Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Majdalenka02 volný průběh myšleno bez ochrany
ano, máme, bude mu teď 21 měsíců…uz tu nekdo psal, ze nektere zeny maji zvysenou koncentraci az k veceru,… tak treba je to tim ![]()
@Majdalenka02 tak to asi zkus zitra i navečer, at nejsi zklamana
Dobré ráno, dneska se mi udělal také opravdu pidi duch. Nevím, jestli na fotce bude vidět. Foceno sice až teď zaschlé, ale udělal se mi ten duch už kolem 1 minuty testování. Tak to jsem zvědavá, jestli z toho něco bude.
![]()
@tgg91 něco tak vidím, tak držím palce 😊 já testovala teď ráno a přijde mi, že je tam úplně stejný duch jako včera, takže nevím teda…😃 Vůbec si nejsem jistá, jestli zesílil. Spíš ne.
@tgg91 vidím, ale nechci ti brát iluze. přijde mi to spíš jako ryska
u mamatestu se těhotenský duch vybarvuje až tak po 3 minutách. Pokud se objevuje ihned po namočení, tak se špatně nasáklou barvivo a pak hází falešné duchy 🤦♀️
Nevylučují ani případně začátek těhotenství, jen jsem zpočátku co se týká duchu po zkušenostech opatrná. Vím jak to bolí, když máš radost z ducha a pak zjistíš, že to není pravda
buď držet palce aby se ještě // ukázaly ![]()
@Majdalenka02 měla jsem potom chut tu fotku smazat, tady to vypadá, jako když tam opravdu nic není…
hele, nekde jsem četla, že ty změny jsou nárazové, nebo jak jinak to napsat, proto se ty testy mají dělat obden,… asi to tak budu dělat, jestli vydržím
![]()
@tgg91 Nee, něco tam je, na fotce je vždycky vidět míň. 🙂 Jestli je to ryska se ukáže za pár dní no, moc přeju aby nebyla. Trochu si říkám, že 11 DPO už bychom snad měly něco vidět výraznějšího vidět, ale možná ne no…🙂 Tak uvidíme. Já mám takto. 🙂
@Majdalenka02 douška vidím
držím palce, ať sílí. Ne každý má už 11 dpo krásné//. Někdo má prvního ducha klidně 12 DPO ![]()
Děkuji za podporu, jsi zlatá 😊, uvidíme další dny 😊 když srovnávám fotku, tak je možná trochu silnější než včera, ale minimálně, kdo ví.😃
@Majdalenka02 nikdy přesně nevíš, jaký den bylo vajíčko oplozeno, a jaký den zahnízdilo, myslím si, že je to v pořádku… mně to právěže i ten 15. den házelo duchy,… a než byla dálnice trvalo hrozne dlouho
drzim palce ![]()