Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Anonymní píše: Více
Ahoj,
psychika je mocná čarodějka, takže meškání a i příznaky těhotenství můžou být i psychosomatické. Počkala bych ještě pár dní, pak udělej test a když nic, domluv se na gynekologii. Pakliže se žena snaží více jak půl roku, je možná konzultace na gynekologii, pakliže se žena snaží rok a nic, tak se posílá na kliniku, kde ti udělají testy - tobě, ale je možné i partnerovi.
@chs.jasmin píše: Více
No ta psychika je strašná.. aha to jsem nevěděla, že už po půl roce už je možná konzultace. Děkuji, za info ![]()
@chs.jasmin píše: Více
Záleží kolik jí je let. Nas nechala gynekoložka zkoušet 3 cykly a pak CAR. Překvapivě jsem během těch 3 měsíců otěhotněla.
Záleží na věku. Do 30 klidně rok. 30-40 půl rok. 40+ pár měsíců a hned se raději nechat vyšetřit
4× těhotná a vždy duch 10 DPO.
Bude mi 25 teprve 🙈 právě jsem četla někde, že rok od snažení tak mě ten půl rok překvapil. Ale mám v pohodě gyndu, takže kdyby co tak se poradím
ale je to celé nějaké divné a na té psychice to fakt nepřidává ![]()
Tak nejsi akutní případ, když se teď objednaš můžeš mít termín za měsíc až 2. Pak hormonální profil, ten musí byt v určitý den cyklu. Koukne na ovulaci a je tu rok.
Ahojky holky
má někdo zkušenosti s tím, že se mu čárka na testu ukázala klidně třeba 20 DPO nebo později? Dnes bych měla být 15 DPO a test negativní.. ( nemám to potvrzené, kterého dne proběhla ovulace, zatím to opravdu nehrotím jen se chci prostě zeptat. Jen tak informativně s přítelem se snažíme cca 7 měsíců a v lednu tohoto roku mi vyšel pozitivní test, ale bohužel přišla MS) nemívám obvykle zpoždění, ale všechno je možné samozřejmě. 2 dny před MS jsem měla příznaky typu: nevolnost, únava, sem tam takové pobolívání v podbřišku, pak náhlé píchnutí v právo a pak zase nic. Pořád se mi střídá výtok, jednou ano a pak zase ne. Jsem z toho už na prášky, jelikož fakt u mě není zvykem takové příznaky.
Většinou to je bolest v podbřišku=MS. Koupila jsem si clearblue digitální a říkala jsem si, že počkám prostě týden (dnes mám momentálně 3 dny zpoždění) a prdím to. Co myslíte? Předem děkuji za odpovědi.