Snažení na prd :)

2672
17.8.12 12:29

Snažení na prd:)

Ahoj :) chci založit novou diskuzi, pro ty které se snaží, snaží se pro to dělat všechno a mimi stále nikde!:) a začínají se smiřovat s myšlenkou že to tak chce asi osud a nebo nám to chce nadělit jindy nebo jinak? :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3478
17.8.12 13:33

Ahojky, tak my se snazime ctvrty mesic, ale zatim pro to nic nedelam, jen vypocet ovulace, tot vse..jak dlouho ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2672
17.8.12 14:04

@Brambůrka10 @Brambůrka10 já uz pres rok, venovala jsem tomu intenzivne rok zivota a uz na to prdím, nasla jsem si novou práci a od záři nastupuji:)a snad do roka se premluvím na umelé:)nebo doktorů uz bylo dost, ovulaci uz jsem také vychytala ovsem je mi to na prd :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3478
17.8.12 14:08
@cvana píše:
@Brambůrka10 @Brambůrka10 já uz pres rok, venovala jsem tomu intenzivne rok zivota a uz na to prdím, nasla jsem si novou práci a od záři nastupuji:)a snad do roka se premluvím na umelé:)nebo doktorů uz bylo dost, ovulaci uz jsem také vychytala ovsem je mi to na prd :nevim: [/cita
myslim, ze az se na to prestanes soustredit, tak to vyjde :kytka:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2672
17.8.12 14:14

@Brambůrka10 no treba jo :Dakorát imunitu asi neobelstím:D zabíjí vsecko:D co tam priplave, ale jsou na to blbe leky a to ja nechci -zatím…tak chodím cvičit a hledam si jiné zajmy:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6770
10.10.12 20:20

Ahoj, snažím se už rok a půl (vím, že pro někoho to nic není), ale mě se to čekání zdá nekonečné. Mohu otěhotnět jen jednou za 2 měsíce, a ikdyž v meziobdobí jsem docela v pohodě a nemyslím na to, když se blíží kontrolní ultrazvuk, je těžké na to nemyslet. KAždý je chytrý, ale když to „jde“ nějaké 3 dny za dva měsíce, tak by snad člověk musel být v komatu, aby o tom nepřemýšlel. A každá menstruace bolí na těle i na duši. ZAčíám se bát, aby partner nebyl už otrávený z mého smutku kolem měsíčků, jsem ráda, že jsem našla tuto diskusi a můžu se vykecat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16906
10.10.12 20:23

A už jste byli u doktora? možná už byste mohli vyzkoušet umělý oplodnění

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6770
10.10.12 20:30

JJ, chodím na kontrolu ovulace, na pravém vaječníku beru stimulaci, partner je v pořádku…na konci listopadu budu mít ještě šanci (teď jsem zase smutnila)a po Vánocích, kdyby to nevyšlo, pojedu do CAR. V květenci jsem byla na drillingu vaječníků, ale dostali se jen k pravému. Levý mám zarostlý v kličkách a také vejcovod na prd, lékaři na to nebyli připravení, a tak mi „opravili“ jen pravou stranu. Uvidíme. Také cvičím Mojžíšovou a byla jsem na první mobilizaci, prostě zkoušíme, co se dá, jako většina tady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
285
10.10.12 22:19

Ahoj, já jsem už rok bez HA, a od ledna se cíleně snažíme, pár cyklů jsem projela s tím že nebyla ovulka, a jednou jsem přestimulovala lékama, ale já zas mám 25denní cykly, takže ta další ovu je vždycky docela brzy, takže od ledna ovulek bylo dost, a stejně je mi to na prd:-(O první jsme se snažili 2roky.Tak doufám ze teď to nebude ještě dýl, to by mě už kleplo, taky roky utíkají…už 36:-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí