Snažení od června 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9266
28.5.13 18:27

Ja musim zatukat, ze mykozy normalne mivam, ale ted zatim nic nastesti :-) zatim si uzivej pidibriska, ono to pak vyskoci raz dva a v 8 mesici si budes rikat uz dost :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1808
2.6.13 20:31

@Zezulína Opožděně děkuju za přání, byli jsme kousínek od Zadaru, na koupání to ještě nebylo, ale rozhodně tam bylo líp, jak tady. Užili jsme si to moc, byl to parádní odpočinek, jak není sezona, nikde nikdo :-) I cestu jsem zvládla bez problémů, tak jsem byla ráda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
610
2.6.13 21:17

@x-katharine závist…:-D já kdybych tušila že te´d nebudu mít skoro žádný pupík tak by jsme jeli taky, měli jsme jet 28. června, fňuk…a přerušovat neschopenku se mi nechce a vybírat si ještě dovču, už to neřeším…za dva roky pojedem i s prckem, ale někdy kdy nebude úplné horko…měla jsem právě ztrach že kdybych měla pupík už velkej tak se sezením v autě, už tak mám každou půl hodinu šílený polohy natoš tak s pupíkem, co už…tak hlavně že jste si to užili a hlavně vypli a odopčinuli…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1808
3.6.13 08:52

@Zezulína No tak cestu si umím představit pohodlnější, chybělo mi, že se nemůžu natáhnout, ale čekala jsem to horší. Já už mám břicho obrovský, v prvním těhotenství jsem takovýhle měla až v době porodu, teď mám ještě tři měsíce před sebou. No jo, na neschopence to je na prd, my kvůli ní nemohli u Terezky na svatební cestu, tak holt na nějakou pojedeme, až nám dětičky trochu odrostou a budou schopné zůstat u babiček na prázdninách bez nás :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
253
5.6.13 11:24

Ahojky holky.. :) Tak dneska jsem dostala výsledky z Prenascanu - vše v naprostém pořádku! :srdce: Také jsem se objednala na všechna potřebná vyšetření, zubař, EKG, obvodní..takže do konce června budu mít vše za sebou! :potlesk:
No a co vy? Jak se máte? Jak Vám je? :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1808
5.6.13 11:36

@MonaK147 no tak to je krásná zpráva!!! :potlesk: :dance: Moc a moc gratuluji, jsem ráda, že je vše v pořádku!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
253
5.6.13 11:51

@x-katharine To já taky, když mi to z genetiky volala, tak jsem se normálně rozbrečela.. :) Mám velkou radost.. :srdce: :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1808
5.6.13 13:12

@MonaK147 To se ti vůbec nedivím, máš na to plné právo, je to úžasná zpráva!!! A konec všech strachů, viď? ;) Tak hlavně, ať je vše i nadále v pořádku a můžeš si to těhotenství na plno užívat ;) :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
610
5.6.13 13:35

@MonaK147 to je super, tak si to už jen užívej, no já jsem se už taky objednala na cšechny kontroly takže se taky těším až to bude za mnou, teď mám období že se nemůžu ráno vzbudit dřív než v 10 takže doktory budu řešit až teď červen červenec…jinak co jsem si pokupovala pro malýho oblečení tak už jsem to i vyprala už to čeká jen vyžehlit a ještě přebrat oblečení u našich a hotovo pak už jen dokoupit co chybí a bude to vše nachystané…už chci toho pr´dolu mít u sebe, už mě pořádně kope, tak si to užívám, už cítím ikdyž se jen převrací je to super…tak se mějte a užívejete…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9266
6.6.13 09:29

@MonaK147 jsem rada ze je vsechno v poradku :) tak poradne ted uzivej :-)

Jinak holky ja jdu v utery na KO, ale bez utz ted. dneska jsem 16+0 zase me ted kousek utekl jako voda. mam ted dovcu do konce tydne a neni to spatne :-) no ale i tak jeste posupajdim do prace na par tydnu ;) jinak mi zacina pekne vykukovat brisko, ale jen tak nenapadne :) no parkrat me o vikendu tak nejak divne ztvrdlo, tak jsem si koupila horcik a davam si mensi davky a je pravda, ze jsem ted doma v klidu na gauciku a je to lepsi. Jinak mrnouska zatim necitim, je jeste brzy :) ale verim, ze jeste par tydnu a budu si to uzivat naplno. Holky kdy vlastne mate terminy?? ja jsem tusim poslednicek ne?? mame 21.11.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
253
6.6.13 10:04

@Schara Ahojky.. :) Tak to máš termín na moje narozky.. :palec: Jinak já jsem dnes 17+0 a termín mám tedy o týden dřív, než ty - 14.11. :potlesk: :potlesk:
Já taky mrňouse zatím necítím, ale už se na to hrozně těším.. :andel:
Já jdu na kontrolu 12.6.
Už jsi začala něco nakupovat? Já zatím pokukuju po netu.. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9266
6.6.13 10:09

@MonaK147 jeste nemam koupene nic :) zatim si rikam ze je cas. zacnu to resit az budu doma, takze okolo toho 24.tydne :) pekne v klidku. ted chodim do prace, delam zkousky takze me to staci :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
253
6.6.13 10:09

@Zezulína Ty bláho, tak to jsi rychlík, že už máš skoro vše připravené.. ;) Já zatím jen koukám na netu, co bude potřeba a tak.. :think:
Já ještě pořád čekám, co to bude..nechce se nám ukázat.. :lol: Naposledy dr říkala, že to vypadá na chlapečka, ale že neví, že je tam pupečník.. :* Tak uvidíme..pak určitě začnu taky nakupovat jako blázen.. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
253
6.6.13 10:13

@Schara Já si taky říkám, že je čas, ale zrovna minulý týden rodila jedna známá. Praskla jí voda v 27 tt a druhý den porodila chlapečka.. 8o Neměla nic připravené, ani nakoupené..takže si zase říkám, že to asi nebudu nechávat úplně na poslední chvíli.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
610
6.6.13 10:38

@MonaK147 tak ono taky hodně to že jsem doma a nemám pomalu co dělat tak se zabavit něčím musím, taky už bych ho chtěla mít u sebe, je to dlouhý, ale jak říkám je to tím že jsem doma…
@Schara máš ten hořčík povolenej od doktora? pač já mám někdy strašně nízkej tlak tak jsem se ptala na magnésko a nemohl mi ho dát a co mi říkala kamarádka tak horčík nebo magnésko se může až od 20týdne…bez doktora bych teda nic nekupovala a to tvrdnutí můžeš taky mít z práce sice nevím co děláš ale kamarádka další dělá v kanclu u počítače a taky jí to nedělá dobře furt tam sedět bolí ji z toho břicho a to je tak těhotná asi jak ty…no já začínám 21 týden.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí