Smlouva na dobu určitou - co v případě těhotenství?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
4.5.19 16:19
@Markéta80 píše:
nedoufala bych že mne nechá zaměstnavatel doma za 100%.

Přesně tak, jak píšete

• Citovat
  • Upravit
5010
4.5.19 18:31

@Kriss Tina Můžu se na něco zeptat? V čem nebo proč se vyplatí víc jít šest týdnů před porodem? Já chci jít 8 týdnů předem, ale výhody/nevýhody jsem nezkoumala, myslela jsem, že to je stejné, jen že budu mít dva týdny do foroty pro sebe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37144
4.5.19 19:28

@Samy no vyplatí se to v tom, že o ty 2 týdny dyl bereš buď plat nebo nemocenskou a tím pádem mas pak 2 týdny delší mateřskou, když se mimčo narodí :D ta mateřská má 28 týdnů takže je na tobě jestli si vybereš 8 týdnu před porodem a po porodu už jenom 20 týdnů a nebo 6 týdnů před porodem a po porodu 22 týdnů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.5.19 20:01

Ja se obavam, ze ti vedeni najde nejakou praci a tobe nezbude nic jineho nez PN. :nevim: Rekne ti, aby ses s lidma netahala, ale na prochazky chodit muzes, prevlikat postele a dalsi veci taky. Zamestnavatel by byl sam proti sobe kdyby ti neco nevymyslel a nechal te doma jen tak za 100%platu a veskrze ho nemusi zajimat jak spolu budete vychazet s kolegynemi kvuli tomu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5010
5.5.19 11:24

@Kriss Tina díky, vlastně jsem nad tím nepřemýšlela, viděla jsem na první pohled jen ty dva týdny ‚pro sebe‘ navíc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat