Smrt maminky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
25.2.23 04:58

Boli to

Zdravím Vas všechny. 1.1.2023 nas nahle opustila taky maminka vsechny tri dcery jsme s ni volali po pulnoci. Mela trombozu taky. A po precteni tveho prispevku si rikam ze mela asi Zanet zil. Mela cervene nohy a boleli ji ale to si myslela ze z cukrovky.
Zalozila jsem na Facebooku skupinu kdyz se z maminky stane Andel a jak zit dal. Kazdy prispevek jak se vyporadad se smrti tech nejuzasnejsich osob zivota by pomohl porozumet tem pocitum a bolesti ze ztraty.

Mamince do nebe!
Draha maminko opustila jsi nás náhle aniž by jsme se s Tebou stihli rozloučit, obejmout tĕ, pohladit tĕ, slyšet tvůj hlas a citit tvou vůni. Nikdy jsem netušila že se to stane tak rychle a ještĕ v den kdy všichni slaví Nový rok. Odešla jsi 1.1.2023 a to jsme všechny tvé milované dcery co te zbožňovaly s tebou volali a přáli do Nového roku. Všem jsi řekla jak moc nás miluješ. Na telefonát ve 4:38 ráno nikdy nezapomenu. Zhroutil se mi svět a ztratila jsem pocit jistoty. Vědĕní že jsi I když žiju jinde mĕ uklidňovalo. Šok z toho že nejsi je nepopsatelný. Otázky Proč se to stalo teď? Proč jsi nezůstala s nami ještě pár let a proč Ty jsou na dením pořádku. Bolí to strašnĕ a nevím jak a nebo jak dlouho to potrvá se smířit s tím, že tady nejsi. Byla jsi pro nás Královna!!! Milujíci maminka a babička. Dávala jsi Nám Všem stejnou lásku a vždy jsi nás poslouchala a poradila Nam. Jsme všechny bez Tebe ztracené. Vzpomínky na Tebe, fotky, videa, zprávy co jsme si psali a lásku co jsi nam dávala na to vzpomínám a mám bolest v srdci, strašný pocit v těle. Na nic nemám chuť. Nic mě nebaví tak jako dřív. Zdá se mi že život ztratil smysl. I když všechny máme dĕti a důvod jít dál, jak všichni říkaji ze musíme být silné pro ně. Snažíme se Ale je to každodenní emoční zápas. Uvařit, uklidit, jít do prace a nakoupit a žít dál s myšlenkou bez tebe je horor. To co bylo normální je teđ nenormální a strašně těžké. Dnes jsem se totálně složila, křičela jsem mamiiii mamiii, vzlykala jsem bolesti, tělo mi přestalo fungovat, mozek vypnul, srdce bouchalo tak rychle ze jsem myslela že vyskočí, žaludek se mi sevřel a tělo bylo v křeči. Tohle je nejhorší bolest a beznaděj. Já to mami bez Tebe nedávám. Mám 34 let nekdo má maminku I v padesáti. Je to nefér. Zdenka Brzobohata je velká sestra a říká že se o mě a o Lucie Jochcova musí postarat a hlídat nás jako Ty, ale my chceme jen Tebe! VŠECHNY STEJNĚ. ŽILA jsi krásný život. Jezdila jsi s námi na dovolené Španelsko, Malorka, Bulharsko, Německo, Slovensko, Anglie, Tunis, a poslední nase dovolená Egypt. V Egyptě jsme večer měly dlouhé rozhovory jako nikdy předtím o všem co bylo a co jsme zažily je to šílené mami. Mami ten pocit bez tebe bolí a nedá se to popsat. Chci ti teď zavolat a říct jak moc tĕ milujeme a děkujeme za to že jsi nás udělala takové jako jsme. Pro Nás jsi a budeš Královna a vztah co jsme měly, ty večery kdy jsme vedle Tebe ležely ty jsi nás držela za ruku a hladila Nás a mazlila to jsou okamžiky co mě budou navždy hřát. Tvůj odchod změnil život tvých dcer v noční můru. Ale jedno Vím jistě, tak jak jsem se bála smrti ( uz se nebojím), vím že tam Na Nás čekáš a veřím že tam budu s Tebou. NIKDY NA TEBE NEZAPOMENEME A BUDEME ZIT PRO TEBE TAK JAK BY JSI CHTĚLA. Spinkej sladce Náš andílku a doufám że jsi s Nami. ♥️ Děkuji za to vše maminko. Milujeme te

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová