Šmírování dalekohledem

Anonymní
24.8.12 12:02

Šmírování dalekohledem

Ahojky,

nejdřív se omluvím za anonymitu, ale doufám, že mě pochopíte :oops: :D

Je to už nějaký ten pátek, co vím, že nás soused šmíruje dalekohledem :cert: .Ne,že by mi to začalo vadit až ted, vadí mi to od samýho začátku, co jsem ho viděla, ale včera mi druhá zděšená sousedka pověděla, že zjistila, že jí onen soused šmíruje :lol: ted se směju, ale ve skrytu duše už jsem celkem zoufalá. Kdž nejsme doma my, tak šmíruje druhé sousedy, fakt scifi.Jen podotknu, že sousedovi je 72 a opravdu nevím, co si myslí, že uvidí 8o :lol:.

Manžel se mi do včerejška smál, že jsem paranoidní, když pořád říkám, že nás šmíruje. Chechtal se mi, že nejřív zatáhnu a až pak rozsvítím, ale já už jsem z toho docela šílená.

Nedovedu si představit, že bych za ním šla a narovinu se ho zeptala, proč nás šmíruje, protože on by mi to do očí popřel.

Mate někdo zkušenost??jak jste to řešili??Nebo je naděje, že ho to přestane bavit??

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Tali1
24.8.12 12:10

Nevím to úplně jistě, ale myslím si, že je to trestné. :think: Nás už také nějaká bába z protějšího domu šmírovala dalekohledem. Trvalo to asi měsíc. Každý večer. Přítel pořád reptal, abych zatáhla závěsy, až se jednoho dne nasral a zakřičel z okna " Co pořád čumíš bábo zasran, jdi si čumět dalekohledem na někoho jinýho, Krvo!! " a od tý doby je klid. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
3011
24.8.12 12:10

Asi to nebude nějaký úchylák, ale spíše starý pán, který se doma nudí :mrgreen: :nevim: Asi bych mu slušně řekla-upozornila, že mi to vadí a nejsem jediná, tak ať si na to dá pozor. Pokud by ani to nepomohlo, šla bych asi na policii.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9166
24.8.12 12:19

Chtělo by to stížnost i se sousedkou. Domluvit se s ní, sejít se, zazvonit na chlapa, slušně mu vytknout, co mi vadí a upozornit ho, že pokud nepřestane, dáte to k policii.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
24.8.12 12:19

Zkušenost nemám, ale napadlo mě vyzkoušet jako protiopatření postavit viditelně velký dalekohled na stojanu směrem k jeho oknu, aby měl pocit, že ho velký bratr vidí. :mrgreen: Třeba se zalekne a přesune svou pozornost jinam.
Pokud ne, tak bych ho upozornila, že je to trestné.
Když nezabere ani to, natočila bych si to na kameru, abych měla důkaz a informovala se na policii, co dál.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.8.12 12:22

Mně občas šmíruje jeden mladší muž, který mě zná jen od vidění. V létě doma chodím třeba jen v podprsence, nebo i nahoře bez když jsou fakt vedra, ale jsem doma a nechám se kvůli tomu omezovat. Občas ho zahlídnu s dalekohledem, taky nevím co s tím, když mu to řeknu popře to, když to nahlasim tak nevim kdo s tím co udělá.

• Citovat
  • Upravit
10713
24.8.12 12:23
@Nelisa píše:
Zkušenost nemám, ale napadlo mě vyzkoušet jako protiopatření postavit viditelně velký dalekohled na stojanu směrem k jeho oknu, aby měl pocit, že ho velký bratr vidí. :mrgreen:

to mě taky napadlo :mrgreen: ale aby to nedopadlo zase naopak, že soused udá zakladatelku :nevim: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
274
24.8.12 12:26
@pomeranca píše:
to mě taky napadlo :mrgreen: ale aby to nedopadlo zase naopak, že soused udá zakladatelku :nevim: :lol:

jo to jo :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
24.8.12 12:27
@pomeranca píše:
to mě taky napadlo :mrgreen: ale aby to nedopadlo zase naopak, že soused udá zakladatelku :nevim: :lol:

No tak udělat si nahrávky pár dní po sobě, kamera zaznamená datum a pak teprve umístit svůj dalekohled. Nebo vyvěsit do okna velkými písmeny nějaký text, třeba „víme o tobě“. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7139
24.8.12 12:27

Taky myslím, že je to trestné…a dost by mi to vadilo, poslala bych za ním manžela at to zkusí vyřešit po dobrém a kdyby to nešlo, tak bych to řešila jinak bez ohledu na pánův věk :nevim: znám jednu paní co taky šmíruje dalekohledem, aby viděla kam kdy kdo a s kým jde, je to drbna sídliště :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
274
24.8.12 12:28

Já toto také kdysi řešila, šmíráka jsem navštívila s přítelem a byl klid. Dokonce se i odstěhoval, takže pohoda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.8.12 12:29
@pomeranca píše:
:lol: :lol: :lol:

taky už mě to napadlo, ale nevlastním dalekohled a nechce se mi investovat do takové kraviny, i když postačil by i od „čongů“ :lol:

Nechci to řešit veřejně zatím, bydlíme na male vesnici, ale už mě to fakt štve, člověk vyleze ven a už pokukuju jestli ho někde neuvidím :zed:.Njehorší je, že mi bydlíme pod jejich úrovní, takže nás má jak na dlani, on se ještě chlubí jaký má vybavení, že má i zároháček či co 8o a když jsem se ho zeptala na co, tak prej na zvířátka :cert: tak jsme asi zvířátka :lol: :pocitac:

• Citovat
  • Upravit
15290
24.8.12 12:30

Ahoj, no nudí se doma, starší lidi, když už nemůžou moc chodit, tak čumí z okna, asi bych ho slušně upozornila, že mi to není příjemné, ale v jeho věku jestli žije sám je to jediný kontakt se svtem, který má… na ejdnu stanu je to hrozné,. na druhou je mi to líto… babička taky koukala z okna celou dobu, když už nemohla na nohy a naši byli v práci a neměla s kým celý den promluvit… stáří je hrozné…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
274
24.8.12 12:32

Pokud je to třeba v paneláku tak se to těžko dokazuje, že kouká přímo do vašeho soukromí. :-/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
24.8.12 12:33

No tak pokud se pán takhle chlubí, tak bych si ho fakt radši natočila a při dalším rozhovoru mu řekla, že je fajn, že sleduje jen zvířátka, protože policie nemá šmíráky ráda. Pokud by z toho měl srandu, tak bych mu řekla, že máme důkazy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová