Smrdím potem

Napsat příspěvek
Velikost písma:
225
20.10.19 19:55

Ja myslim, ze je to vnitrni problem.. ja si udelala detox, pila jsem bylinkove caje a pouzivam prirodni krystal. Asi tyden jsem se musela ve dne prevlekat, ale pak si pokozka zvykla a uz mi funguje. Driclor jsem pouzivala driv, ale uz se ho bojim. Je to drijak, i kdyz na oficialnich fb strankach se dusuji, ze je zcela bezpecny. Driv jsem pouzivala prirodni tuhy deodorant bez sody z biooo. Ale je drahy a mela jsem ho hned vypiplany.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.10.19 20:05
@terien píše:
Tak nepoužívej přírodní kosmetiku a kup si v drogerii rexonu.

Kdyz ja se ted ty chemii snazim vyhybat. Ale asi to nepujde. Ale jak jsem psala, smrdela jsem i po dricloru

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
20.10.19 20:06
@mdvorak píše:
Balea Deo krystal. Večer po sprše se máznu a vydrzi druhy cely den

Krystal mi vubec nepomaha :nevim:

• Citovat
  • Upravit
34473
20.10.19 20:42
@Anonymní píše:
Kdyz ja se ted ty chemii snazim vyhybat. Ale asi to nepujde. Ale jak jsem psala, smrdela jsem i po dricloru

Driclor sice zabrání pocení, ale ne na 100% a nevoní. Takže jestli máš agresivní pot, tak ten zbytek prostě smrdí. Já když se nenavonim, tak taky smrdím a to se můžu sprchovat 3× denně, prostě cítím ten přirozený pach potu a vadí mi to. Takže používám antiperspirant po sprše a několikrát během dne. To vyhýbání chemii je sice hezké, ale jestli nežiješ někde na Marsu, tak to jednou voňavkou stejně nevytrhneš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56107
20.10.19 20:47
@Adrina1 píše:
Ja myslim, ze je to vnitrni problem.. ja si udelala detox, pila jsem bylinkove caje a pouzivam prirodni krystal. Asi tyden jsem se musela ve dne prevlekat, ale pak si pokozka zvykla a uz mi funguje. Driclor jsem pouzivala driv, ale uz se ho bojim. Je to drijak, i kdyz na oficialnich fb strankach se dusuji, ze je zcela bezpecny. Driv jsem pouzivala prirodni tuhy deodorant bez sody z biooo. Ale je drahy a mela jsem ho hned vypiplany.
antitranspirant. Prestala jsem jist sacharidy a skoro se nepotim.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
SAJ
17073
20.10.19 21:24
@Anonymní píše:
Krystal mi vubec nepomaha :nevim:

Krystal díky vysokému obsahu hliníku pouze stahuje póry, nic vic nedela. Pokud ti smrdí pot, je to tím, že se rozkládá a laicky řečeno „kvasí“. Máš tri možnosti. Buď budeš dál smrdět (blbý, chápu), nebo razantně upravíš jídelníček (což ti může nadělat paseku jinde) nebo vyměkneš a koupíš kvalitní deodorant. Zkus třeba Nivea black&white.

Potem obvykle nesmrdím ani po sportu, přestože antiperspirant rozhodně nepoužívám každý den. Ale když vynechám delší dobu, je to hned doslova cítit. :nevim:

Chápu, bojíš se „chemie“, což je teď děsně moderní. Ovšem ta chemie je jako jediná testovaná na zdravotní nezávadnost a taky na účinnost. Eko-bio to nerady slyší, ale tak to je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
22.6.20 15:21

@Emimin7 Ten komentář se zhubnutím na vychrtlinu nezní vůbec dobře. Skoro jako „odložím si tady svoje ospravedlnění, proč si držet poruchu příjmu potravy“.
Nemyslím, že tuk má na to vliv… jsou i lidé s nadváhou, kteří se ale tolik nepotí (a nesmrdí).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.11.22 22:11

