Smrt rodičky při porodu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
10.7.17 11:38

@Vieroslava chtela jsem se zeptat zda se to nkonec vyresilo proc vase dcera zemrela, ona rodila prirozenou cestou? Je mi to moc lito toto by se stvat nemelo :,(.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
20.7.17 21:58

Potřebuji se Vám holky vyspovidat. Je to dva měsíce, co mi při porodu zemřela kamarádka. Rodila plánovaným císařským řezem. Miminko viděla, všechno bylo v pořádku. Pak par hodin na to dostala embolii a doktorum už se ji nepodařilo přivézt zpět. Jsem teď ve fázi, kdy se s přítelem snažíme o miminko a já dostávám čím dal větší strach, ze otehotnim a potká mě stejný osud jako mou kamarádku. Znaly jsme se od školky, bydlely kousek od sebe…jsou to dva měsíce a teprve teď jsem schopna o tom mluvit. Ale i tak to není jednoduché. Bojím se. Na jednu stranu se každý měsíc těším na dvě čárky na testu a ba druhou mám strach ze je tam opravdu objevim. Jsem zoufalá…prosím anonym, je to pro mne moc citlivé.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
20.7.17 22:13

@Ellusa Říkají mi to všichni okolo, ze co se stalo ji, se přece nestane taky mě, ale ve mě to proste pořad je. Nad psychologem už jsem premyslela no, zatím jsem se ale neodhodlala. Měla pohodové těhotenství, na malou se těšila, žádné problémy, nic…a pak bum :,( její rodina to nese těžce, rodiče měli jen ji…takže ti bojují jen díky vnukovi. Ten je naštěstí v pořádku. Ale hrozně mě mrzí chování jejího manžela, ten děla jako by se nic nestalo. Ale to už je zase diskuze do jiného tématu.

• Citovat
  • Upravit
81481
21.7.17 07:06
@Anonymní píše:
@Ellusa Říkají mi to všichni okolo, ze co se stalo ji, se přece nestane taky mě, ale ve mě to proste pořad je. Nad psychologem už jsem premyslela no, zatím jsem se ale neodhodlala. Měla pohodové těhotenství, na malou se těšila, žádné problémy, nic…a pak bum :,( její rodina to nese těžce, rodiče měli jen ji…takže ti bojují jen díky vnukovi. Ten je naštěstí v pořádku. Ale hrozně mě mrzí chování jejího manžela, ten děla jako by se nic nestalo. Ale to už je zase diskuze do jiného tématu.

Třeba je tvoje uniom fáze popření nebo obranné reakce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.7.17 11:51
@Anonymní píše:
Potřebuji se Vám holky vyspovidat. Je to dva měsíce, co mi při porodu zemřela kamarádka. Rodila plánovaným císařským řezem. Miminko viděla, všechno bylo v pořádku. Pak par hodin na to dostala embolii a doktorum už se ji nepodařilo přivézt zpět. Jsem teď ve fázi, kdy se s přítelem snažíme o miminko a já dostávám čím dal větší strach, ze otehotnim a potká mě stejný osud jako mou kamarádku. Znaly jsme se od školky, bydlely kousek od sebe…jsou to dva měsíce a teprve teď jsem schopna o tom mluvit. Ale i tak to není jednoduché. Bojím se. Na jednu stranu se každý měsíc těším na dvě čárky na testu a ba druhou mám strach ze je tam opravdu objevim. Jsem zoufalá…prosím anonym, je to pro mne moc citlivé.

To je něco hrozného :(, taky jsem se toho hrozně bála, ale člověk na to nesmí myslet, jinak by se z toho zbláznil :(, já rodila taky císařem (velké komplikace, ztráta krve atd..) a embólie jsem se bála ze všeho nejvíc… Prostě to tak mělo být a s tím člověk nic neudělá, myslím si že je v okolí více nebezpečí než embólie co se můžou člověku stát… :(. Druhého porodu se děsím :/.

A proč měla plánovaná císař a kolik ji bylo??

• Citovat
  • Upravit
18
21.7.17 12:10

Moje profesorka zemřela po porodu na embolii, bylo to její první dítě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1156
24.7.17 20:28

Docela jste mi vyrazily dech. Já rodila 2× plánovaným císařem a nikdy mě nenapadlo, že se toto může stát.. Každopádně tvé trauma naprosto chápu a nevím jestli je toto dobrá „forma“ útěchy, ale porod je dost složitá záležitost a stát se toho může tolik, že to snad ani není možné.. Nesmíš to vůbec řešit. Pokud se teď necítíš dobře, tak odložte snažení.. Byla bys v těhu ve velkém stresu a to není pro mimi vůbec dobrý.. Nech tomu ještě čas a ten to zahojí ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí