Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Možná budou lepší šmoulové v Albertu. Za 7 bodů jeden plyšový šmoula, ale ještě jsem je neviděla, jak jsou velcí. A nakupovat člověk musí.
@Kamila Jakub ono je to poslední dobou nějak moderní - už takhle vydali kostru, titanik, sluneční soustavu, lidské tělo, háčkování, farmu a já nevim, co všechno. Když si spočítáš, kolik by to vyšlo jako celek, tak to dej radši najednou a kup šmoulí farmu v hračkářství, vyjde to podstatně levněji. Já většinou kupuju jen první díl (např to háčkování), nebo některé věci s hračkama, další už se fakt nevyplatí ![]()
Taky jsem koupila jen první číslo, za další je to pálka jako blázen ![]()
ta farma se mi líbila moc, ale ve finále je to hromada peněz. To radši sem tam koupím samostatnýho šmoulu v hračkárně za 90Kč ![]()
Já kupuji vždy první číslo
je to pouze reklamní tah, jak nachytat maminky - děti, aby si zajistili zase pravidelný příjem. ![]()
No, já koupila dneska taky to první číslo, ještě tak možná druhé a jdu od toho. Nejsem blázen, abych za plastové odlité figurky vymázla 10 litrů. Navíc dceru určité povolání nezajímají. Našla jsem na Heurece x sad figurek šmoulů, domečků s doplňky (nemusí mít těch domků 5, že), Gargamela s kocourem (za 110,– Kč) - všechno za pár stovek za sadu ne za jednu figurku (4 postavičky tak za 280,– Kč). A ještě si můžem vybrat jakou tématiku šmoulů si vyberem. K tomu jsou v těch obchodech, kde jsem namátkou klikla různé kalendáře se šmouly, sáček na přezůvky apod. Takže bye bye časopisy
![]()
Ahojky já si myslím že jich bude deset, objednala jsem si to předplatné a k desáté zásilce je ten batůžek a to bude si myslím konečná. Vyjde to na 1400,už mám doma tři čísla, nic se neplatí, je u toho složenka
@bebabeba0 píše:
Ahojky já si myslím že jich bude deset, objednala jsem si to předplatné a k desáté zásilce je ten batůžek a to bude si myslím konečná. Vyjde to na 1400,už mám doma tři čísla, nic se neplatí, je u toho složenka
Koukala jsem na jejich stránky, a k té veselé farmě je také u první zásilky ten herní plán, u páté zásilky polštářek a u desáté zásilky také batoh. Ale desátou zásilkou to rozhodně nekončí, právě teď vychází 42 číslo. A v plánu jich je prý opravdu 60
Stejně jako u šmoulí vesnice. Takže celá vesnice výjde kolem devíti tisíc.
@bebabeba0 píše:
@bebabeba0 píše:
Takže jsi zaplatila 1.400,– za 10 čísel? A nepsali, že to potom bude pokračovat? Že ti zase pošlou nabídku na dalších 10 čísel? Taky jsme to chtěli předplatit, ale teďka nevím nevím..Radši projdu hračkářství..
Ne zaplatila jsem 2 čísla a první si koupila v trafice, ale jak jsem to ted četla, tak máte holky pravdu, protože je tam napsané že k desáté zásilce a když to chodí po dvou číslech tak je to přes 20 a na to teda taky kašlu. Je tam napsaný že se to dá kdykoliv zrušit, tak jdu na to, nebo mě chlap zabije ![]()
Dámy, které kupujete Mickeyho klubík… od čísla 28 nemůžu sehnat další čísla, nikde ho nemají, nikam nepřišlo, přestali je snad vydávat? Díky!
Můžete se podívat na http://sklep.deagostini.pl/…kcje/smerfy/?p=1, jsou to polské stránky, ale chodí to stejně, jde tam vidět, že třeba domečky chodí v celku, ne na části..
@valouchv Vyfocený je tam sice celý domeček, ale pod tím je napsano „Z książeczką: połowa domku oraz naklejki“ takže jako příloha je polovina domku s nálepkama. Takže domeček na 2×.
Ano šmoulové ma byt kolem 60 ale mužou to prodloužit jinak by to mělo končit v listopadu 2015 ![]()