak jste v přesile. ;)

jj ale znám jak to chodí v téhle republice. Kolikrát se už tohle řešilo i v televizi, policie s tím kromě pokuty nic neudělala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
24.8.12 13:21
@Karolima píše:
jj ale znám jak to chodí v téhle republice. Kolikrát se už tohle řešilo i v televizi, policie s tím kromě pokuty nic neudělala.

Tak pokuta taky nepotěší, zvlášť pokud by byla opakovaně. A chlap má ženu, třeba mu pak dá kapky, za co to platí pokutu (ona o tom musí vědět, ale peníze jsou peníze).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
274
24.8.12 13:23

Nelisa: Njn, zaplatí to když mu to dokážeš a to samo o sobě je těžký, pokud ho přímo nenatočí na kameru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
24.8.12 13:27
@Karolima píše:
Nelisa: Njn, zaplatí to když mu to dokážeš a to samo o sobě je těžký, pokud ho přímo nenatočí na kameru.

Jasně, souhlas, proto jsem psala už v prvním příspěvku o kameře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tali1
24.8.12 17:18
@Mahja píše: :mrgreen: :lol: :mrgreen: :lol:

Asi soused zakl. potřebuje taky trochu prořvat. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
soslik1
25.8.12 15:27

Tak to by mi taky vadilo. Já bych zašla k němu do vchodu a na nějaké veřejné místo bych pověsila velkou ceduli s varováním přímo na jeho jméno - veřejně bych ho takhle naprášila. Každopádně nic nezákonného nedělá…takže závěsům a žaluziím zdar :palec:

• Citovat
  • Upravit
13770
25.8.12 18:34

Ja bych ho nafotila a pak mu to rekla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20848
25.8.12 18:42

Příspěvky nesouvisející s tématem jsem smazala.

Monika

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová