Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Dostali jsme od babičky krásnou dýni, tak dnes první dýňová polévka této sezóny.
O víkendu byla bramboračka (houby z mrazáku ještě předloňské, stále jsou dobré).
Rajčatová polévka z čerstvých rajčat s bazalkou a s kapaním.
Odpoledne jsme s malou upekly jeste pernik s tvarohem a jahodovym dzemem. A k veceri byl vajickovy salat s cerstvou houskou.
Zitra k obedu bude zelnacka s klobasou.
Jsem delala dve kila rizku, aby bylo hodne jeste na zitra k obedu, kdy nebudu doma. K tomu brambory a nase rajcata a slat. Brambory zustaly vsechny
.
Včera a dnes vepřová kýta na žampionech, drahý knedlík, já noky…co ten chlap sežere knedlíků, to jsem ještě neviděla
a já už jsem nějaká překnedlovaná ![]()
Dvakrát týdně dělám knedlíky z půl kila mouky a všechno sežere
a ještě mu chybí, že by si dal i s vajíčkama ![]()
@Betty MacDonald píše: Více“Drahý knedlík” jsem chvilku přemýšlela, kolik Kč,– jsi tak asi vrazila do knedlíku
Vyrazili jsme na večeři. El Agave číslo 3. Mexická rodina co tu zakotvila před x lety a teď mají čtyří restaurace. Právem, jídlo je skvělý.
Růžová kantýna a moje Feleena - obsluhoval nás fousatej chlap ![]()
Dal jsem si tacos z hovězího jazyka.
Příspěvek upraven 28.08.26 v 13:06
Vcera byla k obedu kupovana Vahalova sekacka, uvarila jsem k tomu jen brambory.
Dneska budou spagety, orestuju kureci a prsknu na to sklenicku od Franty Josefa, olivovou. Navrch parmazán. Odpoledne asi upecu s malou zemlovku s jablky a tvarohem.
@KalamityJohn píše: Více
Cestou zpátky jsme si dali průjezdní myčku aut a šmajchlovali se v autě jak zamlada.
Až my dostanem rozum, to bude slávy ![]()
Zitra budou čerstvé tagliatelle se smetanovou omackou s liškama a panenka. V nedeli budou kachni prsa, pecene brambory a zakyska s cesnekem.