Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Třená u nás taky vede. Jednu dobu jsem dělala jogurtovou, asi ji zase někdy zkusím.
A ta tvarohovo-citronová od @Sonmi mě moc láká. Jenže manžel bude zase prskat, ten ty citronové věci moc nemusí.
@Titty porovnavala jsem si kdysi tvarohove recepty na babovky a jsou cca stejne. Lisily se v mnozstvi citronu a rumu. Ja citron miluju, takze davam hodne. Hotovou babovku davam pod skleneny poklop a kdyz se odklopi, jeto vune. Ale pro navstevu jsem dala jen malinko a stacilo to na vuni (pridala jsem rum). S citronem je to proste lepsi, vonavejsi, ale bez to take slo.
@Winter garden já si buď počkám, až manžel někam třeba na víkend vyrazí, nebo ji prostě udělám a to prskání přežiju. ![]()
Jen tedy počkám, až budou doma děti. Teď všechny tři cestují po světě, tak bych musela celou bábovku sníst sama. ![]()
My jsme dostali bednu zelí…
takže už od včerejška dělám čalamádu
už mám patnáct velkých sklinek, hodiny a hodiny krájení zelí, paprik a cibule
, octový závan cítím i na terase a chci už dělat něco jinýho
Nechcete někdo zelí???
@KalamityJohn píše: Více
Ten jsme měli ke grilovanýmu masu, co bylo včera večer a dnes k obědu. Potřebuju to uchovat na zimu a mírně pikantní čalamádu máme oba rádi. Akorát ty dvoudenní tanečky okolo ![]()
@Eliška píše: Více
To delam do rtove formy s kremem, ala mrkvovy dort, jak pise nize @KalamityJohn ![]()