Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
O tom Dricloru jsem hodně slyšela, ale prý je to dost agresivní, asi bych se radši nejdřív zašla poradit k lékařce, jak už holky psaly…šalvěj by opravdu mohla aspoň trochu pomoct, zkus každý den vypít aspoň šálek šalvějového čaje…jinak já jsem teď hodně spokojená s antiperspirantem Garnier Mineral Ultra Dry, taky vždy dlouho vybírám a ne každý mi sedí, ale tento je dobrý…
tak driclor nedoporučji, ale doporučím ti tohle.. používám třetím rokem a jsem spokojená.. žádné čtípání, svědění, žádný smrad…
http://www.vichyconsult.cz/…-poceni.aspx
Je docela dost zajímavé, že se cítíš. Člověk sám sebe tak moc necítí - spíš právě až když je to opravdu hodně či po celém dni.Překvapuje mě, že jsi schopná se cítít i po koupání..cítí tě i ostatní?? Není to tak, že si to vsugerováváš, tím, že se obáváš pocení??
Pokud ti je cítít plet jakoby celkově, né jen podpaží - myslím, že by bylo dobré vyloučit zdr. problém a řešit to s odborníkem.
Přeji ti, aby pomohla komsmetika.
lizbeth ono pokud má ten samý problém, co jsem měla já.. tak se ten člověk cítí jen vyleze ze srchy je to takový divný smrad.. není to úplně normální pot.. osuší se a je hned cítit…bohužel sama jsem se s tím trápila 8 let než jsem narazila na vichy driclor mne tak děsně štípal.že jsem to vzdala
také jsem měla s pocením potíže. Děsně jsem se cítila. až přehnaně. Byla jsem díky tomu i dost nepříjemná. myslela jsem si, že jak se cítím já cítí mě i ostatní. ale nebylo tomu tak. nicméně jsem si šla koupit ten driclor http://www.lekarna.cz/…0ml-roll-on/
a hodně mi pomohl. Od té doby s tím nemám problémy. Po nanešení hodně svědí, ale dá se to vydržet. Také tam doporučují nanášet těsně před spaním. takže ta svědivost se dá zaspat.
Ahoj. Čtu vaše rady k nepříjemnému ( silně páchnoucímu ) potu. Víte o tom, že velmi páchne pot když pijete Coca-colu? Není to náhodou tím
Čauky
Já nemám problémy s pocením, ale ten driclor mi příjde moc agresivní a dokonce mi rozežral pyžamo.
Zkoušely jste některá deoforte? Podle mě stejný účinek a není tak agresivní.
ja by som sa skôr opýtala, aký je tvoj pitný režim. Keď máš v tele veľa toxických látok, a nepiješ dostatok vody, tak to vychádza kade- tade, najčastejšie cez kožu.
Měla jsem podobné poblémy… vyzkousela milion různých deodorantů, antiperspirantů. drahé, levné, přírodní, s i bez hliníku, tuhé, kuličkové, spreje. vždy to fungovalo např. 3 dny a pak znovu. jediné co funguje je domácí antiperspirant: 100% přírodní deodorant s kokosovým olejem:
6-7 lžic kokosového oleje (
1/4 hrnku kukuřičného škrobu
1/4 hrnku jedlé sody
nemusí být, ale doporučuju pár kapek esenciálního oleje dle vlastního vkusu
Ahoj. Mám podobný problém. Akorát, že nemám,, mokrý,, pot. Nikdy jsem se nepotila, nemusela jsem používat ani deodorant a stejně jsem nebyla cítit potem. Teď i když se umyju je to pořád cítit. I přes deo. Nevím od kdy přesně, ze začátku jsem to nevnímala. Možná od doby kdy jsem byla těhotná
Nebo dřív já už nevím. Asi to nebylo tak hrozný. Nesnáším lidi který o sebe nedbaj a jsou navrch huj vespod fuj. Ale teď se tak cítím i já. Prosím poraďte..
@Anonymní píše:
Ahoj. Mám podobný problém. Akorát, že nemám,, mokrý,, pot. Nikdy jsem se nepotila, nemusela jsem používat ani deodorant a stejně jsem nebyla cítit potem. Teď i když se umyju je to pořád cítit. I přes deo. Nevím od kdy přesně, ze začátku jsem to nevnímala. Možná od doby kdy jsem byla těhotná
Nebo dřív já už nevím. Asi to nebylo tak hrozný. Nesnáším lidi který o sebe nedbaj a jsou navrch huj vespod fuj. Ale teď se tak cítím i já. Prosím poraďte..
jak dlouho jsi po porodu? Mě se tohle stalo když jsem měla rozházený hormony
Bude to zřejmě těhotenstvím, většina žen to tak má. A teď nějaký deodorant používáš? Někdy stačí ho vyměnit. Také se doporučuje myslím šalvějový čaj
Může to taky znamenat nějakou nemoc, ale jakou to netuším tak tě nebudu strašit ![]()
@Anonymní píše:
Už rok. Měnila jsem. Nepomohlo.
A ostatní lidi okolo tebe tě cítí? Já se kolikrát cítím, ale lidi okolo mě ne, po 3 těhotenství mi zustal extrémně citlivý čich ![]()
taky jsem používala driclor a zabíral perfektně, ale to svědění je šílený, první den pohoda a pak je to čím dál horší. Vydržela jsem vždy max 3 dny ale i to stačilo aby to mělo účinek. Pak jsem používala jen jak jsem si vzpoměla, max 2× týdně na noc. Teď jsem objevila v DM antiperspirant na noc super strong a tak ho zkousim, měl by být taky na bázi zinku