Snažení Červen letošního roku (2017)

• Otevřená skupina

Skupina pro snažilky letošního léta.

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Omezené přispívání (pouze členové mohou do skupiny přispívat)

404
17.6.17 19:21

snažení Červen letošního roku (2017)

Ahojky tak jsem založila první diskuzi ale doufám že se nás nebude přesouvat moc (nejlíp nikdo) kdo se budeme přesouvat do diskuze s názvem příštího měsíce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
19987
18.6.17 08:40

Myslim ze asi ja budu i v dalším mesici. No uvidíme. Ale díky že si ji založila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
252
18.6.17 09:21

Taky dekuju za založení :* musíme věřit, ze se to povede všem, důležité přece je myslet pozitivně :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
213
18.6.17 10:13

:hug:
Jsem ráda za to, že můžu někde vypustit svoje myšlenky ven :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2107
19.6.17 07:20

Já jsem tu taky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19987
19.6.17 08:05

Potrebuji radu. Ms skončila tak to je ok. Ale bojím se snazit protože mi doktor řekl že musím podstoupit léčbu hormonama kvůli té endometrioze. Ta by měla být na půl roku. Aby zanikla všechny ložiska. Jde o to že při každé ms se ložiska zvětšují. Nechci ale být v přechodu s tím vším co k tomu patří a navíc půl roku na hormonech a pak kdo ví jak dlouho budu mít rozhozeny cyklus. Co když tuhle léčbu odmitnu? A budu se snažit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2107
19.6.17 10:11
@lachtanice86 píše:
Potrebuji radu. Ms skončila tak to je ok. Ale bojím se snazit protože mi doktor řekl že musím podstoupit léčbu hormonama kvůli té endometrioze. Ta by měla být na půl roku. Aby zanikla všechny ložiska. Jde o to že při každé ms se ložiska zvětšují. Nechci ale být v přechodu s tím vším co k tomu patří a navíc půl roku na hormonech a pak kdo ví jak dlouho budu mít rozhozeny cyklus. Co když tuhle léčbu odmitnu? A budu se snažit?

Ahoj, já teda s touhle nemocí nemám vůbec žádné zkušenosti, ale četla jsem, že komplikuje možnost otěhotnění a že případné těhotenství ji potlačuje (i když se po porodu vrací). Odborně ti určitě neporadím, ale já bych to asi nechala přírodě, tzn. nějak na to netlačit, ale při sexu bych se nechránila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19987
19.6.17 10:17

@Příšera i za tohle děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2107
19.6.17 10:19
@lachtanice86 píše:
@Příšera i za tohle děkuji.

Mrzí mě, že líp ti neporadím. Moc držím pěsti, aby ti mimi vyšlo :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19987
19.6.17 10:41

@Příšera nevadí. Děkuji i tak… zkusíme to a uvidíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
252
19.6.17 13:10

@lachtanice86 Ahoj,radu nemám, jsem v tomhle úplný „jelen“ :( ale můžu se te zeptat? Jak ti doktor na tu endomeriozu prisel? Ulztrazvukem nebo měla si nějaké problémy nebo tak? Promiň ze se tak blbě ptám, ale už hledám všechno všude proč nám to snažení nevychazi :nevim: jinak mas můj obdiv, jak jsem te tady sledovala na diskuzi, jsi frajerka :oops: :srdce: bych byla na tvém místě už někde zavřena na psychiatrii :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19987
19.6.17 13:25

@Pipouška díky ale každá máme tu sílu to zvládnout. Vlastně i mě to překvapilo.
Jak mi na to přišly? Šla jsem na kontrolu na gyndu a tam přes utz viděl cystu. Poslal mě na laparo a pri ni mi potvrdili endometriozu. Bolesti byly hodně pri ms, to jsem lezla po zdech bolestí. Sem tam pri sezení, sem tam nějaký tlak ale nebylo to nic co by se nedalo prezit. Jo a ke konci jsem hodne chodila čurat, prý mi cysta tlačila na močák tak proto. A je pravda že i s tim jak sr nám daří otěhotnět tak vlastně relativně dlouho nic.
Po zakroku mi řekli že cysta byla opravdu velká na vaječníku a take jsem tam mela srusty a že to mohl být důvod proč to nešlo. Ale naštěstí vaječník zachovali.
Blbe je že vlastně nikdo nevi proč vzniká. Nekourim, nepiju, cvičím, dodržuji zdravou stravu. Mamka s tímto nikdy problém neměla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
252
19.6.17 15:24

@lachtanice86 Tak přeju aby to všechno bylo brzo ok a vy jste měli prďolku v brisku. Je to hrozné, co všechno se muže přihodit, co ten život dokáže dat do cesty za překážky. I když se snažíš, delas všechno pro to, aby to vyšlo a ono to nestačí. Fandím ti ;) závidím ti ten tvůj přístup, opravdu klobouk dolu. Já chci ještě do konce prázdnin vydržet se snazenim a pak zajít za doktorkou, ať na mě poradně mrkne a uvidí se co dal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19987
19.6.17 15:33

@Pipouška věřím že nám to vyjde oběma :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
330
20.6.17 00:36

Take drzim palecky at se nam vsem zadari…cysta se mi MS odplavila tak jsem rada..a hura na druhe mimco…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny