Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Schara Ahojky, no mně mudr řekla, že to vypadá taky na chlapečka..
Ale 100% to budeme vědět až 4.7., to jdeme na genetiku na ten velký utz.
Jinak taky mám takové to „tepání“, ale jen slaboučce..tak nevím, jestli už je to mrňous.. Čekám na pořádný kopanec a zatím nic.. ![]()
@ema.karolinka píše:
Ahoj holky!
Hlásím se s přírůstkem! 13.6 se narodil Tobiášek, vážil 2750g a měřil 46 cm. Porod mi vyvolávali v 37+3 kvůli vysokému tlaku, tak proto je to takový drobeček.
Přeju pohodové těhotenství, ať miminka v bříšku krásně prospívají!
gratuluju ![]()
@Schara no mě to taky nepřipadalo jako motýlí křídla atd, jak píšeš, prostě něžňučké postrkávání…jj je to ono…ještě tak týden a ucítíš to pořádně, i pupík ti možná už bude skákat jaá jsem to tak měla…
@ema.karolinka moc gratuluji, taky bych chtěla takového drobečka, nééé mě by stačilo kdyby měl tak 3 kila a 50 cm
@ema.karolinka gratuluji k Tobiáškovi
Pošli nějaké fotečky prcka, ať se můžeme podívat
Doufám, že jste oba v pořádku…
Holky, dělali Vám teď některé cervikometrii? Jaké jste měly hodnoty? Já mám ve 29tt 23mm, což není nic moc. Před 14 dny jsem měla 45mm ![]()
@Ari86 kocko me teda jeste rozhodne ne
ale par diskuzi jsem tady o tom nasla a cetla a mam dojem ze pri lezeni zenske donosily mimnka do konce
takze lezet a klid a bude vse v poradku ![]()
@ema.karolinka Malinkej je krásnej, moc a moc gratuluju!!! Přeju vám oběma moc a moc zdravíčka
Já rodila dceru v 37+2 a měla porodní váhu 2 490 g a 48 cm. Neboj, všechno doženete, Terča sice byla menší miminko, ale alespoň jsem oproti ostatním maminám nemusela tolik „tahat“, což jsem ocenila hlavně v zimních měsících
Tobiášek je chlap a poroste krásně, neboj, všechno bude v pořádku
Ať jste spokojená rodinka!!! ![]()
@Ari86 Holka jestli mi ji u Terky dělali si už nepamatuju, ale otevírala jsem se tuším někdy od 28. týdne, malá klesala dolů. Já tenkrát musela dostat ten kroužek, teď ho dostávala prý snacha sousedů, jinak by rodila o víc jak měsíc dřív. Ničeho se neboj, opratvdu hodně odpočívej, nožky nahoru, hodně se šetři a bude to dobrý
Hlavně choď co možná nejmíň, ať nesjíždí Sárinka níž a níž dál. Moc na tebe myslím kočko, drž se!!! ![]()
@Schara @x-katharine holky, děkuji… Zatím nemám přikázáno jen ležet, tak je to pohoda. Ale snažím se být doma a v klidu. Jenže občas člověk ven mezi lidi musí
Taky jsem četla, že se mimísek může donosit až do TP, jen bych chtěla, aby vydržela ještě aspoň do 35tt. Na KO jdeme za týden ve středu, tak snad to nebude horší.
@ema.karolinka jůůů, ten je ale krásný ![]()
Zdravím všechny. nějakou dobu jsem tady nebyla. jsem dva týdny vdaná. za měsíc mě čeká IVF. doufám, že vše dobře dopadne. moc si přejeme, aby se mimi podařilo. v srpnu má dědeček 90. narozeniny. tak v den jeho narozenin bude jasno, jestli to vyšlo. a v květnu příští rok má babička 80. narozky. nechci mít děti kvůli nim, ale snad by jim to udělalo radost. manželova maminka je nemocná. snad si taky vnoučat užije. manželova sestra má dva měsíce starého Matyáška. přeji všem zdravá miminka a bezproblémové těhotenství. ted beru mamavit.
@beruskaevuska1 Moc držím pěsti, aby plány vyšly, to by byl ten nejkrásnější dáreček pro všechny!!! ![]()