Smrt rodičky při porodu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
36556
17.2.14 09:54
@alcar píše:
Bože co to je? :roll: Fakt nechápu, jak někdo může na fóru o porodech a dětech založit takovou diskuzi. Jsem v 35.tt a takové strašení rodiček si můžete odpustit. :cert:

To je hrozný, že se nemůžeš rozhodnout a nekliknout na to téma, viď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
680
17.2.14 09:55
@alcar píše:
Bože co to je? :roll: Fakt nechápu, jak někdo může na fóru o porodech a dětech založit takovou diskuzi. Jsem v 35.tt a takové strašení rodiček si můžete odpustit. :cert:

tak ti nectu, kdyz nechci :nevim: mne se to zda jako zajimave tema, i kdyz trochu depresivni :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
17.2.14 09:56

@alcar A já zase nechápu, proč to čteš? Název diskuze je myslím jasný a pochopitelný, pokud ti to nedělá dobře, tak jsi to klidně mohla přeskočit. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
608
17.2.14 09:56

Klarisk: Souhlasím.. Proč to řešit, šířit negativní zprávy, info. Kor tady, kde je plno žen před porodem :-(… Já vím, nemusi to číst, ale některým to nedá. A taky nemám ráda, když někdo něco pitvá veřejně na diskuzích o někom jiném.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
680
17.2.14 09:57
@eneerka píše:
Klarisk: Souhlasím.. Proč to řešit, šířit negativní zprávy, info. Kor tady, kde je plno žen před porodem :-(… Já vím, nemusi to číst, ale některým to nedá. A taky nemám ráda, když někdo něco pitvá veřejně na diskuzích o někom jiném.

jen ji to zajima :nevim: tak kde jinde se zeptat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
G12
17.2.14 09:58

A odpověď, kterou dostala si myslím, že je více než pozitivní.

• Citovat
  • Upravit
14856
17.2.14 09:59

Já taky neznám, vím o pár andělíčcích, ale ženu žádnou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
451
17.2.14 10:04

@astrulinka před měsícem zemřela známému manželka deset dní po porodu na plicní embolii. Zůstala mu malá holčička, zdravá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
451
17.2.14 10:05
@Bábrdl píše:
To je hrozný, že se nemůžeš rozhodnout a nekliknout na to téma, viď.
:lol: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
colafit
17.2.14 10:07

@astrulinka znám porodníka, kterému zemřela rodička u porodu. Zatajila, že přestala brát léky na srážlivost krve a u porodu vykrvácela.

• Citovat
  • Upravit
15995
17.2.14 10:07

V rodine jsme to meli 2×, ale hodne davno. Osobne znam nastesti jenom to „lepsi“ zlo - porod s ohrozenim zivota, nicmene s relativne dobrym koncem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7626
17.2.14 10:09

Nechapu smysl zalozeneho tematu..jako, kolik nebo jestli zname ted jiz mrtve rodicky? ano znam..smrt je prirozenou soucasti Zivota, bohuzel nevime, kdy si pro nas prijde :nevim: takze statisticky umrti rodicek na me pusobi stejne jako smrt ridicu, chodcu, deti, tezce nemocnych…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
finduska
17.2.14 10:18

Smajlik bych rekla, ze nevadi, zemrela ji praprababicka, kterou nejspis neznala, a chapu to tak, ze tim byla myslena situace umrti nekde,,na poli,,kdy jeste lekarska pece nebyla takova ze…nejake cisarske rezy asi moc neznali…zase nevim proc halda skororodicich maji zapotrebi se u diskuze klepat strachy a brat To jako straseni..tady uz je to jak na skupinach na fb.asi odstrihnu net kam vlezu tam nekdo nekoho napada. nazev diskuze je srozumitelny ne, cist umite, tak neotviram co nechci. nakonec jeste zakazete psat o potratech, o andilcich atd…

• Citovat
  • Upravit
7797
17.2.14 10:20

Moje máma měla zástavu srdce, když mě rodila, ale přežila to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6661
17.2.14 10:29

Moje sestřenka před 2 lety málem u porodu zemřela, ale byl to Hellp syndrom. Museli ji okamžitě operovat kvůli silnému vnitřnímu krvácení. Zvládla to a dnes je v pořádku (i když první týden po porodu byl krutý, nevědělo se, jestli to zvládne :( a několik následujících měsíců se léčila s játry). Bylo to všechno hodně rychlé, měla štěstí, že v té době byla hospitalizovaná v nemocnici, aby byla pod kontrolou s preeklampsií. Mohli okamžitě zasáhnout, kdyby v té době byla doma, vykrvácela by už po cestě do nemocnice (a to by se tam ještě ani nemusela dostat, protože upadla do bezvědomí :(). Dítě bylo po porodu v pořádku (narodil se v 31tt) a dnes je z něj moc šikovný kluk :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí