Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
madi píše:
jo tak motorku jsem taky tipovala, ale moc poznat to tedy není. a k čemu motorka na ponku![]()
no řekla bych že k tomu samému jako auto - na dvě věci
Ale tak spíš aby měl jako smysluplný úkol co smontovat
U nás se teda motorka zatím nemontuje (ale možná bych mu mohla ukázat jak a třeba by montoval, vyzkouším
)
Jo, aha, my máme totiž ten, co je na něj odkaz v úplně prvním příspěvku, a tam je fakt materiál na auto
.
A přesně, na ponku není auto ani motorka na nic, ale je to tam proto, aby to nářadí měli na co použít, je to super na to, že se naučej, že šroubovat musí na jednu stranu a ne jak je napadne a tak…
Přesně takový ponk bych chtěla koupit synovi, ale bohužel na všech stránkách, které jsem otevřela, je buď tento ponk nedostupný, vyprodaný, nebo už se nevyrábí. Nevíte, jestli je možné ho ještě někde sehnat? Díky
Od kolika let tak myslite, ze by tenhle ponk byl vhodny pro kluka? Pro rocniho to asi nebude, co?
@Levandulina píše:
Od kolika let tak myslite, ze by tenhle ponk byl vhodny pro kluka? Pro rocniho to asi nebude, co?
ja to idem kupovať skoro dvojročnému a myslím, že minulý rok by ho to asi moc nebralo
ja by som asi počkala a dala mu to nabudúci rok…
@PinkGirl666 Asi pockam.Ono by ho to sice zaujalo, ale hrat by si s tim jeste neumel…
@Levandulina Pro ročního bych to nekupovala… Neměli jsme ponk, ale kuchyňku a jenom po tom šplhal a jak kuchyňské náčiní, tak různé háčky a doplňky kuchyňky akorát polámal…
@PinkGirl666 píše:
Toto je skoro rovnaký pultíkhttps://www.mall.cz/…acovni-dilna?…
jo to je fakt, díky
líbí se mi to autíčko k tomu.
No tomu mému už dva roky byly, i tak jsem přemýšlela, jestli na to není moc malý. Mladšímu bych to asi nedávala.
jo tak motorku jsem taky tipovala, ale moc poznat to tedy není. a k čemu motorka na ponku