Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Dneska nevaříme, pokoupíme na dovolenou a zítra odjíždíme, takže na chvíli pauza, týden leháro a pak „hurá“ do školek a práce
![]()
K obedu tagliatele s koprem, lososem a smetanou, k tomu restovane porto bello. K veceri zelnacka z hlavkoveho zeli. Kolac na plech s makovou naplni a svestkami, drobenka.
Dnes bylo venku tak nádherně, že jsme se rozhodli grilovat - překonali jsme nechuť k nákupům, vyrazili do Makra a nakoupili maso a klobásky. Sice jsme jedli trochu později, ale vůbec to nevadilo. To byla pohodička!
Musíme si to ještě pořádně užít.
Dneska budou rizky z kyty, brambory nebo kase.
A zitra jdeme na obed do restaurace, nase predskolacka se stane prvnackou, tak pujdeme na obed a pak na zmrzku, at to ma hezky.. A pak nam to zacne. ![]()
U nás byla v pátek oslava s rodinou. V sobotu špagety s boloňskou a parmošem, včera a dnes holandské řízky s brkaší.
@Winter garden taky jsem pekla švestkový koláč s mákem a drobenkou ![]()
V sobotu večer jsme byli na rozloučení s prázdninami, které se po setmění změní z akce pro děti na plnotučnou zábavu pro dospělé
já jsem přežila bez úhony, ale můj varan
léčil se v neděli česnečkou ![]()
@Konys píše: Více
Taky vedu prvňáka. Jenže u nás už je to potřetí, tdk to teda už moc neprožívám, se přiznám. ![]()