Smlouva na dobu určitou - co v případě těhotenství?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
- Citovat
- Upravit
@Kriss Tina Můžu se na něco zeptat? V čem nebo proč se vyplatí víc jít šest týdnů před porodem? Já chci jít 8 týdnů předem, ale výhody/nevýhody jsem nezkoumala, myslela jsem, že to je stejné, jen že budu mít dva týdny do foroty pro sebe.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Samy no vyplatí se to v tom, že o ty 2 týdny dyl bereš buď plat nebo nemocenskou a tím pádem mas pak 2 týdny delší mateřskou, když se mimčo narodí
ta mateřská má 28 týdnů takže je na tobě jestli si vybereš 8 týdnu před porodem a po porodu už jenom 20 týdnů a nebo 6 týdnů před porodem a po porodu 22 týdnů.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ja se obavam, ze ti vedeni najde nejakou praci a tobe nezbude nic jineho nez PN.
Rekne ti, aby ses s lidma netahala, ale na prochazky chodit muzes, prevlikat postele a dalsi veci taky. Zamestnavatel by byl sam proti sobe kdyby ti neco nevymyslel a nechal te doma jen tak za 100%platu a veskrze ho nemusi zajimat jak spolu budete vychazet s kolegynemi kvuli tomu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kriss Tina díky, vlastně jsem nad tím nepřemýšlela, viděla jsem na první pohled jen ty dva týdny ‚pro sebe‘ navíc
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Přesně tak, jak píšete