Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Zezulína hezké bříško… Kolikátý jsi týden, mám v tom nějaký zmatek ![]()
Holky, včera se sousedce narodila holčička, dva dny před termínem. Je krásná, ale strašně vlasatá, až neuvěřitelně dlouhé, husté a černé vlasy má. Úplně mě to překvapilo… Tak ještě já a druhá sousedka a bude plný barák miminek ![]()
@Ari86 21+3 malýmu to moje pidi tělo už asi nestačí tak se dere na povrch…
@Zezulína tak přece nebude pořád schovaný, musí se taky ukázat, že tam je ![]()
@Zezulína pekne brisko
me uz taky vylezlo celkem pekne. akorat porad tvrdne, magnosolv moc nepomaha, tak asi budu muset k dr. znova a to rikal, ze by me nechal doma… coz se me jeste moc nechce. ale zdravi miminka a moje je na prvnim miste samozrejme ![]()
@Schara asi tak být tebou tak už nato kašlu a jsem doma…kdyby ti bylo ok tak neřeknu ale pokud ti nic nepomáhá tak bych zůstala doma, než abys pak třeba musela ležet furt…
@Zezulína no právě, čípek mám pry v poradku, pekne dlouhy a zavreny. no v utery to bude tyden co do sebe leju ten magnosolv tak mu zavolam, uvidim i co se mnou udelat vikendovy klidovy rezim
uz se tesim, snad se vycasi a ja se zitra placnu na lehatko na chate nekde ve stinku a ani se nehnu
budu chodit jen jist, pit a curat
![]()
@Schara taky by mi někdy pomohlo abych byla vycévkovaná, když se mi zrovna chce čůrat ale nechce se mi zvednout a jít…
@Zezulína no nejhorší to je v noci
nastesti zatim chodim jen jednou za noc ![]()
holky kdy jste citily prvni pohyby (ptam se spis prvotehuli, pac ty jsou opozdenejsi
) ja jen kdy uz je muzu vyhlizet, jestli tak za dva ci tri tydny, dnes jsem zacala 18. tyden ![]()
@Schara já na konci 18. týdne už jsem cítila sem tam malinko jak kopnul, a te´d? už tam řádí jak tajfun, hlavně po 22.00 to je jeho doba her tak doufám že mu to nezůstane i po porodu…
Ahojda holky
![]()
jak se dari? co mimca? ja jsem uz par dni doma a mam teda odpocivat, dostala jsem vyssi davky horciku a asi to zabira
mudr. mi udelal i utz neplanovane radeji, tak rychle zkoukl zaklad s tim, ze dukladne to prozkoumame na velkem utz po jeho dovolene
ale co jsme tam oba nevideli… byl tam peknej pindour, takze budeme mit Filípka
![]()
uz dva dny pozoruju v brise takove tukani, jakoby jemne tepani… hlavne na boku kdyz lezim, ale nejsem si uplne jista zda je to mrnousek. citim to obcas i na ruku… jeste par dni poseckam a uvidime co se z toho vyvrbi
![]()
mejte se pekne ![]()
@Schara tak takovéto tepaní to už jsou pohyby, já jsem je tak měla taky, ale spíš jsem to víc cítila když jsem ležela na zádech, nebo tak v polosedu na gauči…tak to k Filípkovi gratuluju…aspoň s tím klukem nejsem sama…já už jsem se dneska byla ptát mojí dětské mudr. ke ketré jsem chodila jestli nás veme a veme, tak jsem ráda…jinak ten náš mrňous už kope fest, nebolí to ale takovéto ťukání co máš teď ty to je fakt takové něžné, prostě už se umí i ozvat když sedím nějak blbě…tak se měj a užívej koupáníčka
@Zezulína já že se vsude pise motyli kridla, ci bublinky a to me jako fakt neprijde
za 14dní jdeme 3D utz tak se tesime s muzem ![]()
jo to vis, nekdo musi dodavat tem zenskejm co se okolo rodi nejakyho chlapaka ![]()
Ahoj holky! ![]()
Hlásím se s přírůstkem! 13.6 se narodil Tobiášek, vážil 2750g a měřil 46 cm. Porod mi vyvolávali v 37+3 kvůli vysokému tlaku, tak proto je to takový drobeček.
Přeju pohodové těhotenství, ať miminka v bříšku krásně prospívají! ![]()