Smrdím potem

Napsat příspěvek
Velikost písma:
27679
10.2.15 20:37
@Anonymní píše:
Už rok. Měnila jsem. Nepomohlo.

mě se to hodně rozjelo při štítné žláze :think: právě díky tomu že jsem měla rozházené hormony

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7009
10.2.15 20:39

Muze to byt opravdu hormony, taky jsem to pocitovala, ani ne tak bezprostredne po porodu, jako kdyz telo zase rozjizdelo plodnost.
Bezne deodoranty mi moc nevoni, paradoxne mi to lip krotila kremova kulicka od alverde, byla v tom nejaka zluta kytka :oops:
A doporucuju udelat treba soli peeling podpazdi a okoli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5748
10.2.15 20:41

Zkus si koupit REXONA MAXIMUM PROTECTION - podle mě zatím nejlepší přípravek proti pocení…
 http://www.drogisterij.net/…ce_Women.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27679
10.2.15 20:41
@Ivaneska píše:
@ka2kaA ostatní lidi okolo tebe tě cítí? Já se kolikrát cítím, ale lidi okolo mě ne, po 3 těhotenství mi zustal extrémně citlivý čich :?

prý to bylo cítit strašně :oops: jenže nic nepomáhalo, přestalo to když se mi upravili hormony, tedy stačí deodorant

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5748
10.2.15 20:42

Ta rexona ma podle me stejnou účinnost jako driclor… nebo hodne podobnou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3774
10.2.15 20:44

@Bibi239 Myslíš třezalku? ;)

@sarinka83 Já jsem k těmto antiperspirantům četla nějakou diskuzi, že kdo používal, pak vysadit a chtěl použít opět, tak měl velmi silnou reakci.
Taky mám problém, ale zatím se do toho nehrnu.
Mně tedy pomáhal pánský Axe…jenže pak dlouho nebyl a teď sice je, ale asi změnili recepturu a mám po něm kožní problém :?.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.2.15 20:46

Nevím jestli mě cítí i ostatní. Nikdo nic neříkal. Kdyby jo už nikam nejdu.. Stydím se za to. Asi to nebude tak hroznýhrozný, ale mně to stačí. Nechci to. A co myslíte ten agresivní přípravek, o kterém se tu psalo. Nevím jestli to ještě vůbec existuje přece jen je to stará diskuse.

• Citovat
  • Upravit
27679
10.2.15 20:54
@Anonymní píše:
Nevím jestli mě cítí i ostatní. Nikdo nic neříkal. Kdyby jo už nikam nejdu.. Stydím se za to. Asi to nebude tak hroznýhrozný, ale mně to stačí. Nechci to. A co myslíte ten agresivní přípravek, o kterém se tu psalo. Nevím jestli to ještě vůbec existuje přece jen je to stará diskuse.

no já bych opravdu začala hledat a řešit příčinu :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19609
10.2.15 21:01

Hodně dělá i materiál oblečení. V některém mám pocit, že fakt smrdím :nevim: Já osobně používám driclor, ale sporadicky, k tomu tu rexonu a ještě cosi :think: To mi pomáhá. Prý je dobrý ten excipial deo z lékárny a kulička z LR.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7009
10.2.15 21:06
@Anonymní píše:

nesla bych do toho, mne tahle chemie vadi a neverim ze je to neskodne. Preci jen, jde to kuzi do tela a hned vedle je prso… Hledala bych vhodny myci gel, deodorant, vhodne obleceni, to je tez pravda, ze nekterych materialech se to rozklada nejak rychleji a na hnusnejsi smrady. A vydrzela bych, dva roky po porodu mam hormony pekne ustalene, nedivocej a jak to s tim pocenim prislo, tak to zas odeslo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.2.15 21:13

Nemáš Mirenu nebo Depo Proveru? Přestala jsem smrdět den po vyndání Mireny. Prosím anonymně.

• Citovat
  • Upravit
570
10.2.15 21:20

Ten zápach se taky odvíjí od toho, co jíš. Mám to vyzkoušené.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bagrista
10.2.15 21:28
@Peo píše:
Anonymní, ten Driclor by ti mohl pomoct, taky jsem ho jednu chvíli používala. Ale doporučuju se striktně držet návodu na aplikaci - dávat ho na kůži min. hodinu, spíš až dvě po umytí a těsně před spaním, tj. mít ho na nočním stolku. Jinak to šíleně pálí a svědí a nevyspíš se. A přiznám se, že jsem nezvládla dodržet tu denní kůru, uškrábala bych se, navíc mi to dost podráždilo kůži, ale i obden nebo 1× za tři dny to stačilo k omezení pocení.
Přeju ať se toho zbavíš, je to hodně omezující :kytka:

Po zkušenosti s Driclorem na kari nemohu doporučit, není nad knedlo, vepřo, zelo :poblion:

• Citovat
  • Upravit
786
10.2.15 21:33

Ahoj, zkus 100% přírodní deodorant s kokosovým olejem. Koupila jsem to bratrovy a docela to pomohlo :mrgreen:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.2.15 21:39
@Anonymní píše:

Já jsem měla podobný problém a teda jednak se to pomalu začalo srovnávat po půl roce syna a pak pomáhalo umývat se v podpaždí (vlastně všude - záda, hrudník, pod prsy) pevným mýdlem - nevím proč, ale sprchové gely nefungovaly.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí

K2 Complex