Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojte ![]()
Omlouvám se, že zakládám další téma, ale z diskuzí ohledně tohohle jsem stejně moc moudrá nevyšla, tak se raději zeptám znovu a přesněji ![]()
Po revizi mi přišla MS po 34 dnech tuším, a byla podivná - čtyři dny špinění, dva dny nic a pak cca 4 dny hrozně silná. Druhá přišla až 42 DC a byla tak silná, že to jsem ještě nezažila, a to i přes pití kontryhele, který mi vždy pomáhal s MS na den. Ted jsem díky kladným ohlasům objednala kapky gynex a chtěla bych se zeptat, jestli má někdo zkušenosti s tím užívání gynexu i kontryhele naráz, nebo jestli se to nesmím či jak na to?
Díky ![]()
Jinak dodávám, že se snažíme o mimi, takže to srovnání cyklu by docela bodlo ![]()
Gynex ti chválím
. Já jsem ho brala abych se zbavila cysty na vaječníku ( nezbavila, ale ani to nešlo, protože jak se při laparce ukázalo byla dermoidní tzn. vstřebat se nemohla). Ale jako vedlejší účinek se mi krásně upravila ms, a první měsíc snažení jsem úspešně otěhotněla
Držím pěsti, at i na tebe má mimořádné účinky. Kontryhel podle mě pít můžeš, ale asi to bude zbytečný. Zkus chvíli ten gynex, a když nic, tak přidej i ten kontryhel. (kontryhel jsem pila před gynexem, ale nic se mnou nedělal
)
@marketa612 Moc děkuji ![]()
No já začla pít kontryhel a hned druhý cyklus jsem otěhotněla, ale nevím, zda to bylo kontryhelem, s bylinkama je to prý na delší lokte, možná to bylo tím, že jsem tomu zkrátka věřila a psychicky se srovnala.
Na psychiku je ten gynex prý taky dobrý, zpozorovala jsi něco?
Chtěla bych ten potrat konečně v rámci možností hodit za hlavu ![]()
@Bekynka s psychikou jsem teda nějaký změny nepociťovala, měla jsem strach co je ta cysta zač (jelikož už podle ultrazvuku byla podezřelá
). Ale tobě třeba pomůže, jelikož sis už tím prošla, a ted jdeš dál. Kdežto já jsem čekala na nevyhnutelný
. Za to žes otěhotněla kontryhel třeba může, třeba nemůže, ale ten gynex ti s velkou pravděpodobností upravý cyklus (já ho brala 08/09 - 02/10) a ms mám pořád pravidelnou a tak akorát silnou
) a samozdřejmně může pomoct otěhotnět. Což ale když už jsi byla, znova nebude problém ![]()
@marketa612 Jestli mi pomůže otěhotnět, tak budu jen ráda. Mohlo by to zabrat už jen proto, že mi bude fajn z toho, že pro to zas dělám něco navíc
Problém to doufám nebude, ale už aby to bylo. Jsem netrpělivá a už mi to chybí ![]()
Děkuji za tvůj čas ![]()