Tazatelko, naprosto vám rozumím. Já se začala poprvé cítit (jinak, silněji), když jsem 2 roky používala na mytí přírodní tuhá mýdla - mám podezření, že mi to zničilo kožní bariéru. Od té doby se to se mnou „veze“. (Myslím si, že za tím definitivně bude i nějaký vnitřní problém - hormonální změny, stres… jednou jsem byla cítit jak ocet například; hledala bych příčinu i tady, než to „zamáčknout“ Driclorem, ale poradím vám za okamžik takovou „první pomoc“.) Zkoušela jsem obměňovat kosmetiku, to vždycky pomohlo jen na chvilku, už právě ani mé „top“ osvědčené přírodní deodoranty nefungují jako dřív. ALE. U čeho jsem opravdu zaznamenala pozitivní změnu, je roll-on deodorant od Sebamed pro senzitivní pokožku - má pH 5,5 a přijde mi, že mi dal tu kůži dohromady. Myslím si, že byl „zakopanej pes“ i v častém střídání těch deodorantů, kvůli parfemaci tuším (může dráždit), takže si na to dávám pozor. To samé u těch sprcháčů, je to teda opruz, nulovej zážitek - ale když používám do podpaží intimní gel či neparfémovaný syndet, od Gallinée je fajn, tak to držím na uzdě.
Zkuste se při nejmenším zbavit SLS/SLES ve sprcháčích, mají tendenci dost vysušovat. Kéž vám to trošku pomůže. Když něco dalšího objevím, ráda to sem připíšu.
P. S. Každý fyzický i duševní problém se dá hloubš rozebrat pomocí psychosomatiky (a etikoterapie).
 L.

• Citovat
  • Upravit
8104
8.11.22 22:22
@Anonymní píše:
Tazatelko, naprosto vám rozumím. Já se začala poprvé cítit (jinak, silněji), když jsem 2 roky používala na mytí přírodní tuhá mýdla - mám podezření, že mi to zničilo kožní bariéru. Od té doby se to se mnou „veze“. (Myslím si, že za tím definitivně bude i nějaký vnitřní problém - hormonální změny, stres… jednou jsem byla cítit jak ocet například; hledala bych příčinu i tady, než to „zamáčknout“ Driclorem, ale poradím vám za okamžik takovou „první pomoc“.) Zkoušela jsem obměňovat kosmetiku, to vždycky pomohlo jen na chvilku, už právě ani mé „top“ osvědčené přírodní deodoranty nefungují jako dřív. ALE. U čeho jsem opravdu zaznamenala pozitivní změnu, je roll-on deodorant od Sebamed pro senzitivní pokožku - má pH 5,5 a přijde mi, že mi dal tu kůži dohromady. Myslím si, že byl „zakopanej pes“ i v častém střídání těch deodorantů, kvůli parfemaci tuším (může dráždit), takže si na to dávám pozor. To samé u těch sprcháčů, je to teda opruz, nulovej zážitek - ale když používám do podpaží intimní gel či neparfémovaný syndet, od Gallinée je fajn, tak to držím na uzdě.
Zkuste se při nejmenším zbavit SLS/SLES ve sprcháčích, mají tendenci dost vysušovat. Kéž vám to trošku pomůže. Když něco dalšího objevím, ráda to sem připíšu.
P. S. Každý fyzický i duševní problém se dá hloubš rozebrat pomocí psychosomatiky (a etikoterapie).
L.

Myslím, že jestli tazatelka smrdí celých těch jedenáct let od položení dotazu, tak už si zvykla a neřeší to :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24688
9.11.22 19:21
@rmot píše:
Myslím, že jestli tazatelka smrdí celých těch jedenáct let od položení dotazu, tak už si zvykla a neřeší to :D

Asi tak. :mrgreen: Ale napíšu sem můj tip pro možné další zájemce - Borotalco, kulička nebo stick.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.11.22 10:31

Já měla podobný problém a jediné, co mi opravdu zabralo, byl DRICLOR, seženeš v lékárně. Ale určitě se drž návodu a před použitím si hlavně nehol podpaží! Jednou jsem si ho oholila a druhý den nanesla Driclor před spaním a celou noc jsem se nevyspala, jak to šíleně štípalo a následně svědilo. :D Pokud to neuděláš podle návodu, tak to nezabere, ale jinak je za mě moc fajn. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí