Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@Havlova píše: Více
Jeste na dno davali sunku, tak jsem ji taky dala. Ale priste ji davat nebudu, neni potreba. Zabalit do jedne vrsty a polozit na spoj. poradne propichat vidlickou. Pomazat vajickem. Pect 20 min na 170. Na taliri to vypada luxusne.
@Eliška píše: Více
Ta vypada dobre!
Azkoupim mandlovou mouku, tak ji upecu.
@Winter garden píše: Více
Rozhodne nam chutnala, kdybych si ale mela vybrat, dam prednost te cokoladove, prip. mrkvove se zazvorem, mam rada vyraznejsi chute, ta mandlova je takova jemna.
@Eliška zkousela jsi pernikovou s jablky od Vignerove? Ta by vam mohla chutnat, je vlacna a krasne voni jako pernik.
@Eliška píše: Více
Tady je
https://www.instagram.com/…DP-5VlHjHQo/
Tu ted delam nejcasteji. Naprosto blbovzdorna. A pokud nejmladsi otroke nastrouha jabka, tak je i vyjmecne rychle testo.
@Winter garden Já to nedělám jako bábovku ani klasicky na plech ![]()
Dnes zbytek vyvaru s knedlicky, deti nudle s makem, ja peceny kralik s kor. zeleninou.
Ve sleve byla smetana a tvaroh, takze delam pribinacek.
@azaleila píše: Více
Jj, trvá to tak patnáct až dvacet let než začnou. Můj oblíbený koláč je pecan pie a to sladký moc nemusím.
Dneska jsem si s malou dosla na obed. Ona klasika svickova a ja hovezi vyvar s nudlemi, kruti steak s rajcaty, mozzarellou a pestem se stouchackama.
K veceri jsem udelala hromadu toustu. Zitra budou pecena kureci stehna s ryzi.
Posledni tyden leharo doma, za tyden to ty nasi hvezdici vypukne…a nam taky. ![]()
Manželka dovalila krabičku s restaurace. Růžičková kapusta s žampiony shiitake. Strašná dobrota, budu to muset vyzkoušet.