Snažení od června 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
504
14.6.13 10:29

@Zezulína hezké bříško… Kolikátý jsi týden, mám v tom nějaký zmatek :-)

Holky, včera se sousedce narodila holčička, dva dny před termínem. Je krásná, ale strašně vlasatá, až neuvěřitelně dlouhé, husté a černé vlasy má. Úplně mě to překvapilo… Tak ještě já a druhá sousedka a bude plný barák miminek :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
610
14.6.13 11:07

@Ari86 21+3 malýmu to moje pidi tělo už asi nestačí tak se dere na povrch…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
504
14.6.13 11:31

@Zezulína tak přece nebude pořád schovaný, musí se taky ukázat, že tam je :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
610
14.6.13 13:41

@Ari86 jistě…to je v pořádku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9266
14.6.13 14:47

@Zezulína pekne brisko :) me uz taky vylezlo celkem pekne. akorat porad tvrdne, magnosolv moc nepomaha, tak asi budu muset k dr. znova a to rikal, ze by me nechal doma… coz se me jeste moc nechce. ale zdravi miminka a moje je na prvnim miste samozrejme :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
610
14.6.13 14:50

@Schara asi tak být tebou tak už nato kašlu a jsem doma…kdyby ti bylo ok tak neřeknu ale pokud ti nic nepomáhá tak bych zůstala doma, než abys pak třeba musela ležet furt…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9266
14.6.13 14:55

@Zezulína no právě, čípek mám pry v poradku, pekne dlouhy a zavreny. no v utery to bude tyden co do sebe leju ten magnosolv tak mu zavolam, uvidim i co se mnou udelat vikendovy klidovy rezim :) uz se tesim, snad se vycasi a ja se zitra placnu na lehatko na chate nekde ve stinku a ani se nehnu :mrgreen: :lol: budu chodit jen jist, pit a curat :mrgreen: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
610
14.6.13 15:10

@Schara taky by mi někdy pomohlo abych byla vycévkovaná, když se mi zrovna chce čůrat ale nechce se mi zvednout a jít…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9266
14.6.13 16:47

@Zezulína no nejhorší to je v noci :) nastesti zatim chodim jen jednou za noc :mrgreen:

holky kdy jste citily prvni pohyby (ptam se spis prvotehuli, pac ty jsou opozdenejsi :mrgreen: ) ja jen kdy uz je muzu vyhlizet, jestli tak za dva ci tri tydny, dnes jsem zacala 18. tyden :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
610
14.6.13 17:29

@Schara já na konci 18. týdne už jsem cítila sem tam malinko jak kopnul, a te´d? už tam řádí jak tajfun, hlavně po 22.00 to je jeho doba her tak doufám že mu to nezůstane i po porodu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
504
14.6.13 21:57

@Schara já jsem cítila pohyby od 17+4tt :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9266
24.6.13 10:43

Ahojda holky :) :mavam:

jak se dari? co mimca? ja jsem uz par dni doma a mam teda odpocivat, dostala jsem vyssi davky horciku a asi to zabira :) mudr. mi udelal i utz neplanovane radeji, tak rychle zkoukl zaklad s tim, ze dukladne to prozkoumame na velkem utz po jeho dovolene :) ale co jsme tam oba nevideli… byl tam peknej pindour, takze budeme mit Filípka :srdce: :dance:
uz dva dny pozoruju v brise takove tukani, jakoby jemne tepani… hlavne na boku kdyz lezim, ale nejsem si uplne jista zda je to mrnousek. citim to obcas i na ruku… jeste par dni poseckam a uvidime co se z toho vyvrbi :mrgreen: :lol:

mejte se pekne :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
610
24.6.13 11:06

@Schara tak takovéto tepaní to už jsou pohyby, já jsem je tak měla taky, ale spíš jsem to víc cítila když jsem ležela na zádech, nebo tak v polosedu na gauči…tak to k Filípkovi gratuluju…aspoň s tím klukem nejsem sama…já už jsem se dneska byla ptát mojí dětské mudr. ke ketré jsem chodila jestli nás veme a veme, tak jsem ráda…jinak ten náš mrňous už kope fest, nebolí to ale takovéto ťukání co máš teď ty to je fakt takové něžné, prostě už se umí i ozvat když sedím nějak blbě…tak se měj a užívej koupáníčka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9266
24.6.13 11:26

@Zezulína já že se vsude pise motyli kridla, ci bublinky a to me jako fakt neprijde :mrgreen: za 14dní jdeme 3D utz tak se tesime s muzem :)
jo to vis, nekdo musi dodavat tem zenskejm co se okolo rodi nejakyho chlapaka :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.6.13 14:25

Ahoj holky! :mavam:
Hlásím se s přírůstkem! 13.6 se narodil Tobiášek, vážil 2750g a měřil 46 cm. Porod mi vyvolávali v 37+3 kvůli vysokému tlaku, tak proto je to takový drobeček.
Přeju pohodové těhotenství, ať miminka v bříšku krásně prospívají! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital