Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Ahoj,moje kámoška to měla taky a zjistili že má větší hladinu mužkých hormonů,tak si skoč doktorovi on ti něco napíše ![]()
Výrazné pocení prý trochu omezuje šalvěj, ale nevím jestli to opravdu funguje. Vyzkoušené to nemám.
Anonymní když obvodačka selhala jdi na kožní. Nemusíš mít doporučení. Měla jsem problém jen s tím pocením. Potila jsem se furt, tekly mi i čurky
Podstoupila jsem řadu testů a nic tak jsem hledala po netu a koupila si driclor, byl to mazec, svědělo mě to ale vydržela jsem a po třech měsících používání byl problém fuč a do dnes a je to už léta se díky bohu nic neděje ![]()
Ahoj, já jsem taky používala Driclor, ale bohužel je v ČR stažen z prodeje. Byl úžasnej. Za zkoušku stojí ještě Excipial DeoForte, je to krém, není tak agresivní jako Driclor, ale řekla bych, že taky docela pomáhá. Tohle je nepříjemné, tak držím palce ať pomůže ![]()
A zkoušela jsi tuhý deodorant? Když použiju stříkací (nevím ted, jak se to rozlišuje), tak to má též prd efekt, ale když používám tuhý deodorant a to konkrétně Lady speed stick, vydrží mi celej den a po pachu ani stopy (pocení to nezabrání, ale prostě ten pot není cítit, naopak ).
Jedna rodinná příslušnice smrděla strašlivě, i po umytí. Jednou jsem to nevydržela a řekla jí, ať se oholí v podpaží (v těch chlupech se ukrutně množí bakterie) a začne používat antipersp.a pomohlo to. Jinak je možné, že máš nějaké stresové období, stresový pot je cítit jinak, než běžný.
Driclor fakt funguje a nemyslim si, ze by byl stazen z prodeje, jen nebyl jeden cas k dostani. Kupovala jsem si ho asi dva tydny nazpet. Urcite doporucuju, baleni vydrzi na nekolik mesicu a stoji asi 250 KC.
holky, díky za reakce. jsou ty kremy na predpis nebo je sezenu volne v drogerce/lekarne? deodorant pouzivam tuhy, ty strikaci jsou na prd, jak pisete. mam Dove, ale stejne to moc nepomaha…ani lady speed stick. ten pot je citit dost i po pouzity deodorantu. stresove obdobi nemam, ani jine problemy, proto vubec nevim cim to muze byt. driv se mi to tolik nestavalo, potila sem se, to jo, ale „smrdela“ jsem az po celym dni a ne hned po umyti. a co se tyce holeni, tak se holim obden, takze tim to take neni, navic mam takovy pocit, ze smrdi uz ta kuze, ne jenom ten pot, ale i ta kuze, kdyz ji umeju a utru cistym rucnikem ![]()
Driclor v lekarne a jak tady zaznelo, tu salvej taky zkus, ta je na poceni, doporucuje se i pro zensky v prechodu co se hodne poti. Drzim palce, musi to byt neprijemny.
Tak jestli Driclor zase mají, tak si ho v lékárně určitě kup. To je dobrá zpráva, taky se po něm hned poptám ![]()
holky, cetla sem recenze na ten driclor a hodne lidi si ho chvali, tak snad bude ucinny i u me
diky moc za rady, uz sem mela pocit, ze s tim nepujde nic delat. ![]()
Kamilenka píše:
Tak jestli Driclor zase mají, tak si ho v lékárně určitě kup. To je dobrá zpráva, taky se po něm hned poptám
Ahoj kamoska ho taky zacala pouziva a do 14 dni mela pokoj ![]()
Ahoj,
Ako tu už bolo spomínané, zaobstaraj si Driclor a zajdi na kožné, nič za to nedáš. Viem, že to musí byť nepríjemné, tak držím palce, aby sa to spravilo.
(Naša mamka má podobný problém, ale s ňou je to ťažké, lebo je tvrdohlavá a nedá si poradiť)
Anonymní, ten Driclor by ti mohl pomoct, taky jsem ho jednu chvíli používala. Ale doporučuju se striktně držet návodu na aplikaci - dávat ho na kůži min. hodinu, spíš až dvě po umytí a těsně před spaním, tj. mít ho na nočním stolku. Jinak to šíleně pálí a svědí a nevyspíš se. A přiznám se, že jsem nezvládla dodržet tu denní kůru, uškrábala bych se, navíc mi to dost podráždilo kůži, ale i obden nebo 1× za tři dny to stačilo k omezení pocení.
Přeju ať se toho zbavíš, je to hodně omezující ![]()
ahoj holky, mam takovy trochu trapny problem, proto anonymme. jde o to, ze smrdim potem, i kdyz se umyju (a to poradne, sprchovym mydlem, samponem - ne jenom vodou). smrdi mi podpazi i kdyz ho umyju. bohuzel se potim i kdyz je mi zima, takze denodenne menim tricka, pouzivam jen bavlnene a stejne je to dost citit. i kdyz pouziju vonavku, antiperspirant tak to sice trochu pomuze, ale ne moc a muj problem to stejne nevyresi. myslite, ze to muze byt v jidle? ze treba jim nevhodna (tucna) jidla? mate s tim nekdo zkusenosti? co byste mi doporucili? doktorka rekla ze to je normalni a dal to neresila. jsou na to nejaka jidla nebo tak neco, co by zapach omezily? kdybych smrdela jen po celym dni tak nereknu, ale ja smrdim i par vterin po umyti a samotne je mi to dost neprijemne, nemuzu vubec nosit prilehava tricka, svetry, nic takoveho …a pred manzelem je mi to tez neprijemne, hlavne kdyz ma dojit na mazleni, sex.. atd…
sice to bere v pohode a dela si ze me srandu ale trapi me to…je to dost citit a nechci aby si nekdo pomyslel ze jsem cunatko 

jo jeste musim podotknout, ze to trva cca mesic, kdy je to teda hodne znat…deti nemam, takze po porodu to byt nemuze a tehotna zatim nejsem …